Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek jij een Goochelaar in Haarlemmerliede en Spaarnwoude?

Reserveer dan nu Alex Buijk, hij is de Goochelaar in Haarlemmerliede en Spaarnwoude die je feest magisch zal maken. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Voor wat en wie kan je mij inhuren?

Hiep hiep hoera, er is bijna iemand jarig of "Ja, ik wil", er gaat bijna iemand trouwen. Er zijn heel veel redenen waarom jij een feestje kunt organiseren. De reden maakt niets uit, want een feestje is altijd leuk. Als jij een feestje aan het organiseren bent in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, dan moet het natuurlijk een feestje worden die jouw gasten niet snel zullen vergeten. Hoe kan je dat nou beter doen dan mij als goochelaar uit te nodigen. Ik beloof jou dat ik een onvergetelijke show neer zal zetten waar jouw gasten het nog vaak en lang over zullen hebben.


Voor wat en wie kan je mij inhuren?

Eigenlijk kan ik op bovenstaande vraag heel kort antwoorden: Je kunt mij voor alle feestjes en voor iedereen inhuren. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik voornamelijk optreed voor volwassenen, omdat kinderen een goochelshow soms nog wat spannend vinden. Maar heb jij stoere kinderen en wil jij mij inhuren voor een kinderfeestje, dan is dat geen enkel probleem. Organiseer jij een feestje omdat er iemand binnenkort een prachtige mijlpaal qua leeftijd bereikt, komt er iemand thuis na een lange wereldreis, gaat er iemand trouwen of heb jij een andere reden voor een feestje, laat het mij dan weten. Als jij mij voor een zakelijk evenement of andere zakelijke bijeenkomst in wilt huren, is dat ook mogelijk. Ik kan langskomen als goochelaar, maar je kunt mij ook als energizer of spreker inhuren. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Hoe wordt de inhoud van mijn show bepaald?

De inhoud van mijn show bepalen wij samen. Als jij mij in wilt huren, gaan wij samen in gesprek over wat voor soort feestje het is, wie jij allemaal uitgenodigd hebt, etc. Ook hoor ik graag van jou welke acts jij graag of juist niet wilt zien in de show. Als jij andere wensen hebt, hoor ik deze ook graag. Alleen dan kan ik een show maken, waar jij tevreden over zal zijn. En dat is uiteraard wat ik wil. Als jij tevreden bent, ben ik het ook en de gasten vast en zeker ook. Dus de inhoud van mijn show bepalen wij samen. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waar kan je mij vinden tijdens mijn optreden?

Tijdens mijn optreden kan je mij op het podium en in de zaal vinden. Ja, je leest het goed: IN DE ZAAL. De meeste goochelaars die ik ken, doen dat niet, omdat zij hun trucs liever op enige afstand van het publiek doen. Ik vind het juist wel spannend en leuk om direct contact te hebben met de gasten en ik zoek hen dan ook zo veel mogelijk op. Als het even kan, stap ik van het podium af en doe trucs terwijl ik rondloop. Af en toe stop ik bij een tafeltje om daar wat trucs te doen. Soms vraag ik een gast om hulp en soms ook niet. Het is natuurlijk wel een risico om de trucs zo dichtbij de gasten te doen, zo heb ik meer kans dat zij ontdekken hoe een truc werkt, maar dat maakt het juist zo spannend. En ik moet eerlijk bekennen dat het nog nooit is voorgekomen dat een gast ontdekt hoe een truc werkt. Dit frustreert sommige gasten ook wel een beetje. Zij zijn nieuwsgierig en willen heel graag ontdekken hoe de truc in elkaar zit. Als gasten dit niet kunnen zien, dan gaan zij vaak met elkaar in gesprek over mijn trucs. Op deze manier hopen zij samen te bedenken hoe een en ander in elkaar kan steken. Ik heb dit al heel vaak gezien en gehoord, maar toch blijf ik dit bijzonder vinden. 

Eindelijk is het zo ver en hoe gaat het dan?

Als de grote dag is aangebroken, ben jij wellicht wat gespannen. Ik begrijp dat wel, ik ben ook altijd wat gespannen: een gezonde spanning is juist goed. Maar maak je om mijn deel van jouw feest geen zorgen. Ik zorg dat alles op rolletjes loopt. Jij kan je dus volledig focussen op de laatste details die jij nog moet regelen. Ik bekijk rustig de zaal en het podium, zodat ik weet wat ik kan verwachten als ik de zaal betreed als mijn show begint. Daarna vertrek ik uit de zaal. Ik zorg dat ik weg bent voordat de eerste gasten arriveren. Achter de schermen zal ik mezelf dan rustig verder voorbereiden. Ik neem hier uitgebreid de tijd voor, dus ik ben altijd ruim voordat het feest begint aanwezig op de feestlocatie. En dan is het eindelijk zo ver... de show kan beginnen. Er klinkt spannende muziek en jouw gasten weten niet wat er gaat gebeuren en dan kom ik op magische wijze op het podium. Vanaf dit moment neem ik al jouw gasten mee met mijn magische goochelshow.