Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk unieke goochelaar in Halderberge.

Deze unieke goochelaar in Halderberge zorgt voor een spektakel op jouw evenement. Maak nu een reservering voor een top beleving.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een goochelaar kan altijd.

Of het nou zomer, herfst, winter of lente is, dat maakt niets uit. Elk seizoen is geschikt voor een geweldig feestje. Elk seizoen heeft zijn eigen charmes en daar kan je mooi gebruik van maken bij een feestje. Als jij iets speciaals op jouw feestje wilt, kan je mij als goochelaar in Halderberge inhuren. In de lente of zomer kan ik een leuke goochelshow geven tijdens jouw tuinfeest. In de herfst of winter is het wellicht al donker als jij jouw feest geeft. Met mijn goochelshow kan ik dan wat extra spanning toevoegen aan jouw feest. Is dit wat er nog ontbreekt aan jouw feest, neem dan contact met mij op en ik laat jou zo snel mogelijk weten of ik beschikbaar ben op de gewenste datum en tijd.
Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Show voor iedereen

Optredens voor iedereen

Het maakt eigenlijk niet zo veel uit wat voor soort feestje jij binnenkort geeft. Ik kan optreden op elk feest en voor iedereen. Dus de leeftijd is niet van belang. Ook maakt het niets uit of je een zakelijk of particulier feestje aan het organiseren bent. Ik treed dus bijvoorbeeld op bij vrijgezellenfeestjes, bruiloften, kerstborrels, nieuwjaarsbijeenkomsten of verjaardagen van iemand die Abraham of Sarah wordt, maar ook voor een kinderfeestje kan je mij inhuren als goochelaar. Daarnaast ben ik ook nog in te huren als spreker of energizer. Dit kan wellicht handig zijn bij een zakelijk evenement of een workshop. Als jij een andere rol voor mij hebt, hoor ik dat ook graag. Ik heb veel ervaring is verschillende rollen en met verschillende taken, dus de kans is groot dat ik jou kan helpen. 


Wat doe ik tijdens mijn show?

Als ik bezig ben met mijn goochelshow, sta ik soms op het podium, maar ik ben ook zeer regelmatig in het publiek te vinden. Sommige trucs kan ik alleen op het podium doen, maar veel trucs zijn ook prima geschikt om samen met de gasten in de zaal te doen. Als ik zo'n truc ga doen, stap ik van het podium af en loop de zaal in. Terwijl ik onderweg ben naar een tafeltje met gasten doe ik al een truc. Als ik bij het tafeltje aangekomen ben, doe ik de volgende truc. De gasten vallen van de ene in de andere verbazing. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Hoe maak ik een show?

De show die ik geen zijn meestal geen standaard shows. Natuurlijk heb ik algemene shows die ik overal op kan voeren, maar ik vind het leuker om de show af te stemmen op het publiek en dergelijke. Hiervoor heb ik jou natuurlijk nodig, want alleen jij kan mij deze informatie verschaffen. Als ik de gevraagde informatie van jou ontvangen heb, zal ik een passende show in elkaar gaan zetten. Uiteraard stem ik tussendoor ook enkele zaken met jou af. Als jij zelf nog wensen hebt, moet je deze uiteraard ook aangeven. Het is tenslotte jouw feestje en jij moet tevreden zijn, dat kan alleen als er naar jouw wensen geluisterd wordt. Ik ga hier dus zeker mijn best voor doen. 


Mensen zijn nieuwsgierig

De gasten in de zaal zijn vaak erg nieuwsgierig naar hoe mijn trucs werken. Als ik een truc bij een tafeltje doe, dan heb ik de volle aandacht van alle gasten die daar omheen zitten. Iedereen hoop dat ik een foutje maak en dat zij zo kunnen ontdekken hoe mijn truc werkt, maar ik zorg er natuurlijk voor dat dat niet gaat gebeuren. Als ik dan naar het volgende tafeltje loop, hoor ik de gasten achter mij vaak al met elkaar in gesprek gaan over de truc. Op deze manier hopen zij met elkaar te ontdekken hoe de truc werkt. Dit gaat bij het volgende tafeltje weer precies op dezelfde manier en bij het volgende tafeltje ook weer, etc. Na afloop van mijn show gaan veel gasten vaak nog verder praten over mijn trucs. De nieuwsgierigheid bij de mensen is groot en die blijft ook zeker nog wel een tijdje aanwezig.
The big day in Halderberge

En dan is het zo ver: de grote dag van het feest is aangebroken. Hier heb jij al zo lang naar uit gekeken en niet alleen jij, maar ook jouw gasten. Ik ga er op deze dag voor zorgen dat jij en jouw gasten een geweldig feest en een geweldige goochelshow krijgen. De gasten zullen na mijn show nog lang napraten over mijn sho. In de weken na jouw feest wordt er ook nog regelmatig gesproken over het geweldige feest met de spannende goochelshow. We maken er, met elkaar, een geweldig feest van!