Goochelaar Huren Alex Buijk

Op zoek naar een Goochelaar in Edam-Volendam? Reserveer dan nu Alex Buijk.

Ontmoet Alex Buijk deze Goochelaar in Edam-Volendam zorgt dat je gasten zich enorm zullen vermaken op je feest of evenement. Reserveer nu deze topper!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Waarom een Goochelaar op jouw feest?

Na verschillende feestjes georganiseerd te hebben wil je toch eens een keer iets anders, iets origineels, iets hips, iets dat helemaal van deze tijd is. Waar denk je dan aan..? Juist, aan een goochelaar! Tegenwoordig zijn de goochelaars niet meer weg te denken. Op televisie worden er verschillende programma's over goochelaars gemaakt. Kijk bevoorbeeld naar mindf*ck of het programma van langer geleden over Uri Geller, stuk voor stuk allemaal goede goochelaars / illusionisten. Tegenwoordig is het mogelijk om mij te boeken voor al je feesten en partijen of zelfs voor etentjes. 


Etentjes

Je kunt mij boeken tijdens etentjes met bijvoorbeeld familie of tijdens een bedrijfsetentje. Ik zal dan als goochelaar langs de tafels lopen en zo al mijn trucs showen. Dit zorgt voor verbinding aan een tafel en zorgt er tevens voor dat het wachten op het eten minder lang lijkt te duren. Ik zorg ervoor dat ik alle tafels langs ga en dat ik overal evenveel tijd en aandacht aan besteed. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik als tafel goochelaar ook bij de tafel zelf wissel van plek, zodat ik niet steeds bij dezelfde mensen aan de tafel zit en iedereen zo optimaal mogelijk kan profiteren van mijn komst. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Lezingen

Ik kan als Goochelaar Edam-Volendam ook lezingen geven, waarbij mijn trucs natuurlijk niet te missen zijn. Ik geef op deze manier een show weg voor een publiek en betrek het publiek hier natuurlijk wel bij. Ik haal vrijwilligers uit het publiek en laat hun de show echt van dichtbij ervaren. Zodat zij de trucs letterlijk onder hun eigen neus kunnen zien en kunnen beleven. Zo merken zij ook op dat hetgeen ik doe geen fake betreft maar dat er echt sprake is van magie.


Energizer

Ik kan tijdens een lezing van iemand anders in de pauzes ook leuke energizers geven, dit zorgt ervoor dat de verloren concentratie weer wordt teruggevonden en de gasten zich op het tweede deel weer kunnen focussen. Dit zodat er niks van de lezing gemist wordt.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Bruiloften en maatwerk

Er bestaat zelfs de mogelijkheid om mij uit te nodigen op je eigen bruiloft. Ik zal mij in dit geval mengen tussen de gasten, en zo nu en dan mijn trucs voor een beperkt groepje mensen laten zien. Doordat ik mij meng met de gasten gaat niet alle aandacht naar mij uit, maar blijft het bruidspaar de volle aandacht krijgen. Maar als er gasten staan die zich even niet zo goed vermaken, dan spring ik in en zorg ik ervoor dat zij zich toch gaan vermaken en ik laat de gasten verbaast achter. Dit levert veelal leuke gesprekken op tussen de gasten die elkaar daarvoor wellicht nog niet kenden. 

Daarnaast ben ik ook in te huren door de gasten van het bruidspaar. Ik kan dan wat leuke trucs uithalen bij het bruidspaar zelf, wellicht kan ik iets leuks doen met de ringen en deze van een bijzondere plek vandaan toveren. Alles kan en niks is te gek, zolang het maar leuk en respectvol blijft.


Maatwerk

Doordat ik zoveel mogelijkheden bied, vind ik het belangrijk om maatwerk af te leveren. Voordat ik bij je kom om mijn rol als goochelaar Edam - Volendam te vervullen, zal ik eerst een gesprek aangaan met je. In dit gesprek wordt besproken wat de wensen zijn en of ik bepaalde dingen juist moet aankaarten of dat er juist dingen zijn waar niet over gesproken mag worden. Daarnaast kan er worden aangegeven dat ik bepaalde mensen meer aandacht moet geven dan andere. Dit kan allemaal geregeld worden. 

Waarom Goochelaar Edam - Volendam

Waarom kiezen voor mij in plaats van voor een andere goochelaar? Nou, omdat ik erg professioneel ben en ik het belangrijk vind om het gezelschap echt te vermaken. Ik hou ervan om mensen te entertainen en doe dit op een volwassen manier. Ik zal geen ballondieren maken of mij als een veredelde clown voordoen. Ik ben professioneel in de omgang en ben ook in staat om naast mijn trucs normale gesprekken te kunnen voeren. Wat voor een bruiloft wel prettig is. Om nou een clown op een bruiloft te hebben is meestal niet een enorm succes.


Dus twijfel niet langer als je een leuke toevoeging wilt op je evenement en neem contact op met de goochelaar Edam - Volendam! Zodat er een afspraak gemaakt kan worden.