Goochelaar Huren Alex Buijk

Voor een goochelaar in Goirle moet je bij Alex Buijk zijn.

Alex Buijk is de goochelaar in Goirle die jouw feest onvergetelijk gaat maken en je gasten top entertainment geeft!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Brabantse gezelligheid

Ben jij bezig met de organisatie van een feestje in het mooie, Brabantse Goirle? Dan komt het vast helemaal goed, want Brabantse nachten zijn lang, er is dus voldoende tijd voor een geweldig feest. Om wat afwisseling te brengen tijdens het feestje kan je mij wellicht inhuren. Als goochelaar in Goirle en omgeving kan ik zeker wat afwisseling, spanning en sensatie toevoegen aan jouw feestje. Als dit jou als muziek in de oren klinkt, neem dan snel contact met mij op.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelshow voor iedereen

Voor wie treed ik op

Je kunt mij voor diverse zaken inhuren. Uiteraard word ik meestal ingehuurd voor een geweldige goochelshow. Ik ben gespecialiseerd in shows voor volwassenen, maar als jij mij in wilt huren om wat spanning toe te voegen aan een kinderfeestje, dan is dat ook geen enkel probleem. Bij feestjes voor volwassenen kan je aan allerlei soorten feestjes, in de breedste zin van het woord denken. Ik ben niet alleen door particulieren in te huren. Ook bedrijven kunnen mij inhuren om hun bedrijfsfeest te voorzien met wat magie. Daarnaast kunnen bedrijven mij ook inhuren voor een zakelijke bijeenkomst. Je kunt dan denken aan een workshop, een lezing of andere bijeenkomst. Ik kan hier verschillende rollen op me nemen, zoals de rol van een spreker of energizer. Er zijn veel mogelijkheden, dus laat mij weten wat jij graag wilt en dan komen wij daar vast en zeker samen uit.


Goochelaar in de zaal, dicht bij de gasten

Ik vind het geweldig om dicht bij de gasten te zijn. De meeste mensen hebben weleens een goochelshow gezien, maar er is een grote kans dat die betreffende goochelaar alle trucs op het podium deed. Ik doe uiteraard ook enkele trucs op het podium, maar ik vind het belangrijk dat ik de gasten betrek bij mijn show. Dit is toch geweldig voor de gasten? Daarom zal ik tijdens mijn show ook regelmatig tussen het publiek te vinden zijn. Hier zal ik dan enkele acts doen, met of zonder assistentie van de gasten. Op deze manier kunnen zij mijn trucs van zeer dichtbij bekijken. Spannend toch?

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Geheim van de truc

Trucs van dichtbij bekijken en ontdekken?

Omdat de gasten veel trucs van mij van zeer dichtbij kunnen bekijken, hopen zij natuurlijk te ontdekken hoe bepaalde trucs werken. Maar ik ben erg professioneel en weet precies hoe ik mijn trucs moet doen, zonder dat de gasten ontdekken hoe ze werken. Dit maakt het voor hen vaak nog interessanter om achter de werking van mijn trucs te komen. Vaak zie ik dat gasten met elkaar in overleg gaan over de mogelijkheden. Soms luister ik even mee, dit is erg interessant, vind ik. Maar vaak laat ik de gasten gewoon zelf met elkaar in overleg gaan. Wat ik vaak zie gebeuren is dat er steeds meer mensen aansluiten bij zo'n gesprek en iedereen heeft zijn eigen ideetjes. Kortom: ze komen er niet uit. En laat dat nou precies de bedoeling zijn!


Invulling van de show

Als jij mij in wilt huren als goochelaar in Goirle of directe omgeving, dan heb jij uiteraard ook inspraak over de invulling van mijn show. Samen bespreken wij welke acts jij wel of niet in de show wilt zien. Tevens zal ik informeren of jij nog andere wensen voor de show hebt. Als alles duidelijk is voor mij, zal ik de show in elkaar gaan zetten. Ik vind het erg belangrijk dat het een show wordt die jij perfect vindt voor jouw feest, want het is tenslotte jouw feestje en ik wil alleen maar een verrijking voor dit feestje zijn. 

De dag van de show

Vaak ben jij al heel wat weken of zelfs maanden bezig geweest met de organisatie van het feest. Het is een speciaal feest, dus het moet natuurlijk allemaal goed gaan. Jij zal daar alles aan doen en ik zal dat ook zeker doen. Op jouw feestje heb jij al genoeg aan jouw hoofd, maar om mij hoef jij je geen zorgen te maken. Ik regel alles zelf, jij hoeft voor mij niets meer te regelen. Ik ben op tijd aanwezig bij de locatie zodat ik alles goed kan bekijken. Ik vind het ook fijn als ik voldoende tijd heb om mezelf voor te bereiden op de show. Op het afgesproken tijdstip of teken zal ik de zaal betreden. Het enige wat jij dan moet doen, is genieten van mijn show. En niet alleen jij, maar ook jouw gasten zullen genieten. Ik stel alles in het werk om iedereen volledig mee te nemen in mijn magische wereld. Iedereen zal genieten!