Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Grootegast boeken? Boek deze top goochelaar

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Grootegast.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Grootegast inhuren? Boek Alex Buijk

Een feestelijke opening. Je telt de dagen af tot het eindelijk zo ver is. Die feestelijke avond komt steeds weer dichterbij. Je vindt het belangrijk om bij prestaties stil te staan en daarom geef je een feestelijke opening in je nieuwe winkelpand. Je hebt er maanden aan gewerkt en nu komt de feestelijke opening steeds dichterbij. Je bent stiekem toch een beetje zenuwachtig omdat je niet goed weet hoe je dit precies moet aanpakken. Elk begin is lastig, het is de eerste winkel die je opent en daarom is het behoorlijk spanend voor je. Heel begrijpelijk dat je daar s’ nachts wakker van ligt. Wat als je nu niet uit je woorden komt tijdens je toespraak.? Dat is natuurlijk het rampscenario wat steeds maar weer door je hoofd gaat.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Grootegast?

Je wilt natuurlijk wel een sterke krachtige eerste indruk achterlaten voor alle mensen die naar je opening komen. En je vrienden en familie zijn er natuurlijk ook, je wilt natuurlijk niet voor paal staan. Het is al spannend genoeg dat je een winkel opent, dan wil je wel dat je verhaal goed overkomt. Stel je voor dat je een opening hebt gepland waarin je toespraak een klein onderdeel is. Wat ga je dan doen met de rest van de tijd? Hoop je dat je gasten zich vermaken en gezellig met elkaar bijpraten. Of maak je slim gebruik van de tijd door een vol programma te gebruiken. Een programma waarmee je indruk maakt. Waardoor je een onvergetelijke indruk achter laat zodat je zeker weet dat er een aantal mensen terug komen naar je winkel. Maak dan gebruik van een vermakelijk programma om ervoor te zorgen dat je gasten een leuke middag hebben.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De beste hulp inschakelen

Weet je niet goed hoe je dit kan doen maak je dan geen zorgen. Het komt niet allemaal op je schouders terecht, schakel zoveel mogelijk hulp in bij je feestelijke gelegenheid. Waarschijnlijk kies je ervoor om mensen in te schakelen die rondgaan met hapjes en de drankjes want daar heb je zelf natuurlijk helemaal geen tijd voor. Kies er dan ook voor om iemand in te schakelen die je gasten vermaakt.

Laat je gasten iets leuks doen

Maak hier slim gebruik van door foto’s te maken van je lachende gasten. Laat eens zien wat voor leuke sfeer er te proeven is in je winkel. Maak het speciaal door de magische show van de goochelaar in Grootegast. In de voorstelling staan magische trucjes centraal maar komt er ook veel humor terug. Vind je het leuk om onderdeel te zijn van de show? In overleg met de goochelaar in Grootegast is er veel mogelijk. Hierdoor kan jij met een aantal kleine grapjes weer terugkomen in de goochelshow.

Ontspannen goochel act

Een goochelshow zal ervoor zorgen dat de gasten iets te doen hebben nadat ze naar je toespraak hebben geluisterd. Als mensen in een ontspannen sfeer zijn is de kans groter dat ze bij je terugkomen en je onthouden. De goochelaar in Grootegast vermaakt je gasten tijdens je feest en zorgt er ook nog eens voor dat je gasten met een tevreden en gelukkig gevoel de deur uit gaan. Dat zijn twee vliegen in één klap. Dat wil je toch?


Maak nu dus gebruik van een professionele goochelaar in Grootegast. Met een ontspannen goochelshow laat je de gaten genieten van hun middag en kan jij rustig rondlopen om vragen te beantwoorden of wat meer te vertellen aan geïnteresseerde gasten. Maak je handen vrij zodat je tijd kan besteden aan de gasten die hier behoefte aan hebben. De andere gasten beleven een geweldige middag door je onvergetelijke toespraak en de goochelshow. Een goede eerste indruk is onbetaalbaar en zorgt ervoor dat mensen later bij je terugkomen. En dat is wat je wilt bereiken met je feestelijke opening.

Verzorg je gasten zo goed mogelijk en maak er een spetterende opening van. Regel zoveel mogelijk hulp zodat jij je alleen nog maar hoeft te richten op het ontvangen van je gasten en het houden van je toespraak. Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk en geniet van je feestelijke opening. Wacht dus niet langer en neem contact op met de goochelaar in Grootegast.