Goochelaar Huren Alex Buijk

Unieke Goochelaar in Dordrecht

Reserveer nu Alex Buijk.

De Goochelaar in Dordrecht die jouw een show vol magie en illusie kan geven is Alex Buijk. Deze ervaren goochelaar zorgt voor plezier en verbazing met al zijn trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magisch Dord

Met een goochelaar als Alex Buijk op je feest tussen het gezelschap ben je van succes verzekerd als het gaat om vermaak, entertainment, plezier en bovenal professionaliteit.


Goochelen en Alex


Het is al vaak te zien geweest in films en series op de tv en in de bioscoop, dan hebben we het over goochelen. Deze magische kunstvorm heeft zeg over de jaren heen sterk ontwikkeld en blijf voor velen een mooie manier van vermaak. Niet alleen de verbazing die bij veel mensen doet opspelen werkt verslavend, maar ook de kunst is soms buitengewoon onwerkelijk. Dit slaat veelal op mij als goochelaar in Dordrecht en in de rest van Nederland. Ik ben namelijk iemand waar het goochelen tot diep in zijn hart geworteld zit. Ik ben er als kleine jongen mee begonnen en ben er nu als volwassen nog steeds mee bezig. Elke dag begin ik weer met plezier als ik er aan denk dat ik er me beroep van heb mogen en kunnen maken. Daar komt bij kijken dat het mensen entertainen in mijn bloed zit, ik hou ervan als mensen plezier hebben bij wat ik doe. Dit zie ik dan ook telkens weer teugkomen als ik naar het publiek kijk. Of het nou vijf, twintig, honderd of tweehonderd zijn, ik geniet telkens weer van mijn beroep als ik voor ene publiek mag staan.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Voor iedereen is er wat

We kennen het allemaal wel, dat feestje van een vriend of familielid waar je voor uitgenodigd ben, maar waar je eigenlijk helemaal niet geen wilt gaan. Vaak staat er een vage dj muziek te draaien, muziek die jij helemaal niet leuk vindt. Of je moet zelfs je muziek maken tijdens een karaokeavondje. Nee, dat vinden veel mensen toch niet zo leuk, om nog maar te zwijgen over die standaard etentjes waar je dan maar voor je uit zit te kijken omdat de gene naast je geen leuke gesprekken kan voeren. Wil je dit nou allemaal voorkomen? Dan is een goochelaar in Dordrecht een mogelijke oplossing voor je. Ik verzorg namelijk een show voor spektakel, een show waar niet snel iemand zou willen dat het voorbij was. Met diverse trucjes in de vorm van verdwijntrucjes en de bekende kaarttrucjes maak ik iedereen zijn avond of middag gezellig en zal er zeker een hoge enthousiasme niveau in de ruimte te vinden zijn vanuit het publiek. Een stoel laten zweven of zelfs een tafel, alles komt aan bod bij een show van mijzelf. De meest chagrijnige mensen kan ik zelfs een beetje enthousiasme geven door van een servetje een brief van 20 euro te maken voor zijn ogen. Hartstikke leuk allemaal toch? Dat dacht ik ook, ik ben namelijk een goochelaar die zich onderscheid van veel andere in mijn vakgebied door het publiek op de eerste plaats te zetten.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Plezier gegarandeerd

Naast dat ik voor veel feesten in te huren ben als act, dit kunnen verjaardagen, bruiloften, reünies, schoolfeesten en ga zo maar door zijn. Niks is te gek voor mij en ik ben door heel het land beschikbaar voor een goed ouderwets avondje gezelligheid, waar de magie centraal staat natuurlijk. Woon je net over de grens? Geen probleem ik ben ook actief in België en kom dan ook gerust de grens over voor een goede goochelshow. Heb je wel al eens een goochelshow van mijzelf bijgewoond en wil je misschien is wat anders? Nou, dan heb ik iets geweldigs voor je. Ik heb namelijk en leuk concept bedacht in de vorm van een workshop over goochelen. Hier leer je zelf een goocheltruc die je dan zelf mag uitvoeren. Het leuke is naast dat je een goodybag mee naar huis krijg, dat je je geleerde truc ook mee naar huis neemt om aan je familie, collega’s of klasgenootjes kan laten zien. Vaak staan mensen toch wel te kijken als je zo’n goocheltruc opvoert aangezien het allemaal zo onwerkelijk lijkt. Tevens kan ik als goochelaar in Dordrecht ook een korte show vooraf aan de workshop opvoeren.

Contact

Het zal wel even veel informatie zijn die ik je nu geef, maar op mijn website bougemagic.nl kun je snel een makkelijk contact met mij opnemen voor prijzen en vragen. Ik sta je graag te woord en ik ben ook bereid om langs te komen voor een gesprek voorafgaan aan het feest. Hierdoor kunnen we rustig alles doornemen waar rekening mee gehouden dient te worden voor een soepel en vlot verloop van het feest. Twijfel dus niet en kies voor een goochelaar in Dordrecht voor jou volgende feest