Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet Alex Buijk deze magische Goochelaar in Eemnes laat je graag genieten!

Wil jij een Goochelaar in Eemnes voor het leukste entertainment op jouw feest?  Boek dan nu Alex Buijk, Hij zal je gasten vermaken en entertainen met de leukste trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een speciale aankondiging  

De afgelopen maanden heb je keihard gewerkt. In het geheim heb je aan je nieuwe product gewerkt. Je hebt er niemand over verteld omdat je eerst zeker wilt weten dat je het gaat verkopen.Door verschillende klanten een aantal vragen te stellen weet je precies waar ze tegenaan lopen. Je hebt ontdekt wat het grote probleem is.Dat probleem wil je natuurlijk oplossen.

Je bent aan de slag gegaan met alle informatie. Je hebt erover nagedacht, het idee is bij je opgekomen en je hebt er de tijd voor genomen. Nadat je het onderzoek hebt afgerond ben je pas aan de slag gegaan. Samen met je team heb je er vele avonden keihard aan gewerkt. Je bent er trots op maar het is nog steeds een geheim.


Niemand weet het nog. Je familie en je vrienden heb je er niets over verteld. En je vaste klanten zijn ook nog niet op de hoogte van je nieuwste product. Je vertelt hier pas over als het helemaal klaar is en als je zeker weet dat het supergoed is. Je bent en blijft natuurlijk een perfectionist, het moet helemaal geweldig zijn anders breng je het niet op de markt.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Een magische onthulling

Na al dat harde werk wil je natuurlijk met iedereen delen waar je met je team zo hard aan hebt gewerkt. En je wilt natuurlijk je product gaan verkopen. Om dit op een speciale manier te doen kies je ervoor om je product op een feestelijke manier te onthullen. Op een geheime en mysterieuze manier, want dat was je project voor iedereen. Onthul je geheim op een bijzondere manier. Doordat je dit in een speciale voorstelling onthuld veras je al je gasten. Als je een goochelaar in Eenmes een voorstelling laat opvoeren breng je de onthulling terug in de show. De goochelaar in Eemnes voert zijn magische trucjes uit en opeens verschijnt daar iets bijzonders.

Het boek waar je zo hard aan hebt gewerkt verschijnt uit het niets op het podium. De goochelaar laat het vervolgens weet verdwijnen en tovert het weer tevoorschijn in de handen van een van je vaste klanten.


De verassing

Je klanten zullen verbaasd zijn als ze op deze manier ontdekken waar je aan hebt gewerkt. En je familie en vrienden zullen trots zijn op de laatste ontwikkelingen. Dit is iets om trots op te zijn. De goochelaar in Eemnes bouwt de spanning goed op voordat je nieuwe boek aan het hele publiek wordt onthuld. Pak vervolgens je moment om een korte toespraak te houden en wat meer te vertellen over wat je precies hebt gedaan de afgelopen tijd. Neem je publiek mee in je verhaal en zorg ervoor dat niemand vergeet wat jij die avond hebt onthuld.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Vertel je verhaal

Mensen houden van een goed verhaal. Maak hier dankbaar gebruik van door te vertellen over hoe ie idee is ontstaan. Waar heb je ontdekt toen je met je klanten in gesprek ging en wat heb je met dit idee gedaan. Vertel je gasten ook waarom je dit allemaal geheim hebt gehouden en deel een aantal grappige momenten wanneer je het geheim bijna had gedeeld. Maak er een avond van om nooit meer te vergeten en laat alle spanning lekker van je schouders vallen. Het is niet meer nodig om dit geheim te houden. Je kan er nu met iedereen over praten. Dat voelt vast als een grote opluchting, vooral als je normaal heel eerlijk en open bent. Geheimen zijn niet goed naar voor een speciale avond als deze is het wel heel speciaal als je iedereen verast.

De bijzonder show 

Maak er een avond van om nooit meer te vergeten. Met de goochelshow van de goochelaar in Eemnes zal je geheim op een speciale manier onthuld worden. Je gasten zullen het geweldig vinden. En ze zullen het nooit meer vergeten, je nieuwe product staat op hun netvlies gebrand. Dit zorgt er weer voor dat ze eerder geneigd zijn om erover te vertellen aan anderen. Je klanten zullen nieuwsgierig worden en willen er graag meer over weten. Vertel er meer over tijdens je feest avond en verkoop meteen je eerste boeken. Schakel de goochelaar in Eemnes in als je de nieuwe lancering op een speciale manier wilt onthullen. Wil jij ook een geheim onthullen, ik help je graag verder. Neem contact met me op en we maken er samen iets bijzonders van.