Goochelaar Huren Alex Buijk

Dit is de leukste Goochelaar in Haarlemmermeer! Boek Alex.

Ontmoet deze leuke Goochelaar in Haarlemmermeer, hij geeft jouw gasten een kijkje in de wereld van trucs en magie en zal ze vermaken en verbazen met zijn trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wie kunnen mij inhuren?

Woon jij in het prachtige Haarlemmermeer en ben jij hier een geweldig feest aan het organiseren? Dan komt er wellicht veel werk op jou af en dan kan jij wel wat hulp gebruiken. Het moet natuurlijk een onvergetelijk feest worden. Misschien dat ik jou, als goochelaar, wel kan helpen om het feest echt onvergetelijk te maken. Mijn goochelshow maakt altijd veel indruk op mensen en hier wordt vaak nog heel lang over nagepraat.


Wie kunnen mij inhuren?

Zowel bedrijven als particulieren kunnen mijn inhuren om een goochelshow te geven. Dit kan tijdens allerlei gelegenheden zijn. Je kunt voor bedrijven bijvoorbeeld denken aan een jaarfeest of een nieuwjaarsborrel. Bij particulieren kan je bijvoorbeeld denken aan een verjaardag van iemand die 50 jaar wordt, een vrijgezellenfeest of een welkom thuis feest. Maar ook voor een kinderfeestje draai ik mijn hand niet om. Daarnaast kan je mij ook nog inhuren voor andere taken, zoals de taak van een energizer of spreker. Dit kan bijvoorbeeld bij een workshop of een zakelijk evenement zijn. Als jij hulp nodig hebt voor jouw feest of bijeenkomst, laat het mij dan weten, want de kans is groot dat ik jou kan helpen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Hoe zet ik het programma in elkaar?

Als jij mij in wilt huren als goochelaar, dan moet ik natuurlijk een geschikt programma in elkaar gaan zetten. Ik pas het programma helemaal aan op jouw feestje / evenement en jouw gezelschap. Ik heb hierbij dus wel jouw hulp nodig. Het is belangrijk dat jij mij voorziet van de juiste informatie over het soort feest, het aantal genodigden, etc. Alleen dan kan ik een passende show in elkaar zetten. Daarnaast hoor ik ook graag van jou of jij nog wensen voor het feest hebt. Dit kunnen allerlei soorten wensen zijn. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het feit dat ik de vrijgezel moet meenemen in een bepaalde truc of dat ik iemand juist niet moet vragen mij te assisteren. Ik sta voor veel open, dus geef duidelijk aan wat jij graag zou terugzien in mijn show. Uiteraard stem ik de inhoud van mijn show af met jou. Pas als jij jouw goedkeuring geeft, ben ik tevreden. 


Waar doe ik mijn trucs?

Mijn trucs doe ik op het podium en in de zaal. Grote trucs kunnen alleen op het podium gedaan worden, omdat ik daar de benodigdheden heb staan. Soms vraag ik assistentie aan een van de gasten en soms ook niet. De kleinere trucs lenen zich er perfect voor om in de zaal te doen. Dus echt direct tussen de gasten. Terwijl ik van de ene naar de andere tafel doe, zal ik trucs doen. Tussendoor stop ik bij enkele tafeltjes en vraag daar aan de gasten om mij te assisteren. Of soms vraag ik geen assistentie, maar dan verras ik een gast met het feit dat er opeens een balletje achter zijn of haar oor vandaan komt. De gasten zullen hier erg om kunnen lachen en zeker ook verbaasd zijn.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Hoe werken mijn trucs?

Omdat de gasten veel trucs van zeer dichtbij kunnen zien, zullen zij extra verbaasd zijn dat zij niets kunnen ontdekken over de werking van de trucs. Dit is iets wat iedereen toch wel graag zou willen weten. Maar ik zorg er natuurlijk voor dat niemand ontdekt hoe mijn trucs werken. Omdat zij dit niet op deze manier kunnen ontdekken, zie je vaak dat mensen met elkaar in gesprek gaan over mijn trucs. Door er met elkaar over te praten, hopen zij het ontbrekende puzzelstukje te vinden en zo te ontdekken hoe de trucs werken. Ik begrijp dit heel erg goed, want ik wilde dit vroeger ook altijd. Daarom ben ik ook goochelaar geworden. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt!

Voorbereiding op de show

Als de grote dag van de show is aangebroken, vind ik het belangrijk dat ik mezelf goed voor kan bereiden. Ik wil hier graag voldoende tijd voor hebben. Daarom vertrek ik ook ruim voor de tijd naar de afgesproken locatie. Als ik op de locatie van het feest aangekomen ben, zet ik mijn spullen achter de schermen en daarna ga ik het podium en de zaal bekijken. Ik bekijk onder andere hoe ik het podium op en af kan. Voordat de eerste gasten arriveren, zorg ik dat ik achter de schermen ben. Niemand zal mij voor de show zien. Op deze manier blijft de verrassing groot. Als het tijd is voor mijn show zal ik op een speciale manier het podium betreden. Vanaf dit moment heb en houd ik de aandacht van jouw gasten. Ik maak er een speciale show van!