Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar Groningen | Boek Magisch illusionst Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Groningen?

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Groningen inhuren? Boek Alex Buijk

Doe het eens anders dit jaar. Vind je het vaak maar saai om je verjaardag te vieren. Nodig je al je vrienden en familie uit en ben je teleurgesteld aan het einde van de avond. Omdat er verschillende groepjes ontstaan en er geen goede sfeer op gang komt? Ben je nieuwsgierig naar hoe je van je feest toch een knalfeest maakt? Een feest waar iedereen zich mengt, je gasten zich gemakkelijk voelen, er veel wordt gelachen en er wordt gedanst. Dat is je droom beeld van een verjaardagsfeest. Maar waarom gebeurt dit dan nog niet? Wat kan je nu anders doen om het feest op gang te brengen? 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Het organiseren van je feest

Als je de eerste stappen hebt doorlopen om je avond te organiseren begint de twijfel toe te slaan. Hoe maak je er nu een leuke avond van? Wat ga je doen met je gasten. Doordat je hier goed over nadenkt en een programma voor opstelt bepaal je al voor een groot deel hoe de avond gaat verlopen. Zorg ervoor dat niemand zich verveelt maar laat mensen iets doen. Zet een spellen parcours uit, organiseer een disco of juist een verkleed thema met bijbehorende spelletjes. Een ander geweldig idee is gebruik te maken van een goochelaar in Groningen. Deze goochelaar zorgt voor een geweldige voorstelling vol met magie en bijzondere trucjes.


Denk er altijd goed over na hoeveel mensen je uitnodigt. De samenstelling van je gastenlijst bepaald voor een groot deel hoe de avond eruit gaat zien. Hoe groter de gastenlijst is bepaald waar je het feest viert. Wil je het klein en intiem vieren dan vier je het waarschijnlijk thuis of op een andere kleinschalige locatie. Wil je het wat grootser aanmaken dit jaar dan kies je er waarschijnlijk voor om een locatie te huren. Maak dus gebruik van een geschikte locatie.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Genieten samen met je gasten.

Door de goochelaar in Groningen komt er een betoverende voorstelling op het podium waar je gasten van zullen smullen. Ze genieten ervan en vinden het geweldig om naar te kijken. Ze kijkje hun ogen uit en bedanken je aan het einde van de avond voor de geweldige voorstelling. Als je er nu echt wat speciaals van wilt maken zorg er dan voor dat het entertainment goed is geregeld. Dit zal er voor zorgen dat je veel meer plezier maakt tijdens de feestelijke avond. Het belangrijkste onderdeel van je hele feest is dat je geniet samen met je gasten. Als je niet kan genieten dan heb je namelijk zelf geen leuke avond. Dat is vast niet de bedoeling, toch?

Het juiste programma

Met het juiste programma zorg je ervoor dat je zelf niet alles hoeft te regelen. Dat is superfijn voor iedereen die gestrest wordt van het organiseren van een feest en paniek aanvallen krijgt bij het vermaken van alle gasten. De magische goochelaar in Groningen betoverd al je gasten door zijn trucjes op te voeren op het podium. Hij gebruikt magische voorwerpen tijdens de voorstelling naar kan er ook voor zorgen dat je horloge op mysterieuze wijze verdwijnt. Magie is een belangrijk onderdeel van de voorstelling en de gasten vinden dit helemaal geweldig.

Zie je al helemaal voor je, dat je op je eigen feest rondloopt en niets meer hoeft te doen. Als je tijd maakt om alles goed te regelen, zorg je ervoor dat je het allemaal niet meer zelf hoeft te doen. Ben je gek op magie en wil je samen met je gasten genieten van een optreden? Maak dan gebruik van de voorstelling van de goochelaar in Groningen. Door de betoverende en verbijsterende verdwijntrucjes gebeuren er onwaarschijnlijke dingen. Bekijk alle trucjes met open ogen en geniet van een bijzondere voorstelling. Deze voorstelling is zo bijzonder en uniek dat je zeker weet dat iedereen er van geniet.

         

Als je geen zin hebt om heen en weer te rennen tijden je feestelijke avond zorg er dan voor dat dit niet nodig is. Regel zoveel mogelijk mensen die je helpen om er een geweldige avond van te maken. Want je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Neem zo snel mogelijk contact met mij op als je het hele feest niet zelf wilt organiseren. Maak de briljante keuze om het vermaak door een professionele goochelaar in Groningen te laten regelen. Maak van je feest een beleving door het juist programma. Wil je meer weten over de voorstelling, neem dan contact met mij op.

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Groningen dus ook in: