Goochelaar Huren Alex Buijk

De Goochelaar in Harderwijk.

Alex Buijk showt je graag de leukste en gaafste trucs.

Boek nu een Goochelaar in Harderwijk en maak kennis met Alex Buijk. Deze goochelaar staat bekend om zijn tafel trucs en veelzijdige shows.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Veelzijdig en uniek.

Woon jij in het mooie Harderwijk en ben jij een feestje aan het organiseren? Maar blijf jij het gevoel hebben dat er iets ontbreekt, dat er nog iets toegevoegd moet worden aan dit feestje? Misschien kan ik jou, als goochelaar in Harderwijk en omgeving, wel helpen. Zou jij het leuk vinden als ik een dolfijn uit mijn hoge hoed laat springen op jouw feestje? Neem dan snel contact met mij op.


Voor wie treed ik op

Ik treed eigenlijk voor iedereen op: van jong tot oud. Maar de meeste optreden die ik verzorg, zijn toch wel voor volwassenen. Dit is natuurlijk ook logisch, want kinderen vinden het vaak toch wel spannend als ik een goocheltruc doe. Maar heb jij een stoere zoon of dochter voor wie jij een kinderfeestje aan het organiseren bent, dan kan je mij zeker ook inhuren. Bij feestjes voor volwassenen kan je denken aan nagenoeg elk soort feestje. Dus als jij een vrijgezellenfeest, een verjaardag, een bruiloft of een ander soort feestje aan het organiseren bent, dat maakt niets uit. Ik kom jouw feestje spannend maken!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat voor soort shows doe ik

De shows die ik verzorg, kunnen elke keer weer anders zijn. Ik stem mijn shows af op de doelgroep, dus op de gasten. Maar dat is niet het enige, ik hoor ook graag van jou wat jouw wensen voor mijn show zijn. Onder andere deze twee zaken bepalen hoe de show voor jouw feest er uit zal gaan zien. Bij jouw wensen kan je bijvoorbeeld aangeven of een bepaalde act wel of liever niet terug wilt zien in de show. Maar ook als jij het geweldig zou vinden als ik een bepaalde gast uit het publiek betrek bij mijn show, moet je dat zeker aangeven. Ik zal dit dan zeker doen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van eventuele wensen van jou. Er is veel mogelijk, dus geef jouw wensen zeker door. Mijn acts voer ik op het podium en in de zaal uit. Ik vind het leuk om zo veel mogelijk gasten bij mijn acts te betrekken, dus dit zal ik ook zeker doen. Daarnaast is het leuk, voor de gasten, maar ook zeker voor mij, om de trucs dichtbij de gasten te doen, dus je zal mij zeker in de zaal bij de gasten terug kunnen vinden tijdens mijn show.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Ook voor zakelijke bijeenkomsten of feesten

Ik ben niet alleen in te huren door particulieren, maar ook bedrijven kunnen mij inhuren. Dit kan bijvoorbeeld voor een geweldig kerstfeest, nieuwjaarsborrel of bedrijfsfeest zijn. Ik kan hier een erg leuke en spannende goochelshow voor in elkaar zetten. Maar dat is niet het enige. Je kunt mij namelijk ook inhuren als energizer of spreker. Dus als jij bijvoorbeeld een workshop of lezing aan het organiseren bent en je kunt wat extra handjes gebruiken, laat mij dat dan zeker weten. 


De datum is aangebroken


Als de datum van jouw feest, workshop of evenement is aangebroken, is dat wellicht een spannende dag voor jou. Je bent tenslotte al geruime tijd bezig geweest met de organisatie van deze dag en dan zou het fijn zijn als alles ook goed gaat. Ik zal er voor de volle 100% voor gaan dat mijn deel goed gaat. Dit begint uiteraard met op tijd komen. Ik zorg er dus voor dat ik ruim op tijd op de locatie aanwezig ben. Daar zal ik de omgeving bekijken waar ik moet optreden. Ik vind het altijd fijn om de zaal en het podium even te kunnen bekijken, zodat ik niet voor onaangename verrassingen kom te staan. Ook kunnen wij, indien nodig, nog enkele laatste zaken afstemmen. Als er nog kleine wijzigingen zijn, hoor ik dat uiteraard ook graag. Ik kan mijn show dan nog enigszins aanpassen. Daarna zal ik vertrekken uit de zaal, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat de gasten mij al zien. Pas op het moment dat mijn show gaat beginnen, zal ik de zaal betreden. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Dit is een van de punten die wij vooraf afstemmen. Op het moment dat ik de zaal binnen kom, zal ik er voor zorgen dat alle ogen op mijn gericht zijn en blijven. Ik neem jouw gasten volledig mee in mijn show. Zij zullen met volle verbazing mijn trucs aanschouwen. Na mijn show zullen de gasten nog lang napraten over mijn acts. En de weken die volgen zal er nog vaak gesproken worden over het geweldige feest wat jij georganiseerd hebt.

Persoonlijk  contact

Is dit wat jij wilt? Laat het mij dan snel weten en samen bekijken wij wat de mogelijkheden zijn. We gaan er samen een geweldig en onvergetelijk feest van maken.