Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu deze geweldige Goochelaar in Gooise Meren

Wil jij dat een Goochelaar in Gooise Meren jouw feest tot een succes maakt? Reserveer dan nu Alex Buijk voor een top show voor jouw gasten op je feest of evenement.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Ontmoet Alex

Binnenkort geef je een feest en je wilt dat alles zo goed mogelijk verloopt. Je bent al een hele tijd aan het plannen om er zeker voor te zorgen dat je dit mogelijk kan maken. Hoe veel je ook op voorhand plant, je zal nooit helemaal zeker kunnen zijn dat er niet mis zal gaan of dat iedereen zich evenveel zal vermaken. Toch zijn er dingen waar je op kan letten zodat je ervoor zorgt dat je feest veel kans op succes heeft.


De belangrijkste keuze die je kan maken is de keuze van entertainment. Zelfs als al de rest tegenvalt zal een goed entertainment je feest kunnen reden. Een goed entertainment blijft je gasten namelijk lang bij. Maar wat is dat juist een goed entertainment en is een goed entertainment niet voor iedereen anders?


Omdat we allemaal anders zijn vinden we natuurlijk allemaal andere dingen boeiend en leuk. Toch bestaat er entertainment die door het grootste deel van je gasten geliefd zal worden. Een goed voorbeeld hiervan is het entertainment van een goochelaar!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Voordelen van het inhuren van een goochelaar op je feest 

Een goochelaar is een unieke vorm van entertainment. Veel van je gasten zullen verbaasd zijn van je keuze, omdat zo nog nooit eerder zoiets spannends en unieks hebben ervaren. En al zou dat wel het geval zijn, dan nog is het een goed idee om te kiezen voor een goochelaar. Want een goede goochelaar past zijn goocheltrucs voortdurend aan, zodat hij elke keer opnieuw mensen kan blijven verbazen!


Een goochelaar is ook een goede keuze, omdat hij weet hoe hij om moet gaan met verschillen. Hij kan zich goed aanpassen aan elke persoonlijkheid, leeftijd en situatie. Hij trekt de aandacht en houdt die aandacht, zodat er niemand de kans heeft om zich op jouw feest te vervelen!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waarom zou je kiezen voor Alex Buijk 

Ondertussen zijn er al veel goochelaars beschikbaar, en er komen er steeds meer bij. Logisch, want het inhuren van goochelaars wordt steeds populairder. Goochelaars worden de dag van vandaag niet meer enkel gebruikt voor het opfleuren van verjaardagsfeestjes voor kinderen. Natuurlijk kan een goochelaar goed overweg met kinderen, maar een goede goochelaar kan overweg met elke leeftijd! Een goed goochelaar gaat professioneel te werk en met precisie, dit zorgt ervoor dat ook de volwassenen mensen open zullen staan voor het magische entertainment van een goochelaar. Meer nog, eens ze het entertainment van een goochelaar hebben ervaren zullen ze er niet genoeg van kunnen krijgen!


Hoe kies je de beste goochelaar uit zo'n groot aanbod? Een goede keuze maken is niet gemakkelijk! Ervaring speelt een belangrijke rol, want een goochelaar met ervaring weet nog beter hoe hij je gasten moet aanpakken. Zo'n goochelaar met ervaring is Alex Buijk. Alex Buijk heeft niet enkel jarenlange ervaring in het entertainen van allerlei soorten evenementen en feesten, maar is ook heel toegewijd aan zijn job.


Zijn toewijding en liefde voor zijn job zijn duidelijk merkbaar in alles wat hij doet. Dit maakt dat hij zorgt voor een aangename en magische sfeer op je feest! Alex werkt in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt van de Gooise Meren, handig toch? Zijn goocheltrucs die voert hij uit met veel precisie, bovendien zorgt hij ervoor dat hij altijd op de hoogte blijft van de nieuwste trucjes zodat hij altijd met iets nieuws en spannend voor de dag kan komen!


Naast goochelaar is Alex ook lezer, spreker en energizer, dat zorgt ervoor dat hij niet alleen weet hoe hij je gasten moet entertainen met zijn spectaculaire goocheltrucs, maar ook hoe hij je gasten moet toespreken en enthousiast maken en dat is enorm positief voor de algemene sfeer op je feest!

Huur Alex Buijk in op jouw feest

Je kan Alex Buijk inhuren als rondlopende goochelaar of als tafelgoochelaar. Als rondlopende goochelaar gaat hij te werk tussen je gasten en als tafelgoochelaar voert hij zijn beste goocheltrucs bij je gasten aan tafel uit! Daarnaast biedt Alex je goochelwerk op maat aan, zodat je zelf kunt kiezen wat er het beste bij je feest past. 


Alex is al bekend met de omgeving van Gooise Meren. Hij kijkt met veel plezier terug naar de feesten en evenementen die hij in deze omgeving heeft mogen voorzien van de leukste goocheltrucs. Wanneer je op zoek bent naar een uitstekende goochelaar in deze mooie omgeving, hoef je dus niet langer te zoeken, want Alex Buijk staat paraat om jou en jouw gasten de dag van hun leven te bezorgen!