Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek je een goochelaar in Etten-Leur voor jouw feest?

Lees nu over Alex Buijk de goochelaar in Etten-Leur . Boek nu voor een goochelworkshops of tafelgoochelaar voor bruiloften en partijen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie in Etten-Leur

Etten-Leur, de stad die ooit Vincent van Gogh inspireerde om schilder te worden en nog niet zo lang geleden iemand inspireerde om een satirische complottheorie naar Nederland te halen. Volgens deze journalist bestond Etten-Leur niet en dat leverde hilarische reacties op. Om een hele stad te laten verdwijnen had hij waarschijnlijk de hulp van een goochelaar wel kunnen gebruiken!


Maar gelukkig was dit alleen een goede grap en kan ik als goochelaar in Etten-Leur mensen met andere goocheltrucs entertainen in één van de leuke restaurantjes of andere feestlocaties.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelaar voor jouw feest

Wil je wat extra entertainment toevoegen aan jouw feest? Ik kan als tafelgoochelaar optreden op bijna alle locaties. Of dat nu in een restaurant, feestzaal, of op een terras is. Ook kan ik als tafelgoochelaar optreden bij open dagen bij scholen of bedrijven.


Bij deze vorm van goochelen stel ik vrijwel geen eisen aan de locatie, omdat het heel kleinschalig is. Zo kan ik door de zaal rondlopen en mensen in groepjes wat trucs laten zien, of ik kan even aan tafels aanschuiven tijdens een etentje, of op een terrasje.


Dit is perfect om de tijd tijdens het wachten op de volgende gang aangenaam door te komen en levert zeker extra gespreksstof op. Ik speel in op het feest, met humor en snelle trucs en pas mijn trucs ook aan voor mijn toeschouwers. Zo zal ik aan de kindertafel andere trucs laten zien, dan bij de volwassenen. Misschien heb je wel speciale gasten die je in het zonnetje wilt zetten, dan houd ik daar natuurlijk ook rekening mee.


Een tafelgoochelaar voegt wat extra’s toe aan je etentje of feestje, maar ook zeker aan de ledenavond bij de sportclub, of open dag bij je bedrijf.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De magie maakt alles mogelijk.

Voor bedrijven kom ik vaker als goochelaar naar Etten-Leur voor evenementen en personeelsfeesten.


Ik kan deze in stijl voor je openen met trucs vanaf een groot podium, maar ik kan ook als spreker of Energizer optreden om het publiek alvast op te warmen voor het evenement.


Ook als je juist iets nieuws wereldkundig wilt maken over je bedrijf, kan ik als goochelaar meehelpen. Ik heb diverse trucs die geschikt zijn voor spectaculaire onthullingen. Zo weet je zeker dat je nieuws goed overkomt en blijft hangen. Ik werk bijvoorbeeld regelmatig met een vuurwerkbord, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor onthullingen.


Voor een bedrijf zijn beurzen erg belangrijk en wil je graag dat jouw bedrijf zich onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. Ik kan als goochelaar daarbij helpen.


Ik zorg dat ik trucs afstem op jouw producten en bedrijf en trek mensen naar jouw stand. Zodra het erg druk begint te worden op de beurs verander ik mijn inzet, door juist de wachtende mensen bij jouw stand te vermaken.


Zo kun jij in alle rust je klanten helpen en lopen de wachtende mensen minder snel door naar de concurrent.


Zelf aan de slag met goocheltrucs

Het vak van goochelaar spreekt bij veel mensen tot de verbeelding, daarom is het heel leuk om het een keer zelf te mogen doen. Ik kom als goochelaar naar Etten-Leur en leer je tijdens een workshop een aantal goocheltrucs. Natuurlijk doe ik ze eerst voor en leg ze stap voor stap uit. Daarna mag jezelf aan de slag! Goochelen is een ideale bezigheid voor een ontspannen uitje met vrienden of collega’s en geschikt voor iedereen.


Na afloop van de workshop krijgen jullie van mij nog een goodiebag mee, gevuld met de materialen van de trucs. Zo kun je de trucs later nog eens opvoeren.

Combineer de workshop met een lekker etentje of een borrel en je hebt een volledig programma voor een vrijgezellenfeest of teambuilding.

Maatwerk voor jouw feest

Een feest of evenement organiseren doe je niet elke dag. Daarom wil je natuurlijk ook dat het helemaal wordt zoals jij dat in gedachten had, ook de inzet van een goochelaar.


Ik lever maatwerk en stel elk programma in overleg op. Zo kun je bijvoorbeeld diverse goochelvormen combineren in jouw programma. Wil je dat ik het feest eerst voor je open vanaf een podium met een paar grotere trucs en later rondloop als tafelgoochelaar? Of wil je juist met iets groots afsluiten, het kan allebei.


Of wil je dat ik mijn programma afstem op een speciale doelgroep, of speciale gast, speciaal product? Bespreek je wensen en ik maak een programma op maat voor jouw feest.