Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu deze Goochelaar in Drechterland.

Ben jij op zoek naar een leuke Goochelaar in Drechterland? Alex Buijk is de goochelaar die je gasten laat genieten van magische trucs. Plezier is gegarandeerd, reserveer nu!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Even de tijd nemen om te genieten

Er gebeurt veel in je leven. Als je niet oppast raas je maar door en ben je zomaar een aantal jaar verder. Je leeft maar één keer en daarom is het nodig dat je af en toe eens stilstaat. Een om je heen kijkt en geniet van alle mooie dingen die je meemaakt. Want er zijn genoeg mooie dingen om dankbaar voor te zijn. Samen zijn met je geliefde, je huwelijk, je kinderen, elke verjaardag die je mag vieren en ga zo maar door. 


Wat zie je als je terugkijkt op je leven? 

Als je oud en gerimpeld bent en terug kijkt op je leven wil je met een grote glimlach de film weer opnieuw afspelen. Omdat je weet hoe erg je hebt genoten, dat je genoeg tijd hebt besteed aan je vrienden en je familie. En dat je elke week tijd hebt vrijgemaakt om plezier te maken, om te ontspannen en keihard te lachen. Als je jezelf al helemaal voor je ziet in die stoel voor het raam maak dan nu de keuze om er alles uit te halen. Om elk mooi moment in je leven te vieren. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Zorg voor genoeg mooie momenten

Als je ervoor wilt zorgen dat je meer geniet van het leven sta je meer stil bij de mooie momenten die je meemaakt. Je grijpt elke gelegenheid aan om het feest te vieren. Vrienden en familie komen elke week bij je over de vloer maar op een feestje is het toch even anders. Iedereen geniet van een feestje en je gasten vinden het fijn om nog meer tijd met je door te brengen. De dingen die je doet die creëren je herinneringen, ga hier dus zorgvuldig mee om en plan zoveel mogelijk feestjes voor de rest van het jaar. 


Lach zo veel mogelijk 

Dat lachen gezond is dat weten we allemaal. Maar staat dit aandachtspunt al op je dagelijkse takenlijst? Maak je elke dag tijd om iets te doen waar je om moet lachen? Als je een feest viert dan is het nodig dat je met je gasten plezier maakt. Met elkaar lachen maakt de sfeer heel ontspannen en gemoedelijk. Gebruik dan ook een activiteit om met al je gasten te lachen, huur een goochelaar in Drechterland om al je gasten te vermaken. 


Humor is een van de belangrijkste onderdelen van de goochel act. Naast de magie en het illusionisme natuurlijk. Daar draait de hele goochelshow om. Veras al je vrienden door een bijzondere goochelshow te laten opvoeren. De goochelaar in Drechterland verast al je gasten door iemand uit te nodigen op het podium. De goochelaar heeft namelijk hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste voorwerp. Maar pas op want voordat je het weet verandert er opeens iets anders. De show is bijzonder, betoverend en heel grappig. Dit past helemaal in je straatje. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Staat genieten bovenaan je lijstje?

Heb je een aantal dingen die je belangrijk vindt in je leven? Is genieten van het leven één van deze dingen. Dan sta je er vast bij stil hoe je nog meer kunt genieten dan je al doet. Misschien ben je er elke week wel mee bezig, denk je na over jezelf en waar je energie van krijgt. De mensen die je blij maken en waar je energie van krijgt daar breng je graag tijd mee door. Ontspannen, lachen en genieten zijn daarvoor essentieel. Heb je een vriendengroep in je leven die er ook zo over denkt dan hebben jullie vast veel plezier met elkaar. Breng regelmatig een feest terug om iedereen die belangrijk voor je is te verzamelen en er een mooie avond van te maken. 

Een betoverende show

Misschien keek je er vroeger al met veel plezier naar maar een goochelaar in Drechterland is een echt talent. De goochelaar stelt een show samen die helemaal past bij je feest en je gasten. Hij maak er een vermakelijk, betoverende, magische en grappige voorstelling van. Een voorstelling die indruk maakt en die je vrienden en familie niet meer vergeten. Dit zorgt voor een herinnering die ze altijd bij blijft. Vier dus een aantal feesten door het jaar en huur een echte entertainer in om je feest vorm te geven. De goochelaar in Drechterland helpt je graag met een geweldige show. In overleg is er veel mogelijk, neem zo snel mogelijk contact op om al je vragen te stellen en een plan samen te stellen.