Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een Goochelaar in Epe.

Alex Buijk is de Goochelaar in Epe die je meeneemt in zijn wereld vol magie en gave trucs. Verbazing en verwondering gegarandeerd. Reserveer snel deze topper voor jouw feest of evenement. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

De leukste goochelaar van het land.

Alex Buijk is een internationale bekende goochelaar die in zowel Nederland als België optreed met zijn wonderlijke shows en andere concepten. Als goochelaar in Epe draagt hij bij aan een leuk staaltje entertainment bij jou in huis of in de tuin. Vanwege de oprukkende zomer is het namelijk lekker vertoeven in de tuin. En voor een topgoochelaar als Alex Buijk maakt het niet uit waar hij zijn show moet opvoeren en voor wie. Binnen, buiten, groot of klein publiek het maakt hem niks uit. Alles wat hij wilt doen is lekker goochelen en mensen entertainen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak van goochelaar zijn haal je een echte professional in huis die maar al te graag jouw feest tot een grote succes wil laten omtoveren. Een volle agenda met boekingen over heel het land en daarbuiten onderscheid hij zich niet alleen als goochelaar in Epe, maar ook daarbuiten. Professionaliteit en ervaring zijn twee belangrijke woorden die hoog staan bij deze topgoochelaar en entertainer. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Waarom kiezen voor een goochelaar?

Naast zijn geweldige goocheltrucs die onder andere zweeftrucs, verdwijntrucs en verschijntrucs bevatten, geeft Alex Buijk ook een hoop enthousiasme met zich mee. Andere geweldige concepten waar hij aan werk zijn goochelworkshops. Tijdens deze workshops leert hij zowel jong als oud hoe een truc in elkaar zit en zorgt ervoor met zijn persoonlijke begeleiding dat de persoon of personen die de workshop bijwonen na de workshops zelf een goocheltruc kunnen opvoeren voor vrienden, familie of collega's.


Deze goochelworkshop zijn naast de traditionele goochelshow goed in te huren voor een wijd soort aantal feesten bij jou thuis. Is er iemand jarig of zoveel jaar getrouwd? Huur dan Alex Buijk als goochelaar in Epe in voor het ultieme vermaak. Doe is wat anders en kies voor magie in plaats van alleen muziek op je feest. Een schoolreünie of is oma 80 geworden? Geen probleem Alex Buijk heeft het allemaal meegemaakt en met succes afgerond, dus dit kan ook bij jou! Heb je iets speciaals in petto? Zoals een mooi feest ter afsluiting van het oude schooljaar en wil je op magische en bijzondere wijze de zomervakantie in gaan? Geef Alex Buijk dan eens een belletje. Maak niet uit wat voor feest het is, hij kan de juiste invulling verzorgen. Dit komt mede doordat er ook al grote bedrijven zoals ABN Amro en zelfs diverse gemeentes in ons land van zijn diensten gebruik hebben gemaakt. Heb je bezoek uit het buitenland? Geen probleem als ze de taal niet spreken, want de shows kunnen ook gemakkelijk in het Engels worden gehouden. Woon je over de grens in België? Ook geen probleem, Alex Buijk is niet alleen goochelaar in Epe maar ook in België voor het ultieme gemak voor onze zuiderburen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Meer concepten voor iedereen

Wil je nou voor heel iets anders een goochelaar inhuren? Dat kan! Namelijk als marketingstrategie kan Alex Buijk jouw producten die je wilt verkopen aanbieden op beurzen door middel van magie. Je kraam zal een hoogtepunt en trekpleister zijn van de dag en dat zal je ook zeker merken in je verkoopcijfers.


Open je misschien een nieuwe bedrijf of evenement en wil je dit op spectaculaire wijze aanpakken met vlammen en vuurwerk? Dan zul je misschien niet snel aan een goochelaar denken, maar dat is nu juist wel het geval. Alex Buijk zal door middel van vuurwerk en vlammen voor een spetterende opening zorgen en zal daar ook de nodige magische kunstjes in verwerken zodat iedereen nog lang zal napraten over deze bijzondere dag.

 Contact opnemen

Het mag dus gezegd worden dat Alex Buijk als goochelaar in Epe en daarbuiten een aardig repertoire heeft opgebouwd en professionaliteit uitstraalt aan iedereen die hem wil inhuren. Nu kan het zo zijn dat je nog wat meer informatie wilt over zijn werkzaamheden. Op zijn website bougemagic.nl staan onder andere een aantal leuke filmpjes en afbeeldingen van zijn werkzaamheden als goochelaar. Zo kan je zien wat hij allemaal nog meer te bieden heeft als deze tekst je niet overtuigd heeft. Wil je nog meer informatie over bv. prijzen en offertes dan kan je makkelijk bellen of mailen met de aangegeven contactgegevens die op de website staan. Alex Buijk staat je graag te woord en komt ook graag langs voor een kennismaking indien daar behoefte aan is voor een zo vlot en soepel mogelijke show. Speciale wensen of voorkeuren kunnen dan ook uitvoering besproken worden