Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek jij een Goochelaar in Gorinchem? Reserveer nu Alex Buijk

Topentertainment nodig voor jouw bedrijfsevent, feest of bruiloft ? Boek nu Alex Buijk de Goochelaar in Gorinchem.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen is hip

Goochelen is weer helemaal terug van weg geweest, acts worden beter, mysterieuzer en unieker. Zelf personen die voordien helemaal geen fan van goochelen waren, zullen dit met de moderne goochel-ervaring misschien wel worden. Bij goochelen komt veel meer kijken dan we denken, een goede goochelaar moet dan ook niet enkel goed kunnen goochelen, maar heeft ook andere sociale skills zoals entertainen en bijvoorbeeld mensenkennis.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

De ideale goochel-belevenis

Een goochel-ervaring of goochel-act is het leukste als je het kan delen met anderen. Bijvoorbeeld met mensen die je lief hebt zoals je familie over vrienden. Het geeft zeker een toegevoegde waarde aan jouw feest. Een goochelaar geeft bijvoorbeeld meer stof om over te praten tijdens het feest, alsook jaren, maanden, weken of dagen nadien. Een goochelaar kan er ook voor zorgen dat er geen pijnlijke stiltes vallen of dat de pijnlijke stiltes direct opgevuld worden door deze unieke act. Het kan ook leuk zijn om op die manier de kinderen bezig te houden op jouw feest, terwijl de volwassenen over andere dingen kunnen praten. Er zijn ook verschillende soorten acts mogelijk, zo kan er ook een workshop gevraagd worden. Dit valt bijvoorbeeld te combineren met vooraf een goochel-act, zo kunnen bepaalde truc nadien tijdens de workshop onthult of aangeleerd worden. 


Waarom een goochelaar uitnodigen

Vroeger heb ik er vaak aan gedacht om een goochelaar uit te nodigen, maar het was er nooit echt van gekomen. Uiteindelijk heb ik besloten om tijdens het communiefeest van mijn zoon ook een goochelaar uit te nodigen om voor wat entertainment te zorgen tussen de activiteiten door. Aangezien de banden tussen de familieleden niet allemaal even sterk zijn,, leek dit me een leuk idee om voor wat meer sfeer te zorgen en om iedereen wat meer in de moed te brengen. Ik heb mijn goochelaar gevonden via https://bougemagic.nl/goochelaar-wijk-aan-zee/. De goochelaar die ik had uitgenodigd was zeer gespecialiseerd en wist precies hoe om te gaan met de persoonlijkheden van mijn familieleden. Naar iedere doelgroep toe wist hij de perfecte manier van entertainment te vinden. Iedereen was zeer tevreden met de goochel-acts en vonden de goochelaar zeker geslaagd. Dit heeft gezorgd voor een unieke ervaring, zowel voor de jongeren en kinderen, alsook voor de volwassenen die aanwezig waren op het communiefeest. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar, entertainment voor bedrijfsevents

Voor bedrijfsevents is het ook mogelijk om contact op te nemen met https://bougemagic.nl/goochelaar-wijk-aan-zee/. Ook voor bedrijven hebben ze de perfecte oplossingen om wat in de moed te komen of om sfeer te creëren op jouw evenement. Het is ook mogelijk om via Bougiemagic een spreker in te huren om zo het event goed aan elkaar te knopen of te zorgen voor een ludieke inleiding van het evenement.


Bougiemagic heeft aldus de perfecte oplossingen voor jouw probleem of om jouw events deze keer wat unieker te maken dan andere events. Door de jaren ervaring weet Bougiemagic ook meteen wat je nodig hebt of wat gepast is bij de doelgroep van jouw evenement. Door tijdig met hen contact op te nemen, kunnen ze ook zorgen voor een zeer gepersonaliseerde act, dit kan jouw evenement nog unieker maken en dit kan dan ook een onvergetelijke indruk nalaten bij de aanwezigen, en dat is toch wat we willen. We wensen dat iedereen genoten heeft van het evenement dat we organiseren en er dan ook met een glimlach aan terugdenken en daar kan Bougiemagic jouw zeker bij helpen.


Een goochelaar is er om sfeer te creëren, om dode stiltes op te vullen, om het ijs te breken en is daarenboven ook nog eens subtiel.

Welke mogelijkheden heeft Alex Buijk te bieden op jouw evenementen?

Bougiemagic heeft zeer veel te bieden. Via hen kan je verschillende acts boeken, zoals bijvoorbeeld een tafelgoochelaar, een centrale goochelaar, een workshop goochelen, hulp bij het onthullen van uw logo (unieke show rond de onthulling van jouw logo), op bruiloften enzovoort. De mogelijkheden zijn aldus oneindig, ook kan een goochelaar gewoon zorgen voor een goede entertainment tijdens jouw feest. 


Bougiemagic biedt goochelaars in verschillende regio's. De regio waar in vandaan kom en waar ik al verschillende goochel-act heb gezien en zelf ook al een goochelaar heb uitgenodigd, is Gorinchem. Ik was alvast zeer tevreden over de acts van Bougiemagic die ik gezien heb. Sommige zijn dan ook zeer opvallend en soms weet je helemaal niet dat een persoon een goochelaar of entertainer is op een feest, maar vermengt zich in de massa, alsof die gewoon een zeer goede vriend is. Er zijn aldus tal van mogelijkheden, ook voor mensen die niet echt houden van goochelen heeft Bougiemagic de geknipte oplossing.