Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek jij een Goochelaar in Geldrop-Mierlo?

Top goochelaar Alex Buijk is de goochelaar in Geldrop-Mierlo die je een waanzinnige show geeft vol magie en illusie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Top show in Geldrop-Mierlo

Woon jij net onder de rook van Eindhoven, in het mooie Geldrop, Mierlo of omgeving? En ben jij een echt Brabants feestje aan het organiseren? Dit wordt vast enorm gezellig! Maar heb jij toch nog het gevoel dat jij iets extra's op het feestje wilt? Misschien dat ik dat extra stukje kan bieden, want ik ben namelijk een goochelaar in Geldrop Mierlo en omgeving. Ben ik het ontbrekende stukje wat jouw feestje compleet kan maken?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waar kun je mij voor inhuren?

Meestal treed ik op voor volwassenen, je kunt mij voor elk soort feestje inhuren, bijvoorbeeld een bruiloft, vrijgezellenfeest, kerstfeest, nieuwjaarsborrel of verjaardag. Maar ook voor een kinderfeestje ben ik in te huren. De reden dat ik meestal voor volwassenen optreed, is omdat kinderen sommige trucs erg spannend vinden. Het is dus compleet afhankelijk van de leeftijd van de kinderen of een kinderfeestje mogelijk is. Volwassenen vinden mijn trucs altijd leuk en interessant. Daarom treed ik meestal voor deze doelgroep op.


Goocheltrucs vlakbij de gasten

Sommige trucs zijn handiger om op een podium te doen. Dit doe ik dan ook. Maar ik vind het ook erg leuk om trucs dichtbij de gasten te doen. Ik doe dit dan ook regelmatig tijdens mijn shows. Ik loop de zaal in en terwijl ik loop doe ik enkele acts. Af en toe stop ik bij een tafel en doe daar een andere act. Soms vraag ik assistentie aan een van de gasten, maar soms is dat ook niet nodig of mogelijk. Gasten vinden het vaak leuk om mij te helpen en vinden het zeker leuk om mijn acts van dichtbij te kunnen bekijken.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Mensen leren elkaar kennen door mijn acts

Mensen die elkaar niet kenden leren elkaar kennen door mijn acts. Waarschijnlijk vraag je je af hoe dit mogelijk is. Dat is eigenlijk heel simpel. Mensen zijn namelijk nieuwsgierig van aard en daardoor willen zij graag ontdekken hoe mijn acts werken. Als ik een act in de buurt van hun tafel doe, zie je mensen extra goed kijken. Mensen bedenken allerlei mogelijkheden. De raarste dingen komen voorbij. Dit is erg grappig. Als ik klaar ben met een act gaan mensen met elkaar bespreken hoe deze act in elkaar zou kunnen zitten. Ze doen dit in eerste instantie met bekenden, maar vaak voegen steeds meer mensen zich in het gesprek, ook onbekenden. Zo raken onbekenden dus met elkaar in gesprek over de acts en zo worden zij bekenden van elkaar. Dit is een leuke bijkomstigheid van mijn show!


Niet alleen particuliere feestjes

Je kunt mij dus inhuren voor particuliere feestjes, maar dat is niet het enige. Ik ben ook in te huren voor een zakelijk feestje of een zakelijke bijeenkomst. Je kunt mij dan inhuren als goochelaar in Geldrop Mierlo, maar je kunt mij bijvoorbeeld ook inhuren als spreker of energizer. Als jij mij laat weten wat jouw wensen zijn, kan ik jou direct laten weten of ik aan deze wensen kan voldoen. Er is heel veel mogelijk, dus het zal vast en zeker wel goedkomen.


Maatwerk of juist niet

Jij bepaalt samen met mij hoe de show er uit gaat zien. Je kunt kiezen voor een van mijn standaard shows, maar dat hoeft niet. Ik kan ook een show op maat in elkaar zetten. Speciaal voor jouw feest of bijeenkomst. Als jij jouw wensen doorgeeft, probeer ik deze allemaal mee te nemen in mijn show. Uiteraard stem ik een en ander goed met jou af. Als jij tevreden bent met de invulling, zal ik de show op deze manier op gaan voeren. 

Partytime met Alex Buijk

Als de grote dag van het feest is aangebroken, kan dat best spannend zijn voor jou. Je bent tenslotte lang bezig geweest met de voorbereiding van dit feest of evenement. Maar het komt vast en zeker allemaal goed. Ik zal er in ieder geval alles aan doen dat het allemaal volgens plan verloopt. Ik zorg dat ik ruim op tijd aanwezig ben bij de feestlocatie. Als jij dat wilt of ik dat nodig vind, kunnen we nog wat laatste puntjes doorspreken. Daarna ga ik het podium en de zaal bekijken. Daarna ga ik mezelf voorbereiden achter de schermen. Pas op het moment dat mijn show begint, betreed ik de zaal. De gasten zullen mij dus eerder niet zien. Dit is het leukste, omdat zij mij dus zeker niet verwachten. Als ik de zaal betreed, neem ik al jouw gasten mee in mijn magische wereld. Ik zal hen vol verbazing naar mijn acts laten kijken. Ik zorg er uiteraard voor dat jouw gasten nog lang na zullen praten over jouw geweldige feest!