Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu deze Goochelaar in Giessenlanden.

Alex Buijk is de Goochelaar in Giessenlanden die jouw event tot een succes maakt. Hij neemt jouw gasten mee in een wereld vol illusie en magie en laat ze verbazen met zijn coole trucs. Reserveer nu deze topper.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magisch feest

Hiep hiep hoera er is binnenkort iemand jarig! Vieren jullie binnenkort een feestje omdat er iemand jarig is? Of gaat er binnenkort iemand trouwen? Of heb jij een andere reden om een feestje te vieren? Er is altijd wel een reden te bedenken voor een goed feestje, want feestjes zijn geweldig, toch? Ben jij daarom een feestje aan het organiseren, maar blijf jij maar steeds het gevoel houden dat je nog iets mist, maar weet jij niet wat? Misschien dat ik dit missende onderdeel ben, want je kunt mij namelijk inhuren als goochelaar in Giessenlanden en omgeving. Ik weet zeker dat ik jouw feestje extra speciaal kan maken! Klinkt dit jou als muziek in de oren, laat het mij dan zo snel mogelijk weten en samen bekijken wij de mogelijkheden.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat kan je verwachten tijdens mijn show?

Tijdens mijn show kan je geen standaard goochelshow verwachten. Je moet mijn show dus niet vergelijken met shows van andere goochelaars. Natuurlijk doe ik, net als zij, goocheltrucs, maar ik doe ze net iets anders. Ik ben namelijk niet constant op het podium te vinden, maar ik zoek jouw gasten echt op in de zaal. Natuurlijk zijn er trucs die ik alleen op het podium kan laten zien. Hier is een simpele verklaring voor: op het podium staan de grote attributen klaar en die kan ik niet zo eenvoudig van het podium af tillen. Voor de trucs waar ik geen grote, zware attributen voor nodig heb, is het dus niet nodig om deze op het podium te doen. Dat doe ik dan ook niet. Zodra het mogelijk is, loop ik het podium af en ga ik de zaal in. Sommige trucs doe ik bij jouw gasten aan tafel en weer andere trucs doe ik terwijl ik rondloop door de zaal. Soms vraag ik assistentie aan een van jouw gasten. Vaak vinden zij dit erg leuk. 


Hoe wordt de inhoud van mijn show bepaald?

Als jij besluit om mij op te laten treden op jouw feest, dan moet er natuurlijk een show samengesteld worden. Ik heb een aantal shows die ik met enige regelmaat opvoer. Maar veel liever stel ik een nieuwe show samen. Op deze manier kan ik de show helemaal op jouw wensen, feestje en gasten afstemmen. Natuurlijk kan ik dit niet helemaal alleen, omdat ik niet over de juiste informatie beschik. Hiervoor heb ik jou nodig. Als jij mij de benodigde informatie verstrekt (zoals hoeveel gasten er komen, wat voor gasten dit zijn, wat de reden voor het feestje is, etc.), kan ik een passende show in elkaar zetten. Deze show wordt dus helemaal op maat gemaakt, speciaal voor jouw feestje.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Voor wie treed ik op?

Ik treed eigenlijk voor iedereen op. Het maakt niet uit of de gasten jong of oud, man of vrouw zijn. Echter zijn mijn shows soms wel wat spannend voor de jongere gasten, dus ik treed meestal op voor volwassenen. Maar voor een kinderfeestje ben ik uiteraard ook in te huren. Naast mijn optredens voor particulieren, treed ik ook op voor bedrijven. Zij kunnen mij inhuren voor een goochelshow op bijvoorbeeld hun jaarlijkse personeelsfeest of nieuwjaarsborrel. Maar goochelshows zijn niet het enige wat ik doe. Bedrijven kunnen mij ook inhuren als energizer of spreker. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als zij een zakelijk evenement aan het organiseren zijn. Dus mocht jij hulp nodig hebben voor jouw feestje of bijeenkomst, op welk vlak dan ook, laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Waarschijnlijk kan ik jou helpen en gaan wij er samen een geslaagd feestje of een geslaagde bijeenkomst van maken. 

Hoe gaat het op de dag van het feest?

Als de dag van jouw feest of bijeenkomst is aangebroken, zal jij waarschijnlijk nog wat laatste dingen moeten regelen of afstemmen. Sommige dingen kan je nou eenmaal niet van tevoren doen en moeten last minute geregeld worden. Ik besef dit heel goed en zal jou daarom niet te veel lastig vallen op deze grote dag. Ik zorg er uiteraard voor dat ik ruim van tevoren op de locatie van jouw feest of evenement aanwezig ben. Op deze manier kan ik mij rustig en goed voorbereiden op mijn show. Het voorbereiden bestaat onder andere uit het bekijken van de zaal en het podium, zodat ik weet wat ik kan verwachten als mijn show begint. Daarna wacht ik achter de schermen tot alle gasten binnen zijn en mijn show kan gaan beginnen. Zodra mijn show begonnen is, zorg ik er voor dat al jouw gasten vol verwondering mijn show zullen volgen! Het wordt een spetterend optreden!