Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek jij een Goochelaar in Haarlem? Boek dan nu Alex Buijk, de entertainer voor jouw feest.

Ontmoet nu deze top Goochelaar in Haarlem. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw gasten op je feest of evenement.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Maak er een bijzondere middag van

Nadat je er jaren mee bezig bent geweest is het nu dan eindelijk zo ver. Het is niet makkelijk gegaan en het was een behoorlijke uitdaging. Met je partner heb je toch doorgezet want de droom was groter dan de uitdaging. Nu ben je dan eindelijk zwanger. Elke keer kijk je weer met plezier naar die dikke toeter van je. Als je een spiegel ziet neem je even de tijd om er uitgebreid in te kijken.


Je kijkt met veel plezier naar je zwangere buik en je vindt hem prachtig. Je kleding past al een lange tijd niet meer maar dat vind je helemaal niet erg. Je geniet van het zwanger zijn en je voelt je heerlijk. Je zit lekker in je vel en luister goed naar je lichaam. Voldoende rust nemen is belangrijk voor je om goed voor jezelf en je kindje te zorgen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

De onthulling

Natuurlijk wil iedereen weten wat het wordt. Jij vindt dat niet zo belangrijk aar je omgeving i s heel erg nieuwsgierig. Je vindt het leuk dat iedereen zo blij voor is en daarom bedacht je dat dit een leuke reden voor een feestje was. Een babyshower die het geslacht van je kindje onthuld. Nu kan je dat natuurlijk op verschillende manieren doen. Het kindje wat je draagt heeft de tijd genomen om in je buik te groeien. Dit heeft lang geduurd en daarom kies je ervoor om het op een speciale manier te onthullen. 


Verschillende manieren om het geslacht te onthullen

Een taart met een bepaalde kleur erin is een optie maar dat vind je persoonlijk niet zo specie. Het mag allemaal wat grootser en specialer. Daarom heb je ervoor gekozen om een goochelaar in Haarlem uit te nodigen om een voorstelling op te voeren. De goochelaar vermaakt al je gasten met zijn magische trucjes en laat verschillende baby attributen op mysterieuze wijze verdwijnen. De voorstelling van de goochelaar in Haarlem is magisch, betoverend en grappig. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Is het een meisje of een jongen?

Met de goochelaar in Haarlem kan je zelf de voorstelling samenstellen. Als je het fijn vindt als de goochelaar in Haarlem het geslacht onthuld van je kindje spreek dan met de goochelaar af dat hij dit terugbrengt in de show. Hoe bijzonder is het dan aan het einde van de voorstelling wordt onthuld wat he krijgt. Een jongen of een meisje. Dat is toch een bijzondere manier om aan al je vrienden en familie te laten weten of het een meisje of een jongen wordt? 


Er zijn natuurlijk verschillende manieren om dit te onthullen. Je kan het iedereen in je omgeving gewoon vertellen. Je kan de kinderkamer in een bepaalde schilderen en deze foto delen. Je kan een shirt aantrekken die het geheim onthuld. Of een taart laten maken met een bepaalde kleur aan de binnenkant. Wat je ook kan doen is iemand inschakelen die het voor je onthuld. De goochelaar maakt er een bijzondere voorstelling van waarbij het geslacht voor iedereen duidelijk wordt. Dit gebeurt natuurlijk op een speciale mysterieuze wijze. 

Een hele bijzondere voorstelling

Ben je gek op voorstellingen en magie en vind je het leuk om dingen anders te doen dan anderen. Vind je dat de onthulling van het geslacht wel bijzonder mag zijn en wil je er echt een speciaal moment van maken? Schakel dan een entertainer in die een geweldige voorstelling opvoert. De voorstelling staat helemaal in het teken van baby’s en de spullen die je allemaal nodig hebt. Voor de verdwijnt trucjes komen verschillende spullen terug die elke moeder of vader herkend. De voorstelling is hierdoor persoonlijk, herkenbaar en hilarisch. Door de goochelaar in te schakelen voor de onthulling maak je er echt wat speciaals van. 


Vind je het leuk om het net even wat anders te doen dan anderen? Vind je het niet erg om op ter vallen en anders te zijn? Kies er dan voor om een speciaal programma samen te stellen voor al je gasten. Het grote voordeel is dat je niet iedereen hoeft te vermaken. Zwanger zijn is al vermoeiend genoeg. De goochelaar zorgt voor de grote onthulling. Heb je nog vragen stel ze dan aan de goochelaar in Haarlem. De goochelaar helpt je graag verder om je onthulling een stuk specialer te maken. Verbaas al je gasten met een bijzondere voorstelling en onthul het geslacht van je kindje.