Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Elburg

Geef jij binnenkort een feest, of organiseer jij een event voor jouw bedrijf? Boek dan een Goochelaar in Elburg, reserveer Alex Buijk en je bent verzekerd van het beste entertainment.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Kies een goochelaar.

Keuzes maken zijn niet gemakkelijk, maar ze horen wel bij het leven. Ook wanneer je jarig bent en je bent van plan om een groot feest te geven, moet je keuzes maken. Je kiest voor de beste plaats, de leukste muziek, de mooiste versiering en het lekkerste eten. Maar de keuze voor het beste entertainment voor jouw gasten is misschien nog wel de moeilijkste. Want hoe begin je daaraan? Hoe kies je vermaak die bij iedereen in de smaak zal vallen, vermaak dat jouw feest origineel, leuk en benoemingswaardig maakt? Zodat jouw feest hét feest van het jaar zal worden. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Een goochelaar is jouw perfecte vermaak 

Ok, je weet heus wel dat niets perfect is, maar wanneer je kiest voor entertainment die geliefd wordt door elke leeftijdsgroep dan kom je toch al aardig in de buurt. 

Want wat wil je nu liever dan een feest waar al jouw gasten met een voldaan gevoel terug naar huis keren en een feest die uitdraait tot het succes van het jaar?


Goochelaars verbazen met de nieuwste trucs en laten het lijken alsof magie echt bestaat. Dit zorgt voor spanning bij je publiek, ze zullen gauw naar meer verlangen omdat ze zo hopen iets te weten te komen en omdat ze gewoon benieuwd zijn naar wat gaat komen! 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk goochelaar, energizer en lezer 

Er zijn tegenwoordig veel goochelaars om uit te kiezen. Sommigen zijn goede en andere bakken er juist helemaal niets van. Het is belangrijk om daarin kieskeurig te zijn, want wanneer een goochelaar zijn trucs niet goed uitvoert, verliest hij zijn geloofwaardigheid. Met als gevolg dat het publiek zal protesteren en verontwaardigt zal weglopen. En dat is waarschijnlijk wel het laatste wat je wil.


Dus wees selectief bij het uitzoeken van de ideale goochelaar voor jouw feest of evenement. Ga voor een goochelaar die al veel ervaring heeft opgedaan. Een van die goochelaars is Alex Buijk. Alex Buijk voert zijn goocheltrucs uit op de locatie die jij maar wil, dus hij is in heel Nederland beschikbaar en ook in omgeving Elburg.


Waarom je juist voor Alex zou kiezen? Wel, door zijn ervaring weet hij goed in te spelen op verschillende situaties. Hij kan zich goed aanpassen aan elk publiek en voert zijn goocheltrucs met expertise uit.


Hij leert altijd bij zodat hij zijn klanten kan voorzien met de nieuwste en spectaculairste trucjes. Hij zorgt graag voor goocheltrucs die nooit eerder werden gezien, zodat je elk moment opnieuw weer omver kan vallen van verbazing. 


Maar er is meer, want Alex is ook een Energizer en een lezer. 


Alex is tafelgoochelaar maar ook rondlopende goochelaar. Je kan hem dus inzetten als rondlopende goochelaar op jouw feest om hem al rondlopend tussen het volk in actie te zien met zijn vlotte trucjes. Je kan er ook voor kiezen om hem bij jouw gasten aan de tafel te laten vergezellen, om hun op een directe manier te verbazen. Het maakt niet uit wat je verkiest, want Alex vindt de tevredenheid van zijn klanten uiterst belangrijk en biedt daarom goochelwerk op maat aan. Praat dus maar eens met Alex, zo zal je ontdekken wat het beste past bij jou en je feest! 

Goochelaar te Elburg

Alex heeft al jaren ervaring en heeft ook al evenementen en feesten mogen bijwonen in Elburg. Een leuke herinnering was het pensioenfeest van Rudy. Dat was een feest waar Alex pas écht de sfeer in kon brengen. In het begin was de groep wat sceptisch, maar aan het eind van de avond begon iedereen enthousiast mee te juichen! Keuzes maken in het leven zijn niet altijd simpel dus, maar wel van groot belang. De keuze van entertainment zal dus grotendeels bepalen hoe je feest zal verlopen en of het zal uitdraaien tot een succes of dat het eerder een flop zal worden. Het is daarom misschien wel eens een idee om een goochelaar in te huren, want een goochelaar weet hoe hij het best zijn publiek moet inpalmen. Hij kan zorgen voor enthousiasme en verbazing en dat extra iets: "the magic touch". 


En als je iets doet kan je het ook beter ineens goed doen! Huur daarom een goochelaar in die van wanten weet. Eentje die ervaring heeft op verschillende soorten feestjes en met verschillende soorten mensen. Zodat hij in alle gevallen weet hoe hij het best op het publiek kan inspelen. Kies voor eentje met charme en correctheid, professionaliteit en humor. Kies voor iemand die een krak is in het toespreken van een groot publiek en die jouw publiek daarbovenop ook nog eens energie geeft. En last but not least, ga voor een goochelaar die werkzaam is op de feest locatie van jouw dromen. Ga dus voor Alex Buijk!