Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet de goochelaar in Gilze-Rijen , Alex Buijk!

Zoek jij voor jouw evenement een goochelaar in Gilze-Rijen? Reserveer dan nu Alex Buijk voor een geweldige toevoeging aan jouw evenement/feest.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een goochelaar voor jouw feest

Gaat er in jouw omgeving binnenkort iemand trouwen en ben jij daarom een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Of ben jij een surpriseparty of ander feestje aan het organiseren? Wellicht dat jij dan nog wat extra hulp kunt gebruiken om het feestje een speciaal tintje te geven. Als dit het geval, kan ik dat speciale tintje wellicht wel verzorgen, want ik ben een goochelaar in Gilze en Rijen en omgeving en ik ben heel goed in het opleuken van feestjes! Klinkt deze magie jou goed in de oren, laat mij dit dan snel weten, dan bekijken wij samen de mogelijkheden.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Spectaculaire show vol illusie

Wat doe ik zoal?

Ik verzorg goochelshows in Gilze en Rijen en omgeving. Voornamelijk treed ik op voor volwassenen, maar als jij een feestje voor kinderen aan het organiseren bent, kan je mij ook inhuren. Ik word vaak ingehuurd voor vrijgezellenfeestjes, bruiloften of verjaardagen. Maar ook voor andere soorten feestjes ben ik in te huren. Ik ben van vele markten thuis.


Niet alleen trucs op het podium

Tijdens mijn show doe ik enkele trucs op het podium, maar dat is zeker niet de enige plaats waar ik mijn acts laat zien. Ik loop namelijk ook door de zaal heen en terwijl ik daar loop, doe ik ook enkele trucs. Daarnaast zal ik ook enkele trucs bij de gasten aan tafel doen. Sommige trucs doe ik met behulp van een gast en andere trucs doe ik alleen. Dit geldt zowel voor mijn trucs in de zaal als voor mijn trucs die ik op het podium zal doen. Ik heb gemerkt dat veel gasten het leuk vinden om mij te assisteren. Zij hopen (en proberen) er achter te komen hoe ik een truc doe, maar uiteraard laat ik het niet toe dat zij dit ontdekken.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Van alles mogelijk

Nieuwsgierige mensen

Mensen zijn nieuwsgierig, dat is heel menselijk. Iedereen wil graag weten hoe een truc van mij werkt. Dat begrijp ik heel goed. De gasten houden mij daarom heel nauwlettend in de gaten. Zij hopen natuurlijk dat ik net iets niet goed doe, zodat zij kunnen ontdekken hoe een truc werkt. Als zij niets hebben kunnen ontdekken, gaan de gasten vaak met elkaar in gesprek over mijn trucs. Iedereen heeft andere ideeën over mijn trucs. Dit is heel leuk om te horen. Ook mensen die elkaar niet kenden, raken met elkaar in gesprek over mijn trucs. Heel speciaal vind ik dit!


Lezing of workshop

Ben jij een lezing, workshop of andere bijeenkomst voor jouw bedrijf / organisatie aan het organiseren? Ook dan kan ik jou helpen. Ik kan jouw bijeenkomst wat opvrolijken met mijn goocheltrucs, maar dat is niet het enige, want ik ben namelijk ook in te huren als energizer of spreker. Dus wat voor zakelijke bijeenkomst jij ook aan het organiseren bent, dat maakt niets uit: je kunt mij altijd inhuren. En ben jij een bedrijfsfeest aan het organiseren, dan kan jij mij uiteraard ook inhuren voor bijvoorbeeld een van mijn goochelshows.


Wat voor soort show zou jij willen op jouw feest?

De afgelopen jaren heb ik een aantal shows in elkaar gezet. Deze shows voer ik dan ook regelmatig uit. Ik vind het echter ook leuk om af en toe eens net wat anders te doen. Maatwerk behoort dan dus ook zeker tot de mogelijkheden. Als jij mij in wilt huren, bespreken wij samen wat voor soort show jij wilt hebben en wat jouw wensen zijn. Aan de hand van jouw wensen zal ik kijken of een van mijn reguliere shows hier aan voldoet en indien dat niet het geval is, zal ik voor jouw feest een show samenstellen.

De grote dag

Eindelijk is het zo ver: het is de dag van het feest. Dit moet natuurlijk een feest worden waar nog lang over nagesproken zal worden. Ik zal hier zeker mijn steentje aan bijdragen. Uiteraard ben ik op de afgesproken tijd aanwezig bij de feestlocatie. Daar kunnen wij eventueel nog wat laatste details bespreken. Daarna trek ik mezelf terug achter de schermen, zodat de gasten mij nog niet zien. Op het afgesproken teken of tijdstip zal ik de zaal betreden. Dit kan op een rustige manier zijn, maar het kan ook op een spectaculaire manier zijn. Dit stemmen wij vooraf samen af. Op het moment dat ik de zaal in kom, zal ik alle gasten (van jong tot oud, man en vrouw) meenemen in mijn magische wereld. Ik zorg er uiteraard voor dat zij ademloos naar mijn trucs kijken en nog lang na zullen praten over mijn show. Samen zorgen wij voor dat het een feestje wordt waar men het nog lang over zal hebben!