Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Ferwerderadeel boeken? Kies TOPPER Alex

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Ferwerderadeel.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Ferwerderadeel inhuren?

Een goochelaar is iemand die het onmogelijke kan. Dit klinkt heel spiritueel en onbereikbaar, maar gelukkig kan je deze magische verschijningen gewoon boeken voor elke gewenste datum! , speelt ermee, laat het verdwijnen en weer terugkomen. Alles wat je maar kan bedenken gebeurt tijdens zo een magische act. Veel mensen boeken goochelaars voor hun feesten. Verjaardagen, braderie’s, kantoorfeesten maar ook bruiloften en jubileumfeesten zijn passend voor een goochelaar. Eigenlijk is elke bijeenkomst gepast voor een goochel act! Dit laat goochelaar Ferwerderadeel maar al te graag zien. Boek hem nu en beleef de magie op je eigen feest.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat kan ik van goochelaar Ferwerderadeel verwachten?

Via de website kun je makkelijk in contact komen met ons. Via de mail of telefoon hebben we een mini intakegesprek. Hier bespreken we de voornaamste wensen, de duur van de act, de locatie en natuurlijk een schatting van de prijs. Veel klanten willen na een intake nog een uitgebreid gesprek om echt alles goed te bespreken. Dit raad ik ook echt aan! Door zoveel mogelijk over elkaar en het feest te weten te komen, kan ik een act maken die speciaal voor jouw feest is. Willen jullie de bruid, lievelingstante of schoonvader in de spotlight laten staan? Geen probleem! Moet het ondeugende broertje nou eindelijk een koekje van eigen deeg krijgen? Komt voor elkaar! Ik ben zelf een groot voorstaander van goochel acts op maat. Het voegt iets extra’s en een beetje persoonlijkheid toe aan de act. De gasten merken dit ook en zullen meer met de act meegaan en daar genieten we allemaal meer van!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw feest meer magie

Bij het tafel goochelen ga ik langs bij de tafels van de gasten. Hier geef ik een minishow van ongeveer 4-5 trucs. Zo heeft iedereen aan tafel de kans om een keer met een truc mee te doen en vragen te stellen. Dit is ook meestal het moment dat de mini goochelaars onder ons hun kunsten aan mij willen laten zien! Tafel goochelen is mijn favoriete onderdeel van de act. Je bent persoonlijk bezig met de gasten en iedereen heeft de ruimte en tijd om te genieten van de trucs. Afhankelijk van het aantal uren dat ik ben geboekt, ga ik ongeveer 2-3x langs alle tafels. Natuurlijk zal dit niet 3x dezelfde minishow zijn! Als er een truc is die heel graag nog een keer gezien wilt worden is dat natuurlijk mogelijk.

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Na het tafel goochelen pak ik rustig weer mijn spullen in. Als er na mij nog een act is verdwijn ik meestal zachtjes in het publiek. Ben ik de enige of laatste act, dan zal ik altijd nog even een praatje maken met de host van het feest en de gasten. Ik ontvang graag feedback over mijn shows, zo kan ik ze constant veranderen en verbeteren. Na een gezellige middag/avond neem ik afscheid van het feest en ben ik weer onderweg naar huis.
Het was een geslaagde dag, ik heb erg genoten van de gasten en zij ook zeker van mij.

Voor feedback, vragen en boekingen kan je contact met mij opnemen via de website.