Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk, Top goochelaar in Eersel, reserveer nu!

Top goochelaar in Eersel Alex Buijk zorgt voor een spectaculaire show vol illusie op allerlei soorten evenementen. Van bruiloft tot verjaardag,  van beurs tot aan opening van een bedrijf, alles is mogelijk!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Top goochelaar in Eersel

Op zoek naar een vorm van entertainment die iedereen zal weten te verbazen op jouw feest? Een entertainment die voor elke leeftijd even vermakelijk is? Een entertainment die vernieuwend en uniek is en waar je gasten nog enkele jaren, zij het niet decennia later nog over zullen praten? Nee ik ben geen fabeltje aan het vertellen, zo'n vorm van entertainment bestaat!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Voor ieder feest een goochelaar.

Nu zal je je waarsschijnlijk afvragen waar ik het in godsnaam over heb. Het antwoord zal je niet verbazen, want eens je weet waar ik het over heb zal het compleet logisch klinken. Ik heb het dus over het inhuren van een goochelaar voor jouw volgend feest!


Er wordt niet altijd meteen gedacht aan het inhuren van een goochelaar op een feest of evenement omdat er veel andere mogelijkheden beschikbaar zijn die net iets gekender zijn, maar daarom zijn zij zeker niet beter. Andere vormen van vermaak zijn meestal gericht op één bepaalde leeftijdsgroep en laten daarbij een groot procent van jouw gasten links liggen. En dat kan toch echt niet de bedoeling zijn, want heeft niet iedereen evenveel recht om zich te amuseren?


Het inhuren van een goochelaar wordt gelukkig steeds populairder en dat ook met reden. Steeds meer mensen kiezen om het eens anders aan te pakken. Om te zorgen voor spanning, sensatie en magie, in plaats van te kiezen voor een doorsnee alternatief! Eens ze die keuze om een goochelaar in te huren dan toch gemaakt hebben, zijn ze voor eens en altijd betoverd! Dit merk je doordat ze daarna steeds meer en meer zullen kiezen voor deze soort van entertainment.


En waarom zou jij dat niet doen? Een feest geef je niet zomaar elke week, het is een speciale gelegenheid om te vieren, waarom zou je dan kiezen voor doordeweeks entertainment? Kies voor het beste voor je feest, jezelf en je gasten: kies voor een goochelaar, de man die weet hoe een je vaan een feest, een feest maakt!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Zo veel meer dan het entertainen van kinderen 

Goochelaars staan nog steeds ten onrechte bekend voor het entertainen van kinderen op verjaardagsfeestjes. Het concept van een goochelaar is natuurlijk wel erg interessant voor kinderen. Goochelaar zijn behendig en kennen allerlei slimme trucjes, ze laten het lijken of ze echt kunnen toveren. En kinderen zijn nu eenmaal zot van magie en toveren! Een goochelaar inhuren voor het feest van jou kind is dus helemaal mogelijk en hij zal zelf erg geliefd zijn door de kinderen, maar belangrijk om ook te weten is dat een goochelaar op elks soort feest een meerwaarde kan zijn.


Een goede goochelaar brengt zijn acts op zo'n geloofwaardige en professionele manier dat ze zeker ook volwassenen kunnen bekoren. Of het nu gaat over een volwassen verjaardagsfeest, een jubileum of een pensioenfeest niks is te gek voor de goochelaar.

 Alex Buijk, jouw goochelaar in Eersel 

Soms is het moeilijk om gepast entertainment te vinden omdat je niet vindt wat je verlangt dicht bij jou. Dan moet je al gaan kijken voor een andere locatie en dat zie je ook niet zitten, want niet al jouw vrienden en familie zijn zo mobiel.


Niet getreurd want bij jou in de buurt is er een entertainer die zeker de moeite waard is om eens te proberen! Alex Buijk is zijn naam en hij entertaint jouw publiek als goochelaar. Hij bied je nooit eerder gezien trucs die je aan je stoel gekluisterd laten! Je zal zien dat je je constant zult afvragen hoe hij het voor elkaar heeft gekregen. Alex heeft al heel wat jaren ervaring en door die ervaring weet hij als geen ander hoe hij het beste jouw publiek kan laten genieten!


Bovendien is hij ook lezer en energizer. Dat betekend dat hij evenzeer kan toveren met zijn woorden en je publiek van de nodige energie zal voorzien, zodat ze zich zeker geen moment zullen vervelen!


Alex Buijk werkt als tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar. Wanneer je hem huurt als tafelgoochelaar op jouw feest, zal hij de tafels van je feest afgaan om je gasten van dichtbij te verbazen. Als rondlopende goochelaar doet hij dit al rondlopend, tussen het volk in. Maar Alex biedt ook goochelwerk op maat aan, zodat zijn toffe trucs helemaal bij jouw feest zullen passen!


Alex heeft al eerdere ervaringen opgedaan in Eersel en zal met genoegen terugkeren naar de streek. Alex werkt in heel Nederland, maar toch heeft een paar van zijn beste feesten mogen entertainen in deze streek. Daarom gaat hij er ook telkens graag terug. Bovendien wordt hij er steeds hartelijk ontvangen.