Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk top goochelaar in Gemert-Bakel

Reserveer nu deze topper voor jouw evenement en je bent verzekerd van een top goochelaar in Gemert-Bakel. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Op zoek naar een goochelaar?

Ben jij nog op zoek naar een entertainer voor op jou feest of evenement? Dan ben je hier op het juiste adres! Ik zorg ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring krijgen. Dit doe ik aan de hand van vele verschillende manieren. Zo zorg ik ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Van jong tot oud en van groot tot klein.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Show vol magie 

Ik bied jou vele verschillende shows aan. Zo heb ik bijvoorbeeld algemene shows waar iedereen tegelijk van kan genieten. Verder heb ik ook individuele acts. Hiervoor loop ik rond en ga zelf naar de tafels toe van de gasten. Ik geef overigens ook shows aan kinderen maar focus meer op volwassenen. Wil jij je gasten helemaal verbaasd achterlaten? Dat zal ik zeker doen. Ik ben razendsnel met kaarten en ringetjes etc. Ik treed op voor vele verschillende evenementen zoals: bruiloften, feesten, partijen, kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en bedrijfsfeesten. Ik vind het ook leuk om af en toe voor kinderen op te treden. Ik pas mijn shows aan het soort feest of evenement wat er op dat moment gaande is. Zo betrek ik de gasten ook in mijn acts en laat ik de hoofdpersonen van feesten mij assisteren op het podium. Dit is altijd wel iets leuks om te zien gebeuren en zelfs van zo dichtbij kunnen ze mijn trucs niet begrijpen.


Soorten entertaining


Zoals ik hiervoor al benoemd heb, geef ik vaak algemene shows. Dit zijn shows waar ik iedereen mee laat genieten. Ik vind het ook heel leuk om per tafel een aantal trucs te laten zien. Hiermee pas de trucs individueel toe en kunnen de gasten meer genieten. Het leuke is dat ze dan alles van dichtbij kunnen zien. Ik pas mijn trucs ook aan de gelegenheid aan. Zo blijft het altijd leuk en interessant. Ik kan je ook helpen met beurzen. Hier lees je later meer over.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Ook voor beurzen en bedrijven

Ik kan jou ook helpen met klanten werven! Heb je hier een klein extra zetje in nodig of wil je gewoon een keer wat anders? Dan ben je mij aan het juist. Heb jij een kraampje op een beurs en is het de bedoeling dat jij wat klanten naar binnen haalt? Ik ga buiten staan en zorg ervoor dat ik klanten trek met behulp van vingervlugge trucjes. Dit is de manier om ze geïnteresseerd naar jou toe te brengen en te laten zien wat jij ze te bieden hebt.


Spectaculaire logo onthulling

Wat ik ook doe is helpen bij lezingen of bij bedrijfsbesprekingen bijvoorbeeld. Zo werk ik een beetje als energizer en zorg ik ervoor dat de informatie dat er gegeven word ook daadwerkelijk blijft hangen. Dit is handig voor de spreker en voor het publiek want zo worden soms net iets duidelijker. Waar veel mensen mij ook voor inhuren is voor het onthullen van hun nieuwe logo. Dit kan je bijvoorbeeld laten doen op het moment dat je een nieuw bedrijf geopend hebt of als je je logo hebt laten veranderen. Op momenten dat een bedrijf een doorstart maakt is dit ook erg leuk om te laten doen. Hoe ga ik hiermee te werk? Jouw logo staat op een groot papier. Dit is speciaal licht ontvlambaar papier. Dit papier word voor de nieuwe logo geplaatst en word op een speciaal teken in vuur gestoken. Dit zal erg spectaculair uitzien want het papier zal in vlammen opgaan en jouw logo zal onthuld worden. Deze manier word niet vaak toegepast en daarom word het waarschijnlijk erg uniek. Vervolgens zal er nog even vuurwerk gebrand worden en word de show helemaal afgemaakt. Dit word jouw dag! 

Contact met Alex Buijk

Zoals je gelezen hebt, is dit een hele leuke en vaak ook originele manier om je publiek/gasten een onvergetelijke ervaring te geven. Ik doe er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken. Ik geef dus allerlei soorten shows zoals tafeltrucs en algemene shows. Verder kan ik jou helpen bij het succes van jou bedrijf door te helpen om klanten te werven of om jouw speeches binnen te laten komen bij de luisteraars.Ik doe dit werk al een aantal jaar en heb al vele mensen erg blij gemaakt. Goochelaar Gemert-Bakel past zich aan aan jouw wensen en zorg ervoor dat iedereen een leuke dag krijgt. Wil jij hier meer over weten of heb je interesse? Neem gerust contact met me op. Je kan me bereiken door me te bellen op het nummer: +31 614668351 of stuur me een e-mail op: info@alexbuijk.nl.