Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Haaren nodig?  Reserveer Alex Buijk.

Alex Buijk is de goochelaar in Haaren die een vernieuwende kijk heeft op de wereld van magie. Hij zal jouw evenement tot een succes maken.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Feest in Haaren

Woon je zelf in Haaren? Dan ken je vast wel enkele leuke plekjes om te wandelen, fietsen, om iets te drinken enzovoort. Toch is het niet meteen de aantrekkelijkste plaats om echt uit te gaan waarschijnlijk. Wanneer je een feest wil geven bij jou in de buurt in Haaren, dan kijk je misschien al vlug wat verder. Toch hoeft dit niet. Heb je een locatie bij jou in de buurt? Dan kan je hier ook kiezen voor een originele activiteit, namelijk voor een goochelactiviteit. Lees hieronder daarover meer. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waarom een goochelaar?

Enkele reden om te kiezen voor een goochelact op je feest

Er zijn verschillende activiteiten die je zou kunnen uitoefenen op je feest naar keuze.Een van de mogelijkheden die je kan inzetten hiervoor is een goochelact. Enkele redenen om hiervoor te kiezen zijn de volgende: 


•    Het is een activiteit die geschikt is voor meerdere leeftijden. Je kan er zowel de allerkleinsten, als zelfs de oudere generatie mee entertainen. Handig dus wanneer je beide leeftijdsgroepen dient te ontvangen op je feest. Het bespaart je hierdoor heel wat denkwerk.


•    Doordat je niet meer hoeft na te denken over een andere activiteit voor de ouderen en de allerkleinsten, hoef je dus ook niet extra te betalen voor andere activiteiten. Het bespaart je dus niet enkel tijd, maar het bespaart je dus eigenlijk ook wel geld.


•    Het is meteen ook een verbindende activiteit. Vaak heb je bij trouwfeesten en dergelijke het probleem dat je niet iedereen kent. Voor velen kan het een enorme drempel zijn om de anderen aan te spreken, want je weet niet zo goed wat te zeggen. Als je samen een activiteit hebt kunnen doorlopen, dan heb je meteen een gespreksonderwerp om over te praten en wordt de drempel ook iets minder hoog.


•    Het is ook gewoonweg leuk. Het geeft altijd iets magisch aan je avond. Het zorgt dus ook meteen voor een bijzondere sfeer op je feest.


•    Het is een activiteit die niet door iedereen gekozen wordt. Het is dan ook een unieke belevenis om eens mee te maken en door anderen te laten meemaken. Dit betekent dat velen hier nog jaren over zouden kunnen praten en daardoor wordt je feest ook niet snel vergeten door de genodigden.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waarom Alex?

Er zijn natuurlijk verschillende goochelaars die je zou kunnen kiezen bij jou in de buurt voor jouw feest. Maar waarom zou je dan voor mij kiezen? Hiervoor zijn er tal van mogelijke redenen. Natuurlijk kan ik onmogelijk alle mogelijke redenen opsommen, maar ik wil je toch een eerste idee geven hiervan. Enkele van de mogelijke redenen zijn de volgende: 


•    Ik heb intussen al heel wat ervaring in de business. Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring en geef meer dan 150 shows per jaar. Je mag dus gerust zijn dat alles goed verloopt.


•    Ben je toch nog niet helemaal overtuigd van de jarenlange ervaring? Dan kan je er ook vanuit gaan dat ik zorg voor een 100 % tevredenheidsgarantie. Beter kan dus niet.


•    Omdat ik al zoveel ervaring heb intussen, weet je ook meteen dat er heel wat anderen jou voorgingen. Wil je je inspireren op hun ervaring met mijn shows? Bekijk dan mijn website. Daar kan je ervaringen van je voorgangers doornemen. Zij waren zo tevreden over alles, dat ze hun ervaringen graag wilden delen met jou. Op deze manier weet je ook beter wat je kan verwachten van mijn diensten.


•    Ik kom bij jou voor de show. Ik kom doorheen heel Nederland, dit betekent dat ik ook tot bij jou in Haaren kom. Zeer handig voor jou dus!


•    Ik geef allerlei soorten shows. Zo geef ik centrale goochelshows, zo geef ik ook tafelshows, zorg ik voor kindershows, zorg ik voor goochelworkshops enzovoort. Kortom, voor ieder wel iets wils.

Ook interesse in een goochelaar in Haaren?

Woon je zelf ook in Haaren? En heb je ook wel zin in iets totaal anders, een goochelact? Dan kan je altijd een kijkje nemen op mijn website. Daar wordt er meer informatie gegeven over de activiteiten die ik aanbied. Je kan er ook terecht om prijsoffertes aan te vragen. Heb je toch nog verdere vragen waarop je het antwoord niet kan terugvinden op mijn website? Dan kan je ook altijd contact opnemen met mij door me op te bellen of door me een e-mail te sturen. Misschien tot later!