Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Haren inhuren? Boek goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Haren.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Haren inhuren? Boek Alex Buijk

Of dit nu een verjaardag is, je bruiloft, de opening van je nieuwe winkel of de presentatie is van een nieuw model auto maakt niet uit. Als je een grote groep mensen uitnodigt om iets te je te vieren dan wil je een goede indruk achterlaten. Je wilt ervoor zorgen dat mensen een leuke avond hebben en met een goed gevoel over je denken of een positief beeld krijgen van je bedrijf. Door een simpele toespraak of een kort introductiefilmpje van je prestaties zal je niet meteen een goede indruk achterlaten. Het draait namelijk om het hele feest, van begin tot het eind. Over elk moment wil je daarom goed nadenken. Als je een programma opstelt waardoor je precies weet wat er op welk moment gaat gebeuren dan zal alles op rolletjes lopen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Haren?

Nodig een groep mensen uit. De eerste stap is dat je een groep mensen uitnodigt. Dat is waarschijnlijk nog geen lastige opgave omdat je vast wel weet hoe je dit doet. Maar op het moment dat al je gasten er zijn moet je precies weten hoe de avond eruit ziet. Van het moment dat je gasten binnenkomen en hun jas uitdoen tot het moment dat je gasten met een glimlach het feest verlaten. Als je dat niet van het begin tot het eind helemaal hebt uitgeplozen doe je jezelf en je gasten tekort. Een goed feest vraagt namelijk om een duidelijke en eenvoudige planning. Een van de belangrijkste dingen is het vermaken van je gasten. Naast een kleine toespraak is het natuurlijk tijd voor het feest. Denk er dus goed over na wat je gaat doen met je gasten.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Wat voor activiteit
staat centraal?

Laat je gasten het bedrijfspand zien, krijgen ze een rondleiding of mogen ze iets maken. Of kies je ervoor om een spellenparcours neer te zetten en daag je al je gasten uit met een quiz. Er zijn verschillende soorten vermaak mogelijk. Een van de mooiste manieren om de aandacht te prikkelen is door een voorstelling te laten opvoeren. Door een goochelaar uit te nodigen op het podium, staat er een bijzondere voorstelling centraal. De goochelaar in Haren betoverd de harten van je gasten. De gasten vinden de goochelaar in Haren geweldig. De goochelaar in Haren is geweldig omdat hij veel humor gebruikt in zijn opvoering maar ook gebruik maakt van verschillende magische trucjes. Door de goochelaar in Haren uit te nodigen weet je zeker dat er een activiteit is voor al je gasten. De goochelaar heeft het talent om de meest bizarre voorwerpen uit zijn mouw te toveren.

Een voorstelling die niemand verwacht 

maar waar al je gasten van smullen.

Alsof dit nog niet genoeg is kan de goochelaar in Haren ook nog eens voorwerpen laten verdwijnen. Dus pas maar op want voordat je het weet hangt je horloge aan de pols van je beste vriend of goede collega. Alsof dat nog niet gek genoeg is zorgt de goochelaar er ook nog eens voor dat voorwerpen op verschillende plekken terug komen. Als je op zoek bent naar een tafeltje dan verschijnt het opeens in een andere hoek van de ruimte. De voorstelling is betoverend, magisch en verast al je gasten.

Als je dus op zoek bent naar een goede manier om al je gasten te vermaken dan is het inschakelen van een goochelaar in Haren de beste oplossing. Al je gasten kijken vol verbazing naar wat er allemaal op het podium gebeurt. Ze begrijpen er natuurlijk niets van en de goochelaar zal zijn geheimen nooit onthullen. Lijk het je nu fantastisch om een speciale activiteit in te zetten voor je feest maak dan gebruik van een betoverende voorstelling.


Het is heerlijk om naar te kijken en het maakt niet uit of je publiek heel divers is. Iedereen geniet van deze geweldige uitvoering en dit zal er voor zorgen dat je feest van het begin tot het eind goed is geregeld. Als je overal over nadenkt verveelt niemand zich. Dit zorgt voor een geweldig feest waar je gasten met een goed gevoel de deur uitgaan. Want dat is wat je wilt bereiken, toch? Heb je nog vragen, neem dan contact op zodat je zeker weet dat een magische voorstelling geschikt is voor je feestelijke gelegenheid.