Goochelaar Huren Alex Buijk

De Goochelaar in Geertruidenberg voor feesten is Alex Buijk.

Alex Buijk is de Goochelaar in Geertruidenberg voor goochelworkshops, optredens als Energizer of tafelgoochelaar, voor (bedrijfs)feesten, bruiloften, evenementen en beurzen. Reserveer nu!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

De show in Geertruidenberg

Ik kom graag in Brabant, alles voelt gemoedelijk en gastvrij aan, natuurlijk kom ik als goochelaar ook in Geertruidenberg, of het nu het stadje zelf, of één van de andere kernen is.


Ik loop graag over de markt, langs de mooie oude gebouwen en koopmanshuizen, maar ik wandel ook graag langs de vestinggrachten, om daarna op een gezellig terrasje neer te strijken en bootjes te kijken. Maar natuurlijk kom ik hier het liefste om mensen te entertainen met mijn goocheltrucs!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Voeg iets extra’s toe aan je feest met een tafelgoochelaar

Wil je een familiefeest, een diner of een gezellige borrel iets extra’s geven? Laat mij dan als tafelgoochelaar optreden tijdens je feestje. Tafelgoochelen is mogelijk op heel veel plekken en voor heel veel verschillende soort feesten.


Vier je je feest op een terras, dan loop ik rond en schuif per tafeltje even aan en laat wat snelle trucs zien. Ik zorg dat iedereen aan bod komt en verbaasd en vrolijk achterblijft. Tijdens een etentje werkt dit ook heel goed. Jullie kunnen lekker blijven zitten en genieten van het eten en tussen de gangen door vertoon ik mijn goocheltrucs. Tijdens een lopend buffet werkt tafelgoochelen ook heel goed, door het ongedwongen, kleinschalige karakter ben ik heel flexibel en kan ik makkelijk inspelen op wie er zit of waar er even geen tijd is. 


Omdat ik de trucs aan kleine groepjes tegelijk, of individueel laat zien, kan ik ook goed inspelen op het publiek. Zo zal ik aan kinderen een andere truc laten zien, dan aan oma, of een groep collega’s.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een goochelaar doet van alles!

Als je voor je bedrijf op zoek bent naar een goochelaar in Geertruidenberg, dan kom ik ook graag. Ik werk regelmatig voor bedrijven en dat kan voor verschillende gelegenheden zijn.


Ik kan natuurlijk het entertainment verzorgen op een personeelsfeest. Dit kan in de vorm van een grote goochelshow vanaf een podium, maar heb je een programma met meerdere elementen, dan kan ik ook het programma openen als Energizer, zodat jouw personeel alvast in een goede sfeer gebracht wordt, of tijdens het feest rondlopen als tafelgoochelaar.


Naast entertainment tijdens een feest, kan ik ook helpen om nieuwe producten, logo’s, of andere bekendmakingen origineel en spectaculair te lanceren. Ik heb daar diverse mogelijkheden voor, die goed op een groter podium uitkomen.

Zo heb ik bijvoorbeeld een vuurwerkbord als mogelijkheid, maar ik heb nog veel meer trucs voor grote onthullingen in mijn repertoire.


Onderscheid je op de beurs met een goochelaar!

Beurzen zijn voor de meeste bedrijven een terugkerende activiteit en bieden goede kansen op nieuwe klanten en om klantenrelaties te onderhouden. Maar het kan wel lastig zijn om jouw bedrijf goed te presenteren op een beurs met veel concurrentie.


Als goochelaar kan ik hierbij helpen. Ik trek, op een positieve manier, de aandacht voor jouw stand en producten, zodat de mensen geïnteresseerd worden. Is het erg druk op de beurs, dan pas ik mijn tactiek een beetje aan en zorg ik juist dat de wachtende mensen geëntertaind worden. 

Zo heb jij meer tijd om de mensen met voldoende aandacht te helpen en lopen mensen minder snel weg door de lange wachtrij.


Goochelworkshop

Wil je een keer zelf goochelen? Dat kan ook, ik kom als goochelaar naar Geertruidenberg om een workshop goochelen te geven.

Dit is natuurlijk een leuke activiteit aan het begin van een feest, of voor een teambuilding. Ik geef eerst uitleg over de trucs en doe ze voor, daarna mag je zelf aan de slag. Dit is een heerlijk ontspannen activiteit en zorgt voor de nodige hilariteit.

Na afloop krijgt iedereen natuurlijk ook de materialen mee naar huis, om daar nog eens verder te oefenen, of ze aan de thuisblijvers te laten zien.

Alex Buijk voor ieder feest te boeken.

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen, ben ik flexibel in mijn inzet en vormen van goochelen. Ik maak voor elk feest een programma op maat dat past bij het feest, de gasten, of het bedrijf.


Ik kan de focus juist op je bedrijf, of producten leggen, maar ik kan natuurlijk ook speciale gasten in het zonnetje zetten. Ook is het mogelijk om verschillende vormen van goochelen te combineren. Zo kan ik een feest centraal openen en daarna als tafelgoochelaar rondlopen, of juist zorgen voor een spectaculaire afsluiting. Bespreek je wensen en ik maak een programma op maat.