Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Goeree-Overflakkee, Alex Buijk is wie je zoekt! Boek nu!

Op zoek naar een Goochelaar in Goeree-Overflakkee om jouw gasten te vermaken? Alex Buijk is echt een toevoegingaan jouw feest en zorgt dat je gasten zich zullen vermaken.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Origineel en uniek

Een originele manier om een feest te geven? Dat doe je door het zorgen voor een originele vorm van entertainment! Natuurlijk is het ook belangrijk dat je met allerlei andere zaken rekening houdt, maar de belangrijkste keuze is de keuze van entertainment. Want zonder entertainment wordt je feest al snel saai. Je feest zal dan eentonig zijn en je gasten zullen je feest al snel weer vergeten. Een goed entertainment zorgt ervoor dat iedere gast zich evenveel zal amuseren, wat wil je nog meer? Want iedereen heeft toch evenveel recht om zich te amuseren?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Hoe maak je een goede keuze van entertainment?

Een goede keuze maken is nooit gemakkelijk, want er zijn altijd dingen waar je rekening mee moet houden en dat is bij het kiezen van een entertainer voor je feest zeker niet anders! Het hoofddoel van de ideale entertainer is dat hij weet hoe hij echt iedereen kan entertainen! Dit is geen gemakkelijke opdracht omdat de entertainer rekening moet houden met de verschillende leeftijden, voorkeuren en persoonlijkheden. Een goed entertainen weet echter hoe hij hiermee moet omgaan en biedt entertainment aan op maat van iedereen!


Maar waar vind je nu zo'n entertainer? Het antwoord ligt in iets waar je misschien niet meteen aan zal denken: een goochelaar! Wanneer er wordt gedacht aan het inhuren van een goochelaar, wordt er vaak meteen gedacht aan kinderfeestjes. Maar een goochelaar is nog veel meer dan dat! Natuurlijk zullen ook de kinderen opgetogen zijn wanneer je een goochelaar op je feest voorziet, maar volwassen zullen eveneens aangenaam verrast worden! Een goede goochelaar voert zijn goocheltrucs namelijk uit met professionalisme en precisie en weet precies hoe hij een publiek moet entertainen. Door zijn professionalisme weet hij ook perfect hoe hij zijn goocheltrucs moet uitvoeren op zo'n manier dat ze heel geloofwaardig overkomen. Zowel jong als oud zullen zich heel de avond afvragen hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen. Dit zorgt voor momenten van spanning en sensatie en een magische sfeer!


Wees dus maar zeker dat het een goed idee is om een goochelaar op je feest te laten komen! Voor iedereen evenveel plezier en niet enkel dat. Een goochelaar is iets nieuws, iets fris, een vorm van entertainment dat nog niet veel van je gasten ervaren zullen hebben. Met een goochelaar bied je jouw gasten een unieke ervaring die ze nooit meer zullen kunnen vergeten! Want waarom zou je altijd dezelfde keuze maken, waarom zou je altijd voor dezelfde eentonige vorm van entertainment gaan? Doe het anders en geef je gasten wat ze nooit zullen verwachten, maar waar ze wel altijd op hoopten!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk; de beste keuze van goochelaar 

 Een goede goochelaar vinden is niet altijd even gemakkelijk! Veel goochelaars beschikken niet over de nodige ervaring of over het nodige professionalisme. Een goochelaar zonder ervaring is daarom niet slecht, maar hij zal het wel moeilijker hebben om zich aan te passen aan een publiek. Professionalisme is ook belangrijk, want dat heeft te maken met een goochelaar zijn geloofwaardigheid. Zonder zijn geloofwaardigheid valt heel zijn act in diggelen en dat is niet de bedoeling!


Zoek niet langer naar een goede goochelaar in de buurt van Goeree-Overflakkee; want je hebt hem gevonden en zijn naam is Alex Buijk! Alex beschikt over de nodige ervaring en het nodige professionalisme! Alex doet zijn job met liefde en passie en dat straalt hij ook uit in zijn goochelacts! Bovendien zal Alex blijven verbazen, want Alex zorgt ervoor dat hij op de hoogte blijft van de allernieuwste goocheltrucs, zodat een ervaring met hem keer op keer anders wordt!


En Alex is niet enkel goochelaar, Alex gaat ook te werk als lezer, energizer en spreker. Hierdoor weet hij goed hoe hij een publiek moet toespreken en kan hij hun aandacht trekken en behouden. Hij zorgt er ook voor dat zijn gasten vol energie zitten, niemand die zich zal vervelen of vroegtijdig van je feest weg zal lopen dus!

Boek nu Alex Buijk

Huur Alex in als rondlopende goochelaar of als tafelgoochelaar. Kies voor rondlopende goochelaar als je het fijn vindt dat Alex zijn goocheltrucs al rondwandelend zal uitvoeren en kies voor een tafelgoochelaar als je het fijner vindt dat Alex zijn goocheltrucs bij je gasten aan de tafel zal uitvoeren. Daarnaast biedt Alex ook goochelwerk op maat aan, zo kan je kiezen voor goocheltrucs die perfect bij je feest passen!


De buurt van Goeree-Overflakkee is ook niet vreemd voor Alex, hij wordt er telkens hartelijk ontvangen. Op dit moment kijkt hij uit naar zijn volgend succesverhaal in deze buurt. Wie weet wordt dat wel jouw feest?