Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek een Goochelaar in Druten.

Boek nu een Goochelaar in Druten, reserveer Alex Buijk. Deze topper laat je genieten van de leukste trucs die je zullen verbazen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Ontmoet Alex Buijk.

Bij het geven van een feest komt veel kijken. Je moet zorgen dat je tijdig een goede locatie vind waar je je feest kan houden. Daarnaast moet er gezorgd worden voor versiering, bloemen, eten, uitnodigingen, muziek en last but not least: entertainment!


Entertainment kiezen is niet de gemakkelijkste job in het geven van een feest. Als je veel gasten uitgenodigd hebt weet je ook dat er veel verschillende mensen aanwezig zullen zijn. Zij die houden van een toneelstuk, anderen die het verafschuwen. Zij die niets liever doen dan het kijken naar een zanger voor een paar uren aan een stuk en anderen die liever een act met meer variatie hebben. Hoe hou je dan in godsnaam rekening met al die verschillende goestingen? Om dan nog niet te spreken over de verschillende leeftijden die ze hebben.


Misschien moet je dan op zoek gaan naar een vorm van entertainment die elk soort persoon kan plezieren. Een vorm van entertainment zo veelzijdig dat zij tevens elke leeftijd aankan. Schiet je niet direct iets te binnen? Al eens gedacht aan het inhuren van een goochelaar?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Waarom kiezen voor een goochelaar?

Een goochelaar inhuren biedt veel variatie. Zijn trucs zijn altijd anders en jouw gasten zullen op het puntje van hun stoel blijven zitten. Daardoor zijn ze ook zo geschikt voor elke leeftijd, want door de variatie zit er zeker iets bij voor iedereen. Een goede goochelaar is een meester in het aandacht trekken, waardoor jouw feest dus allesbehalve saai zal worden. Je moet dus niet bang zijn dat jouw gasten in slaap zullen vallen of dat ze voor de avond begint één voor één beginnen aftezakken met een of ander flauw excuus.

Goochelaars zijn verassend en mysterieus, ze wekken de natuurlijke nieuwsgierigheid van de mens uit. Nog een andere reden waarom ze meteen bij iedereen de aandacht weten te grijpen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Goochelaar Alex Buijk

Alex Buijk is zo'n goochelaar. Maar Alex is niet zomaar een goochelaar. Alex is een goochelaar met reeds jaren ervaring in heel Nederland. Alex heeft verschillende soorten feesten voorzien. Zoals verjaardagsfeesten, vrijgezellenfeesten, jubileums, trouwfeesten, teambuilding, doopfeesten, Door zijn uitgebreide ervaring weet hij precies wat jouw gasten nodig hebben. Alex kan zich namelijk makkelijk aanpassen aan elk soort feest en elke gast. 


Alex gaat steeds professioneel te werk en beschikt over de nieuwste trucjes, zodat hij altijd vernieuwend voor de dag kan komen. Ook hecht hij waarde aan zijn uniciteit, hij vind het belangrijk dat hij gasten kan verbazen met zijn nooit eerder geziene trucjes. Ondanks dat Alex altijd heel professioneel te werk gaat, weet hij ook hoe hij dat allemaal kan doen met een vleugje humor.


Alex is naast goochelaar ook Energizer en lezer, dat wil zeggen dat hij goed is in de interactie met het publiek. Hij is even vlot met woorden dan hij is met trucs en dat is goed, want zo kan hij ervoor zorgen dat hij altijd de aandacht te pakken kan krijgen en die kan blijven vasthouden.


Alex gaat voornamelijk te werk via twee formules: als rondlopende goochelaar en als tafelgoochelaar. Een rondlopende goochelaar zal tussen jouw gasten in, zijn spectaculaire goocheltrucs al lopend aan jouw gasten tonen. Een tafelgoochelaar zit bij de gasten aan tafel en zorgt voor een meer persoonlijke aanpak. Alex vind het belangrijk dat jij en jouw gasten tevreden zijn met zijn werk en biedt daarom ook goochelwerk op maat aan.

 Alex Buijk, goochelaar in Druten

Ook in Druten heeft Alex al wat ervaring opgedaan. Alex was daar de entertainer van verscheidene verjaardagsfeestjes. Een feest in het bijzonder kan hij zich goed herinneren, want de dag dat hij daar voor het entertainment moest zorgen, was hij zelf ook jarig. 


De jarige was uiterst sympathiek en wanneer hij te weten kwam dat Alex ook jarig was, hebben ze nog samen een liedje gezongen in de microfoon. De jarige was prettig verrast, want hij had gedacht dat Alex enkel zijn job ging komen doen en zich dan zou wegscheren, maar niets was minder waar. Alex werkte niet volgens een strak schema of plan en liet ruimte voor veranderingen en improvisaties. Dat was iets dat de jarige heel eg apprecieerde en sindsdien mag Alex elk jaar het feest voorzien. 


Een goochelaar kiezen doe je als je op zoek bent naar een entertainment die iedereen ligt. Een entertainment die van jouw feest, het feest van het jaar maakt. Alex Buijk is als goochelaar een goede keus omdat hij al veel ervaring opgedaan heeft op verschillende feestjes.