Goochelaar Huren Alex Buijk

ZoeEBoek nu Alex Buijk, Goochelaar in Goes voor een geweldige show.

Jouw feest of evenement is pas compleet met een goochelaar in Goes zoals Alex Buijk. Reserveer nu en ben gegarandeerd van topentertainment

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Op zoek naar een goochelaar voor je evenement in Goes?

Goes, het gezellige stadje op Zuid-Beveland, ademt sfeer uit met zijn monumentenpanden en gezellige markt met het mooie stadhuis. 


Ik kom altijd graag naar deze sfeervolle stad om bruiloften, of om evenementen nog een extra “magical touch” te geven. 


Samen met jou, pas ik mijn programma aan aan jouw evenement. Als goochelaar in Goes ben ik flexibel inzetbaar, of het nu in een gezellig cafeetje op de markt, in een restaurant aan de haven, of voor een groot bedrijfsevenement in de Zeelandhallen is. 


Ik heb repertoire voor zowel kleine, als grote feesten en evenementen

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelaar

Een tafelgoochelaar werkt goed om iedereen individueel of in kleine groepjes wat trucs te laten zien. Omdat ik hierbij rondloop over het feest, zijn er geen eisen aan de grootte van de locatie of voorzieningen. Ik doe dit vaak in restaurants en feestzalen. 


Zo kan ik jou en jouw gasten vermaken met verrassende trucs terwijl jullie lekker genieten van het diner, of van de muziek op het feest. Ik speel als goochelaar in Goes in op het feest, met humor en snelle trucs, zodat iedereen met een glimlach en verbazing op het gezicht kan genieten.


Ik loop rond en schuif even aan bij de verschillende tafels, zodat iedereen de trucs van dichtbij kan beleven. Met humor speel ik in op gesprekken, of verwerk thema's en anekdotes die je van tevoren aan kunt geven.


Zijn er wat jonge gasten bij op het feest? Dan doe ik natuurlijk ook voor hun een paar speciale trucs.


Een tafelgoochelaar werkt natuurlijk goed als sfeermaker bij een huwelijks- of personeelsfeest, maar denk ook eens aan een tafelgoochelaar bij het jubileum van je sportclub, of bij een ouderencentrum. Het geeft een onbeschrijfelijk genoegen, om mensen aan het lachen te maken en te verbazen. 


Humor en magie verbinden jong en oud!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Bedrijfsevenementen en beurzen

De Zeelandhallen zijn natuurlijk een prima locatie in Goes voor je bedrijfsevenementen, maar heb je ook al eens aan de toegevoegde waarde van een goochelaar in de beursstand gedacht?


Ik kan met goocheltrucs de focus leggen op jouw bedrijf en producten. Zo trek ik de mensen naar je stand met wat speciale trucs die op jouw producten zijn aangepast en die bij grote drukte zorgen dat mensen geen probleem hebben met het wachten. 


Potentiële nieuwe klanten zijn zo langer bereid te wachten bij jouw stand, in plaats van door te lopen naar de concurrent.


Zoek je juist iemand die aan het begin van een evenement de sfeer erin brengt? Ook daar voel ik me als een vis in het water bij thuis.


Ik treed regelmatig op als Energizer, maar ook grootse magische onthullingen op een groot podium zitten in mijn mogelijkheden.


Wil je op een spectaculaire manier een nieuw product of een nieuw logo onder de aandacht brengen?


Ik bespreek graag de mogelijkheden met je. Op mijn site vind je bijvoorbeeld ook informatie over mijn vuurwerkbord voor grootste onthullingen, maar ik heb nog diverse andere trucs voor dit doel.


Ik kan me goed aanpassen aan de wensen van je bedrijf, zodat het precies de juiste boodschap uitdraagt. Met een goochelaar voor je bedrijfspresentatie, weet je zeker dat je de aandacht lang vasthoudt en dat de mensen je bedrijf onthouden.

Maatwerk door Alex Buijk

Als goochelaar in Goes weet ik hoe belangrijk het is dat je geen standaard programma voorgeschoteld krijgt. Of het nu voor een huwelijksfeest, een personeelsfeest, of voor een bedrijfspresentatie is, ik pas mijn programma aan aan jouw wensen.


Ik geef als goochelaar in Goes ook workshops, dit is bijvoorbeeld goed toepasbaar als teambuilding activiteit, maar ook om dit gezellig samen met je vrienden te doen gewoon zomaar, of voor een vrijgezellenfeest, is dit natuurlijk erg leuk.


Met humor leer ik alle gasten een aantal trucs, die jullie daarna zelf uit kunnen proberen. Na de workshop krijgt iedereen een goodiebag mee, zodat jullie ook de thuisblijvers kunnen verbazen met de nieuw geleerde goocheltrucs.


Wil je een combinatie maken van kijken en zelf wat leren? Ook dat kan natuurlijk ingepast worden!