Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek je een goochelaar in Drimmelen voor jouw feest?

Alex Buijk is de gene die je zoekt als je een goochelaar in Drimmelen wil voor jouw feest uniek te maken en onvergetelijk. Reserveer nu!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Top goochelaar in Drimmelen

Als goochelaar mag ik optreden in de grote steden, maar gelukkig ook in veel kleinere gemeenten en dorpen. Zo zie je verschillende kanten van ons land en ik snap waarom sommige plekken de harten van de inwoners stelen. In Drimmelen woon je heerlijk rustig vlakbij de Biesbosch, maar wel met het gemak van een grote stad als Breda op korte afstand.


Je zit er heerlijk in de jachthaven aan het water en ik benijd de geluksvogels die hier in de zomer lekker op hun eigen boot of sloep recreëren op het water. Als iemand een feestje heeft op een terras aan de waterkant, kom ik dan ook graag als goochelaar hier naartoe om extra entertainment te verzorgen. Want zeg nou zelf, werken met mensen in een blije feeststemming, in een omgeving die een vakantiegevoel geeft, is toch ideaal!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Van bruiloft tot workshop

Ik kom ook als goochelaar naar Drimmelen voor bruiloften. Een bruiloft is natuurlijk al een feestelijke gebeurtenis en daarom is het extra leuk om hier mijn steentje aan bij te mogen dragen met goocheltrucs. Ik zorg dat alle gasten vermaakt worden met wat goocheltrucs, dit kan als tafelgoochelaar, tijdens het diner, of tijdens de receptie, maar ik kan bijvoorbeeld ook het feest ’s avonds openen met trucs vanaf een podium, of op een originele manier speeches en sketches aankondigen met een vleugje van mijn magie.


Wanneer ik optreed als tafelgoochelaar bij een feest loop ik rond, of schuif bij elke tafel even aan en laat iedereen in kleine groepjes wat snelle trucs zien. Deze vorm van goochelen is ideaal bij informele bijeenkomsten, diners of tijdens borrels. Omdat deze vorm van goochelen zo kleinschalig is, kan ik goed inspelen op het publiek en kan ik me makkelijk aanpassen aan de locatie.


Op zoek naar een doe-activiteit? Volg een workshop goochelen!


Ben je op zoek naar een originele invulling voor een teambuilding, of een vrijgezellenfeest? Ik geef als goochelaar in Drimmelen ook workshops. Een goochelworkshop is geschikt voor iedereen!


Tijdens deze workshop leg ik een aantal goocheltrucs stap voor stap uit en daarna mogen jullie aan de slag. Natuurlijk sta ik paraat om te assisteren als dat nodig is, maar juist het aan elkaar opvoeren en van elkaar leren staat garant voor een vrolijke, ontspannen workshop. Na afloop van de workshop krijgt iedereen een goodiebag met de materialen van de geleerde trucs mee naar huis.


Sluit de workshop af met een gezellige borrel, of een lekker etentje en je hebt een compleet programma in huis voor je personeelsfeest, teambuilding of vrijgezellenfeest.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelen voor bedrijven

Ook voor bedrijven kom ik als goochelaar naar Drimmelen. Ik heb veel ervaring als spreker en Energizer voor grote evenementen en bedrijfsfeesten. Maar ook een groot optreden, met goocheltrucs vanaf een centraal podium, hoort bij de mogelijkheden.


Wil je als bedrijf op een originele manier iets nieuws aankondigen? Nieuw logo, nieuwe doelstelling, nieuw product? Ik denk graag met je mee, ik heb een aantal spectaculaire trucs in mijn repertoire speciaal voor grote onthullingen. Zo heb ik onder andere een vuurwerkbord, maar ik bespreek graag jouw wensen met je zodat we samen tot de perfecte reveal-truc komen.

Als goochelaar voor bedrijven werk ik ook regelmatig op beurzen en fairs. Ik zorg dat jouw stand zich onderscheidt van de concurrenten en trek de aandacht van het rondlopende publiek. Natuurlijk pas ik mijn trucs aan op jouw bedrijf en producten.


Is het erg druk op de beurs, dan zorg ik juist dat de wachtende mensen vermaakt worden met wat trucs. Zo wordt het wachten aangenaam en haken ze minder snel af door de wachttijden. Bovendien kun jij nu met meer tijd en aandacht iedereen te woord staan.

Maatwerk goochelshow

Een goochelshow is nooit zomaar een standaard verzameling trucs. Voor elk feest, groot en klein, spreek ik de wensen met je door. Zo krijg je een programma dat past bij jouw publiek, producten en wensen. Het programma kan ook gerust uit meerdere goochelonderdelen bestaan. Misschien wil je wel dat ik je bruiloftsfeest open en de sketches met trucs aan elkaar verbind en zoek je later een tafelgoochelaar die rondloopt. Of wil je voor je bedrijf een tafelgoochelaar die inspeelt op de rustige plekken op het feest, maar die ook aan het einde een grote onthulling vanaf het podium organiseert. Neem gerust contact met me op om je wensen te bespreken en ik zorg voor een programma op maat.