Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu de Goochelaar in Ede, boek Alex Buijk.

Ben jij op zoek naar het beste entertainment voor jouw bedrijfsevenement of feest? Boek dan Alex Buijk top Goochelaar in Ede.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Maak kennis met Alex Buijk 

Bij goochelaars wordt veelal aan kinderen gedacht, maar dit is allang niet meer het geval. Goochelaars worden steeds vaker ingehuurd bij een wat ouder publiek, denk hierbij aan bruiloften, feesten, partijen, kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en bedrijfsfeesten. 


Tegenwoordig wordt er vaker gekozen voor iets anders dan wat gebruikelijk is, een goochelaar is hier een goed voorbeeld van. Het is het ultieme entertainment en is goed mogelijk in de stad Ede voor uw feesten en partijen. Er wordt maatwerk geleverd door rekening te houden met de duur van het programma en met de voorkeuren die van tevoren eventueel kunnen worden aangevraagd. De goochelaar betrekt het publiek op uniek wijze in zijn show door niet alleen als tafel goochelaar te dienen, maar ook door rond te lopen door zodat er meer interactie is met het publiek. 


Als goochelaar in Ede laat ik je versteld staan met mijn magische kunsten. Als het nou een bekende kaarttruc is of een spannende verdwijntruc, ik laat het publiek keer op keer versteld staan. Objecten laten zweven is een populaire truc van mij en ik laat het publiek keer op keer met een mond vol tanden staan als ik deze truc in mijn show verwerk. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Waarom kiezen voor een goochelaar?

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in het vak en ik word gevraagd voor meer dan 120 optreden per jaar met een 100 procent tevredenheidsgarantie. Dit alles laat zien dat ik een goochelaar in hart en nieren ben en graag mensen wil entertainen. Door de jaren heen is mijn mensenkennis enorm gegroeid, waardoor ik goed kan inspelen op elke type persoon in het publiek. Hierdoor zijn zelfs mensen die wat sceptisch zijn over magie toch altijd onder indruk als ik een goocheltruc onder hun neus laat zien. 


Ik zorg graag voor goed vermaak door mijn werkzaamheden als goochelaar in Ede. Zelf ben ik ook pas tevreden als het publiek tevreden is, dan is het event pas geslaagd voor mij. Vanwege mijn enthousiasme onderscheid ik mijzelf als goochelaar in Ede, ik leef en adem magie en wil dat graag op andere overbrengen. 


Ben je als bedrijf op zoek naar een leuk teambuilding uitje? Probeer mij dan is uit! Niks bouwt beter een band met je collega's dan discussiëren over hoe die goocheltruc nou in elkaar zit. Voor je bruiloft ben ik als goochelaar een ideale ijsbreker. Dit is mogelijk voor de receptie of voor het feest zelf, maar ook tussendoor tijdens het dagprogramma. Indien je met je stand op een beurs staat, is een goochelaar ook een goede aantrekkingskracht voor het voorkomende publiek. Door letterlijk een show te geven met een aantal trucjes wordt je product meer bekeken en is je stand het populairste en meest bezochte van de hele beurs. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Veelzijdig en uniek

Vanwege de goede recensies van een aantal grote bedrijven zoals ABN,IMU en RTL MCN zijn mijn optredens als goochelaar in Ede steeds populairder geworden. Een goochelaar geeft toch dat extra tintje aan je feest of event, een magische tintje waar nog lang over na zal worden gesproken door de bezoekers. Iedereen heeft namelijk wel is wat van goochelen meegekregen, vooral op jonge leeftijd en daarom is het nog steeds erg leuk om het op latere leeftijd nog is uitgebreid terug te zien. Welke kind had vroeger ook geen goochelaar op zijn feestje of een goocheldoos op zijn kamer en wou later zelf goochelaar worden. 


Dit is daarom een garantie op succes omdat het ons allemaal op een bepaald punt in ons leven heeft gefascineerd, en logische ook aangezien dat magische wereldje je even met je gedachten ergens anders brengt. Namelijk naar ontspanning en rust, net alsof een pretpark bij jou op bezoek is in plaats van dat jij naar een pretpark moet rijden. 


Als energizer en enthousiaste spreker tijdens mijn optreden hou ik de aandacht van het publiek constant op mij gericht. Buiten dat ik shows opvoer voor jong en oud is het ook voor buitenlanders een geweldige ervaring. Doordat ik de Engelse taal goed beheers, zijn de optredens ook magische voor mensen van over de grens die bv. hier voor zaken op een bedrijfsfeestje terecht zijn gekomen. Je hoef je dus geen zorgen te maken als er op je feest of event Engelssprekende gasten aanwezig zijn, want daar kan ik goed mee overweg. De taal van magie, die spreekt toch eigenlijk iedereen? 

 Contact met Alex Buijk

Kortom zijn er genoeg redenen om een goochelaar als mijzelf uw gasten te laten entertainen. Breng de magie naar uw kennissen, collega's en familieleden en geef ze een geweldige ervaring die nog lang in het geheugen zal blijven hangen.