Goochelaar Huren Alex Buijk

Wil jij een Goochelaar in Enkhuizen op jouw feest? Reserveer dan nu Alex Buijk.

Boek nu een top Goochelaar in Enkhuizen en ben verzekerd van het leukste entertainment op jouw feest of evenement.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een magisch feest

Tegenwoordig is een goochelaar echt niet alleen maar iets voor op kinderfeestjes en partijtjes. Voor dit soort feestjes kunnen beter clowns worden ingehuurd. Sinds de afgelopen paar jaar zijn de illusionisten / goochelaar programma's niet van de buis af te slaan, vooral omdat de gewone mens met het gewone verstand dit erg vermakelijk vind om naar te kijken. Na afloop van zo'n programma op de televisie wordt vaak gedacht dat het nep is en dat het voor het programma gespeeld is en dat er geknipt en geplakt is bij de montage, maar niks is minder waar dan dat. Vanaf nu kunt u dit zelf ook live zien en wel bij Goochelaar Enkhuizen.


De Goochelaar Enkhuizen is prima geschikt om in te huren voor uw feestjes en partijen. Daarnaast kan de Goochelaar Enkhuizen worden ingehuurd voor vermaak tijdens etentjes! Bijvoorbeeld tijdens het kerstdiner, mocht hier altijd een ongemakkelijke spanning hangen tussen de gasten, dan is deze spanning makkelijk weg te halen door een goochelaar. Doordat ik dingen kan laten gebeuren die de mentale gedachten te boven gaan. Dit levert altijd een gesprek op, mensen zijn verwondert en gaan aan elkaar proberen uit te leggen wat er gezien is en men probeert het te verklaren. Ook werkt dit goed bij het mogelijk lange wachten op het kerstdiner, het zorgt voor vermaak tussen de gangen door!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Bijna alles is mogelijk

Ik kan naast tafelgoochelaar ook ingezet worden als spreker bij evenementen of feesten. Ook kan ik tijdens een lezing een energizer geven, dit zorgt ervoor dat de mensen die afhaken door een verminderde spanningsboog, na de door mij gegeven energizer weer met vernieuwde concentratie deel kunnen nemen aan de lezing, waardoor de kennisoverdracht van de lezing toeneemt.


Mocht je een leuk bedrijfsfeest willen organiseren, dan ben je bij mij, de Goochelaar Enkhuizen ook aan het goede adres. Voor zowel grote als kleine bedrijven kan ik wat betekenen, daar ik natuurlijk maatwerk lever. Dit zal dan ook tijdens een eerste kennismaking, indien nodig, uitvoerig worden besproken, wat zijn de wensen, zijn er bepaalde mensen die ik moet aanspreken, waar ik een bepaalde grap bij moet uithalen? Alles kan en niks is gek genoeg, nouja... bijna niks.


Ditzelfde geldt voor bruiloften. Hier kan ik door het bruidspaar zelf worden ingehuurd maar ook door gasten die mij voor een stukje zouden willen inhuren. Tijdens het feest kan ik gasten die elkaar niet kennen door mijn trucs met elkaar verbinden. Ze hebben zojuist iets onverklaarbaars gezien en willen dit graag met elkaar bespreken om te kijken of iemand hier een verklaring voor heeft. Daarnaast kan ik op een bruiloft zorgen voor een positieve en leuke sfeer, iedereen wordt vrolijk van een goochelaar. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik niet teveel opval, dus niet de show steel van het bruidspaar, daar gaat het natuurlijk om. Wel kan ik leegtes opvullen en mij mengen met de gasten.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Tafelgoochelen is hot

Als tafelgoochelaar loop ik tussen de tafels door en zal ik de gasten vermaken. Dit zorgt ervoor dat de gasten niet direct naar hun telefoontje grijpen als niemand even iets te vertellen heeft en dat er dus contact blijft bestaan tussen de gasten. Daarnaast kan ik er voor zorgen dat er lang word nagepraat over het feest / etentje, niemand vergeet mij en mijn betoverende acties snel, waardoor uw evenement iets wordt waarover lang wordt nagepraat. Dit geeft zelfs uw bedrijf een soort van reclame. 

Neem contact op

De goochelaar Enkhuizen is ideaal om in te huren voor al uw feesten en partijen. Ik lever maatwerk. Is er iets speciaals wat ik moet benoemen dan kan dat, zijn er bepaalde dingen die moeten worden vermeden dat kan ook. Ik houd overal rekening mee. Daarnaast ben ik voor veel verschillende zaken inzetbaar en kan het nooit te gek! Ik hou ervan om mensen te verbazen en mensen voor de gek te houden en dit werkt vaak erg goed. Mensen zullen nog lang nadat ze mij op uw feest of evenement gezien hebben hierover napraten. Uw feest of evenement wordt hierdoor minder snel vergeten en mensen zullen positieve feedback geven wat er voor zorgt dat er wellicht tijdens een nieuw evenement / feest mensen hier nog meer naar uitkijken en er zin in hebben. En mocht u tijdens mijn bezigheden nog aanvullingen hebben die ik moet uitvoeren of dat er speciale dingen zijn dan kan dit besproken worden. Ik zal mijn entertainment er direct op aanpassen, dit om alles zo passend mogelijk te maken en u zo goed mogelijk in uw wensen te kunnen voorzien.