Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Hardenberg inhuren? Boek Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Hardenberg.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Hardenberg inhuren? Boek Alex Buijk

Referentie

Met onze familie vieren we elk jaar een uitgebreid familie weekend. Elk keer is dit weekend weer één grote gezelligheid. We hebben de leukste gesprekken, hebben de grootste lol en maken veel plezier met elkaar.
Het is heerlijk om een heel weekend echt de tijd voor elkaar te hebben. Om echt even met elkaar een goed gesprek te voeren en er achter te komen wat er allemaal is veranderd in een jaar tijd. Want er verandert natuurlijk veel in een jaar. Dit weekend is dan ook een legendarisch weekend voor onze familie.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Hardenberg?

Op zoek naar iets speciaals?

Om dit weekend nog wat specialer te maken organiseren we elk jaar op de laatste avond een bonte avond. Op deze avond maken we een speciale avond waarin we allemaal leuke activiteiten ondernemen. Een deel van de avond is een klein optreden voor iedereen uit de familie die dit leuk vindt. Niet iedereen staat graag in de spotlights en daarom doen we ook nog genoeg andere dingen. We organiseren dus een avondvullend programma wat voor iedereen leuk is. Een van de dingen die we allemaal heel leuk vinden zijn goocheltrucs.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

De magie

We houden ervan om ons te laten verwonderen door magie en door dingen die we niet kunnen verklaren. Het is super leuk om met elkaar hier naar te kijken. En het is dan ook een vast onderdeel van ons programma om de goochelaar in Hardenberg in te schakelen. Door een goochelaar in Hardenberg in te schakelen hoeven we alleen nog maar te zitten en te genieten. De voorstelling is elke keer weer fantastisch. Het is geweldig en we voelen ons elke keer weer als een klein kind in een snoepwinkel. Het is een beleving die iedereen een keer moet meemaken.

Een speciaal programma

Ben je gek op magie en hou je wel van een goede goocheltruc? Vind je het heerlijk om te kijken naar een echte artiest maak dan gebruik van de kennis en ervaring van een professionele goochelaar in Hardenberg. Door deze artiest op het podium zal je avond echt een groot feest zijn. De goocheltrucjes zullen de avond echt tot een hoogtepunt maken. Voor onze familie is het altijd het hoogtepunt van het weekend. De voorstelling is het moment waar we het hele jaar op wachten. En elke keer is het weer een groot succes.

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Liefhebbers van magie

Als magie echt een grote passie van je is dan is het natuurlijk geweldig als je deze passie kan delen met de rest van je familie. Hoe fijn is het om deze passie elke keer weer terug te laten komen in een voorstelling. Met mijn ervaring maak ik van elke voorstelling weer een belevenis. Hierdoor kan ik je verzekeren dat iedereen gaat genieten van deze speciale avond. Over deze avond zal nog lang worden nagepraat. En dat is wat je wilt bereiken, een speciale avond voor iedereen die aanwezig is.

Als je dus op zoek bent naar een geweldige manier om de avond te vullen dan is een voorstelling speciaal voor je familie de beste manier om de avond tot een succes te maken. Door de juiste voorstelling zal ik ervoor zorgen dat iedereen zich vermaakt en een geweldige avond heeft. Het is natuurlijk fijn als iedereen al een grote fan is van magie want daar kan ik de voorstelling dan weer op aansluiten. Is er een groot gezelschap met verschillende interesses? Daar kan ik ook een voorstelling voor samenstellen. Met mijn ervaring werk ik met verschillende groepen en kan ik voor elke groep weer een andere voorstelling samenstellen.

         Voor elk feest

Om het feest dus nog specialer te maken wil je dit keer iets anders doen. Iets wat opvalt en iets wat mensen niet zo snel vergeten. Organiseer je elk jaar weer een familie weekend en wil je dit ook met een knaller afsluiten? Met mijn ervaring en specialisme kan ik een geweldige voorstelling opvoeren voor je hele familie. Met mijn voorstelling zorg ik ervoor dat iedereen zich kan vermaken. Schakel mijn hulp dus in om van deze avond een geniale afsluiting te maken. Door een goochelaar in Hardenberg in te schakelen kan je ervoor zorgen dat iedereen zich vermaakt op deze speciale avond.