Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Emmen inhuren? TOP entertainment gegarandeerd

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Emmen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Emmen inhuren? Boek Alex Buijk

De kunst van een goede goocheltruc is mensen doen verbazen. Als mensen vol verwondering naar je goochel act kijken dan is de avond volledig geslaagd. Goochelen is magisch, ontspannend, verrassend en verbazingwekkend. Iedereen is fan van goocheltrucs en magie.

Amusement en verbazing ten top met een goochelaar in de buurt

Dus waarom geen goochelaar huren om je gasten te entertainen? Je feestje zal voor eeuwig herinnerd blijven door dit te koppelen aan wat magie en goochelen. Amusement ten top en je gasten zullen erover blijven praten.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Huur eens een goochelaar
voor je evenement

Goochelen zit al een eeuwigheid in mijn bloed evenals mensen entertainen. Ik hou ervan om mensen te verwonderen en te verbazen met mijn spectaculaire trucs. Ik doe verschillende goochel shows op voornamelijk bruiloften, feesten, partijen, kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en bedrijfsfeesten. Magie en entertainment maken je evenement top!  Zowel goochelen voor een groot publiek op een podium of goochelen aan tafel zijn mijn specialiteiten. Interactie met gasten is mijn specialiteit. Zo wordt iedereen meegenomen op een magisch goochelavontuur waar nog lang nadien wordt over nagepraat. Magisch, spannend en verrassend zullen de meeste gasten aan het einde van dag vinden. En eens iets anders dan de gebruikelijke entertainers die langskomen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar op bedrijfsfeest

Doe eens anders dan anders en huur mij in voor een welgevulde avond met goocheltrucs. Goochelen aan tafel voor op bedrijfsfeesten

Ooit al eens een goocheltruc van kortbij gezien? Met het concept tafel goochelen wordt elke tafel met gasten meegezogen in de magie van goochelen. Je wordt als gast meegenomen in een avondje vol verbazing en verwondering. Met dit concept is er ontzettend veel interactie en communicatie op je feestje. De goochelaar gaat van tafel tot tafel met een paar trucjes. De gasten worden als het ware meegenomen in een magisch avontuur en zien de goocheltrucs gewoon op tafel voor hun neus gepresenteerd. Ideaal voor bedrijfsfeesten en grote evenementen. Zeg nu zelf wat is spannender dan een goocheltruc van heel kortbij mee te maken en je nadien blijven afvragen hoe ik deze truc deed?

Workshop goochelen

Goochelen op maatwerk

Natuurlijk kan ik samen met jou bekijken welke magie en trucs we kunnen loslaten op het publiek. Heb je een aantal trucs in gedachten die ik aan je publiek kan presenteren? Samen maken we een leuke show met al wat jij wenst te zien. Klant is koning en jij bepaalt bij goochelen op maat welke trucs ik loslaat op het publiek.

Vragen over goochelen op maat? Stel je vraag hier en ik beantwoord ze zo snel mogelijk.

Workshops goochelen

Wees zelf een echte goochelaar en leer mijn geheime kneepjes uit het vak.

Voor diegenen die zelf de magie achter de goocheltrucs wensen te ontdekken, geef ik workshops goochelen. Treed binnen in de wondere, magische wereld van de goochelaar en ik leer jullie een aantal geheime trucjes. Die kan je dan zelf tonen in familiekring na deze workshop.

Meer weten over de workshops? Klik hier voor meer informatie over workshops goochelen.

    

Nog meer goochelen?

Wil je meer weten over andere mogelijkheden voor goochel shows of goochelen op evenementen? Neem gerust contact op en ik zal je de gevraagde informatie bezorgen.

         

   Zoeken naar een Goochelaar Emmen

Ben je op zoek naar een goochelaar Emmen? Zoek je een avondje magie voor een spectaculair feestje te Emmen? Wens je meer te weten over goochelaar Emmen?

Waarom kiezen voor Alex als goochelaar Emmen op jouw feest of evenement?

  • Ik heb verschillende shows en acts zoals tafel goochelen, rondlopen met goocheltrucs, ik ben een geboren entertainer die het publiek blijft boeien
  • Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in goochelen en entertainment
  • Nieuwsgierig naar klanten en reviews? Neem eens een kijkje naar de reviews van afgelopen feesten
  • Maatwerk: Je vraagt en ik maak voor jouw feest een unieke goochelshow of act op maat in