Goochelaar Huren Alex Buijk

De Goochelaar in Gerwen is Alex Buijk ,voor ieder event.

Reserveer nu Alex Buijk en hij zal je een show geven vol magie en illusie op hoog niveau. Voor iedereen mogelijk, altijd een show op maat.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magic touch

Binnenkort een belangrijke dag? Je wilt die dag vast graag vieren met al je vrienden en familie, maar hoe begin je er nu aan? Welk entertainment kies je best voor jouw feest? Wel, als je graag wil dat je feest een groot succes zal worden en je graag een feest wil waar jong en oud evenveel van kan genieten, ga dan voor een goochelaar! Een goochelaar is anders dan alle andere vormen van entertainment die je al eerder op een feest gezien en gehoord hebt, een goochelaar bied je net iets extra: the magic touch!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waarom Alex

 Waarom een goochelaar inhuren op jouw feest?

Een goochelaar kan jouw feest een enorme meerwaarde bieden. Goochelaars dienen niet enkel voor het vermaken van kinderen, ook volwassenen zien ze graag komen. Want goochelaars zorgen voor spanning op je feest. Bij elke truc en elke act zal je jezelf afvragen hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen en na elke act wacht je vol nieuwsgierigheid op de volgende. Of het nu om een truc gaat met geld, kaarten, balletjes of iets anders, een goochelaar zal elke gast verbaasd doen opkijken. 


Alex Buijk, jouw goochelaar bij uitstek!

Alex Buijk is een goede keuze als je op zoek bent naar een goochelaar. Alex bied je een unieke ervaring, want Alex is geen goochelaar zoals alle anderen. Alex bezit al enkele jaren ervaring en heeft al te gast geweest op verschillende soorten feestjes en evenementen en kan zich daarom ook goed aanpassen aan verschillende situaties en personen. Alex bied je professionaliteit met een vleugje humor. Naast goochelaar is Alex ook nog een energizer en lezer. Dat maakt dat hij jouw gasten goed kan toespreken en dat hij al jouw gasten voorziet van een sterke dosis energie en participatie. In slaap vallen op een feestje waar Alex entertaint is dus praktisch onmogelijk!


Alex is zowel werkzaam als rondlopende goochelaar dan als tafelgoochelaar. Als rondlopende goochelaar zorgt Alex voor uitstekend entertainment, terwijl hij zich tussen jouw gasten vertoeft. Als tafelgoochelaar zorgt Alex voor een iets persoonlijkere aanpak, door alle rafels af te schuimen met zijn nieuwste goocheltrucs. 


Ben je op zoek naar iets specifieks of wens je een formule tussenin? Aarzel zeker niet om Alex te contacteren. Alex zorgt voor goochelwerk op maar, zodat zijn goochelwerk zo veel mogelijk in het kader van jouw feest valt. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk goochelaar te Gerwen

Alex Buijk heeft al meerdere ervaringen in Gerwen. Hij deed er al verjaardagsfeesten, jubileums en trouwfeesten. Zo mocht hij het trouwfeest van Ann en Danny voorzien. Het trouwfeest was memorabel voor Alex, omdat hij Ann kende van op school. Ann was bij Alex terechtgekomen door hem uit nieuwsgierigheid eens op te zoeken op facebook. Het verbaasde haar niet dat hij goochelaar geworden was want ze herinnerde zich dat hij als klein jongetje al bezig was met goocheltrucs. Wanneer hij uitgenodigd werd voor het verjaardagfeestje van een van zijn vrienden, was hij altijd diegene die de aandacht wist te trekken met zijn uitgedokterde trucjes. 


Ann vond het fijn om Alex zo'n Z0 jaar later nog eens terug te zien, ze waren vroeger namelijk goede vrienden. Ook al waren ze als vrienden nog jong, wanneer Alex en Ann elkaar terugzagen leek het alsof ze teruggingen in de tijd en omdat het trouwfeest zo'n succes was, mocht Alex ook het doopfeestje van Ann en Danny hun zoontje Dylan verzorgen.


Een doopfeest had Alex nog nooit gedaan, maar hij vond het een heel vernieuwende ervaring. Ook dit keer was een succes, ook al was het een uitdaging want zo'n 80 procent van het volk was natuurlijk hetzelfde volk die op het trouwfeest aanwezig was. Gelukkig leert Alex op regelmatige basis nieuwe trucjes bij en vormde deze uitdaging geen enkel probleem. 

Boek nu deze goochelaar.


Kies het eens anders en kies voor een goochelaar. Een goochelaar kan jouw feest hét van hét maken! Of jouw feest nu vol zit met baby's of gepensioneerden, iedereen zal er weg van zijn. Want iedereen houdt van humor, verbazing en plezier. Wanneer je kiest voor een goochelaar, kies dan ook meteen voor iemand met ervaring. Een goochelaar die weet hoe hij jou, jouw gasten en jouw feest het best moet aanpakken. Kies voor iemand die ambiance kan brengen en zelfs de meest levenloze mens kan doen herleven! Kies voor iemand die waarde hecht aan je feest en die er alles aan wil doen om van jouw feest een succes te maken! Kies voor Alex Buijk!