Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Eindhoven , boek nu Alex Buijk Topper in Brabant.

Ben jij op zoek naar een geweldige goochelaar in Eindhoven? Alex Buijk is de topper die je zoekt, hij verzorgt een show vol illusie en magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

De goochelaar in Eindhoven

Zoek je een goochelaar in Eindhoven? Dan zit je met mij altijd goed als het gaat om magie en illusie in de vorm van goochelen op een feest of event. Ik maak namelijk van elk feest of event een waar spektakel vol bijzondere kunsten.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Hoe kom ik waar ik nu ben?

Doordat ik al zolang in het vak zit, namelijk meer dan 10 jaar. Heb ik een volle agenda en lever ik de beste en bijzonderste shows als goochelaar door in Nederland. En dat heel het jaar door van Groningen tot aan Zeeland, maar ook in België. Shows en andere concepten voer ik zonder spraakproblemen in het Engels indien dit nodig is voor bezoekende familieleden, vrienden of collega’s. Dit kan op elke dagdeel en op elke dag in de week, zelfs op feestdagen ben ik soms beschikbaar voor een speciaal tarief. Dankzij mijn professionaliteit en de goede mensenkennis die ik beheers heb ik ook voor grote bedrijven mogen optreden. Onder andere voor bedrijven als ABN Amro en RTL MCN, maar ook diverse gemeentes zoals de gemeente Roosendaal heb ik met erg veel plezier mogen entertainen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Feesten en partijen

Ik ben in te huren als goochelaar in Eindhoven voor een wijde variatie aan feesten en partijen, dit geldt ook voor andere evenementen. Familiefeesten en teambuildingsuitjes zijn ook een vaak geziende verschijnsel die voor mij als goochelaar in Eindhoven kiezen ter invulling van hun dagje plezier en gezelligheid. Wil je gewoon iemand in het zonnetje zetten zonder enkele aanleiding daartoe zoals in de zin van een verjaardag of jubileum? Dat is ook goed mogelijk en harstikke gezellig natuurlijk! Wil je kans op 100 procent succes? Bel dan mij als goochelaar in Eindhoven en ik ga dat helemaal in orde maken voor jou.


Voor kinderen en toeristen ben ik ook een goede invulling tijdens een dagprogramma’s dit is ook makkelijke te regelen door mij even te mailen of bellen met de voorkeuren die er zijn om mij voor een dagdeel in te huren voor een leuke show voor de jeugd en voor mensen van over de grens. Wil je misschien een senioren dag regelen? Dan kan ik goed de ouderen van onze generatie kostelijk vermaken en hun laten lachen, gieren en brullen. Iets wat ze goed kunnen gebruiken om de week even te breken.

 Alex Buijk, reserveer nu.

Als goochelaar in Eindhoven en de rest van Nederland heb ik ook veel andere leuke en interessante concepten bedacht om het aanwezige publiek te vermaken. Met vuurwerk en snel ontvlambaar papier een nieuwe bedrijf starten is een populair concept indien je het door een goochelaar als Alex Buijk laat uitvoeren. Dit zorgt niet alleen voor de nodige spektakel, maar ook voor een betere naamsbekendheid van jouw bedrijf. Dit concept is erg populair geworden in een rap tempo en daardoor zie ik vaak terugkomen in mijn agenda omdat mensen graag iets speciaals en bijzonders willen om de opening of onthulling van een bedrijf te vieren.


Voor zowel jongeren als ouderen is het ook leuk ter invulling van een familiefeest om een goochelworkshop te organiseren voor de hele familie of misschien voor het hele bedrijf of klas. Met de begeleiding van een goochelaar in Eindhoven als mijzelf ben je verzekerd van niet alleen een leuke middag maar ook een leerzame dag. Door de goede begeleiding leer je snel en makkelijk een goocheltruc op te voeren voor de rest van de aanwezigen. Het is leuk om mee te maken dat een goochelaar je zijn geheimen van het vak laat zien. Vooral als je er altijd al geïnteresseerd in bent geweest is het een mooi moment om dit nu even waar te maken of juist terug gaan naar je kinderjaren als goochelaar zijn altijd je grote wens was als kind.


Voor de mensen die graag promotie willen voor hun product of dienst op een beurs zitten bij mij ook goed als ze meer producten over de toonbank willen laten vliegen. Of het nou een motorhelm, een auto of een schoonmaakmiddel is, ik kan het laten zweven, verdwijnen en weer doen verschijnen op een memorabele manier. Wees niet bang datje wat excentriek ben als je een goochelaar inhuur als mijzelf, want je zal zeker de meest interessante tafel van de beurs hebben! Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat ik in het verleden een magneet was van de zaal. Alle mensen trokken naar de tafel van de persoon die mij inhuurde om achter de tafel een kleine show op te voeren met jouw producten in het midden.