Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Geldermalsen voor al uw feesten en evenementen.

Ontmoet nu Alex Buijk de goochelaar in Geldermalsen die ieder feest uniek en spectaculair maakt. Reserveer nu deze topper.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wat doe ik zoal?

Woon jij bij de mooie appelboomgaarden in Geldermalsen en omgeving en ben jij bezig met de organisatie van een geweldig feestje, maar zou jij wel wat hulp kunnen gebruiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben namelijk een goochelaar en kan elk feestje nog leuker maken met mijn spannende goochelshows. Dus ook jouw feestje is in goede handen bij mij.


Wat doe ik zoal?


Je vraagt je wellicht af wat ik allemaal doe en voor wie ik optreed. Ik kan hier erg kort over zijn, want ik treed eigenlijk voor elke doelgroep op. Wel moet ik zeggen dat ik meestal voor volwassenen optreed, maar een show voor kinderen is ook zeker geen probleem. Ik treed meestal voor volwassenen op, omdat zij mijn shows niet eng vinden. Bij kinderen kan dit weleens het geval zijn. Volwassenen kan ik ook vaker en beter bij mijn acts betrekken en dit maakt mijn shows extra leuk, zowel voor hen als voor mij. Ik vind dit namelijk een belangrijk onderdeel van mijn show. Ik kan uiteraard voor de makkelijke weg kiezen en mijn trucs veilig op een afstand, op het podium, doen. Maar dat is natuurlijk minder speciaal en zeker minder spannend dan wanneer ik de acts echt in de zaal bij de gasten doe. Ik laat dan dus ook geen moment onbenut om dit te doen. Zodra het mogelijk is, loop ik met mijn hoge hoed de zaal in en tover een konijn tevoorschijn of ik doe een andere truc. Ook vraag ik diverse gasten mij te helpen bij een aantal acts. Op deze manier betrek ik hen echt bij mijn show en hebben wij direct contact. Dit vind ik erg leuk en belangrijk.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Ontdekkingsreis

Mijn shows zijn vaak een soort van ontdekkingsreis voor de gasten. Zij willen namelijk ontdekken hoe mijn acts in het werk gaan. Omdat zij zo nieuwsgierig zijn, houden zij mij nauwlettend in de gaten. Zij hopen natuurlijk dat ik iets prijs geef door een klein foutje van mijn kant of zo. Omdat ik erg professioneel ben, gaat dit uiteraard niet gebeuren, maar ik laat de gasten graag in de waan dat dit wellicht wel mogelijk is. Dit maakt het extra leuk voor hen. Als zij merken dat zij zelf niets kunnen ontdekken, gaan de gasten vaak met elkaar in gesprek over mijn acts. Soms denken zij in de juiste richting, maar meestal niet. Het is nog nooit voorgekomen dat iemand ontdekte hoe een truc in het werk ging. Daarom is en blijft goochelen natuurlijk iets magisch. Dit is leuk voor jong en oud.


Niet alleen voor particulieren

Mijn shows zijn niet alleen geschikt voor particulieren. Ook voor bedrijven kan ik zeker iets betekenen. Uiteraard kan je mij inhuren als goochelaar, maar mocht je mij in willen huren in een andere rol, zoals bijvoorbeeld energizer of spreker, dan is dat ook zeker mogelijk. Als je contact met mij opneemt, bespreken wij samen de mogelijkheden. Wij gaan hier vast en zeker samen uitkomen. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Wat voor show zou jij graag willen

De meeste goochelaars hebben een vaste show die zij standaard opvoeren. Ik werk op een andere manier. Ik wil namelijk dat de show echt bij het feest en dus de gasten past. Daarom ga ik met jou in gesprek over wat voor soort feest het betreft, wat voor mensen er op het feest komen, wat jouw wensen zijn, etc. Als dit allemaal duidelijk is voor mij, zal ik een show in elkaar gaan zetten wat helemaal bij jouw feest past. Pas als dit gelukt is, ben ik tevreden.

En dan is de grote dag aangebroken

Ik vind het belangrijk dat ik goed voorbereid aan de show kan beginnen. Daarom zal ik ruim van tevoren op de locatie van het feest aanwezig zijn. Ik hoop jou daar nog even te treffen, zodat wij de laatste details kunnen bespreken. Het is altijd nog mogelijk om wat laatste, kleine dingen, aan te passen. Ook wil ik graag de zaal en het podium even bekijken, zodat alles duidelijk is voor mij. Daarna laat ik jou met rust, zodat jij jouw laatste zaken kunt voorbereiden. Ik ga mezelf verder voorbereiden achter de schermen. Op het afgesproken tijdstip of teken zal ik de zaal betreden. Dit kan op verschillende manier gebeuren. Dit is een van de zaken die wij vooraf met elkaar afstemmen. Op het moment dat ik in de zaal ben, zal ik er voor zorgen dat al jouw gasten volledig in de ban zijn van mijn magische goochelshow. Ik zorg dat jouw feestje een onvergetelijk feestje wordt!