Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Eemsmond | TOP illusionist / goochelaar

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Eemsmond.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Eemsmond inhuren? Boek Alex Buijk

Je doet het maar één keer in je leven, ten minste de meeste mensen. De dag waar je nog vaak met plezier aan terugdenkt. Deze dag kies je ervoor om samen met je geliefde door het leven te gaan. Dat deden jullie al heel lang natuurlijk maar nu is het dan echt officieel. Met die prachtige ring aan je vinger kan niemand er meer omheen. Nu zijn jullie officieel getrouwd. Wat een geweldige gelegenheid om jullie huwelijk met elkaar en met jullie vrienden en familie te vieren. Dit zijn toch wel de mooiste momenten van het leven. De momenten die zo mooi zijn dat ze iedereen ontroeren. Als je gaat trouwen wil je maar één ding en dat is echt genieten van je speciale dag. Je wilt je alleen maar bezig houden met je geliefde. Samen genieten van deze speciale dag. Als je echt kan genieten moet je er wel voor zorgen dat alles goed is geregeld.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Eemsmond?

Zorg er altijd voor dat je gasten allemaal genoeg eten en drinken krijgen. Ook is het belangrijk dat je zorgt voor een goed gevuld programma en een prachtige locatie die natuurlijk helemaal is ingericht naar je eigen smaak. De kans is groot dat je voor een locatie kiest waar je gasten de hele dag kunnen blijven. Als je een grote groep mensen uitnodigt wil je er wel voor zorgen dat er programma is vastgesteld voor de hele dag. Zodat je gasten zich de hele dag super goed vermaken. Hier heb je natuurlijk op deze dag echt geen tijd voor. En dat neemt niemand je ook kwalijk.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De mooiste dag van je leven

Door een voorstelling te laten opvoeren door de goochelaar in Eemsmond weet je zeker dat er iets bijzonders gebeurt. De magie van de voorstelling neemt al je gasten mee naar een andere wereld. Een wereld vol goocheltrucjes, illusie en bedrog. Een wereld waar ze hun ogen uitkijken omdat er zo veel bijzondere dingen gebeuren op het podium.

Het is heerlijk als je zelf ook kunt genieten van de voorstelling terwijl je gasten hier met grote ogen naar kijken. De goochelaar in Eemsmond heeft verschillende trucjes die hij kan opvoeren. Dit kan betekenen dat hij een verdwijntruc opvoert en daarvoor een van je gasten op het podium vraagt. Ook is het mogelijk dat hij een van de voorwerpen gebruikt van de locatie van je feest.

De goochelaar in Eemsmond heeft een uitgebreid repertoire en kan met verschillen de voorwerpen.

onderdelen en groepen een geweldige voorstelling neerzetten. Hierdoor vermaken al je gasten zich optimaal. Het maakt niet uit of je gasten jong of al wat ouder zijn. Alle gasten vinden het leuk om te kijken naar magie. Als je trouwt met je geliefde is dat een geweldige gelegenheid voor een knalfeest. Het is een bijzondere dag voor je omdat je hier al zo lang naar toeleeft. Nu kan je eindelijk die ring om je vinger doen. Een bruiloft is een groot feest en dat hoort het helemaal voor het bruidspaar te zijn. Geniet dus onwijs van je eigen feest omdat je weet dat alles goed is geregeld voor je gasten.

Je gasten hebben dit waarschijnlijk nog nooit eerder gezien en weten niet wat ze meemaken. Een origineel en bijzondere voorstelling is de beste oplossing voor een geweldig feest.


Ontspan en geniet van je eigen bruiloft omdat het de mooiste dag is van je leven.

Zorg ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld om van je feest een knalfeest te maken. Dan weet je tenminste zeker dat je niets meer hoeft te doen tijdens de grote dag. Door een goochelaar in Eemsmond in te schakelen voor de mooiste dag van je leven weet je dat er een briljante voorstelling wordt opgevoerd. De goochelaar loopt tussen je gasten rond en haalt de leukste komische trucjes uit. Daarnaast zal hij een voorstelling geven op het podium. Je gasten vermaken zich en hebben een geweldige avond. En jij geniet natuurlijk helemaal.