Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Harlingen boeken, Kies voor TOP goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Harlingen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Harlingen inhuren? Boek Alex Buijk

alles in huis om je bruiloft of verjaardagsfeest tot een groot succes te maken.

Geen stoffig optredens, maar actuele goocheltrucs en vernieuwend entertainment. Nooit saai, altijd vermakelijk. Voor elke gelegenheid is deze goochelaar te boeken. Laat jong en oud genieten van een avond vol plezier en ontspanning. Zorg voor een tijdige boeking want de agenda van goochelaar Harlingen zit snel vol!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

De goochelaar die zich laat zien

Een goochelaar is pas echt een entertainer wanneer hij op je feest of event rondloopt tussen de gasten. Dat maakt het spannend! De feestgangers zullen zich prima vermaken en samen met een lekker hapje en drankje kan de avond niet meer stuk. Vingervlugheid en magic zijn de toverwoorden die het publiek vermaken. Natuurlijk is deze illusionist iemand die met humor zijn optreden doet. Er kan flink gelachen worden.

Tafelgoochelaar
Een tafelgoochelaar zal zich op bruiloft of partij tussen de gasten begeven en neemt steeds plaats aan tafel. Leuke, kleinere trucs laten de toeschouwer steeds weer achter in verbazing. Kaartentrucs en/of een vingervlugheid met balletjes geven de tafelgoochelaar steeds weer een klein applausje en gelach van zijn mede tafelgenoten. 

Vlak onder de neus van de gasten weet goochelaar Harlingen mensen te vermaken. Het is altijd leuk hoe de illusionist een blanco briefje weet om te toveren tot een 20 euro biljet. En wat te denken van het verdwijnen van een sieraad of horloge, en deze op een zeer vreemde plek weer terug te laten komen? Je kunt het ervaren door deze goochelaar te boeken voor je feest. Gegarandeerd het juiste entertainment voor je bruiloft of bedrijfsfeestje. Korte magic-acts laten de tafelgoochelaar even al je zorgen vergeten en bezorgen je een leuke avond.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Maatwerk leveren

Behalve dat je goochelaar Harlingen kunt boeken voor bedrijfsfeesten, kerstborrel of nieuwjaarsrecepties, werkt deze illusionist ook als beursgoochelaar. Een nieuwe trend die bij veel beursgangers in de smaak valt. Wil je, dat de voorbijgangers de nodige aandacht aan jou stand schenken, boek dan de beursgoochelaar, hij is de magic-man die mensen lokt. Het concept is uniek en zorgt er voor dat je zoveel mogelijk contact krijgt met potentiële klanten. De goochelaar heeft zich van te voren ingelezen in wat voor bedrijf hij bezig gaat en de eventuele producten en diensten die er aan verbonden zijn. Door middel van grappige trucjes en een slim entertainment weet hij altijd weer de klanten aan de medewerkers van de standhouder te koppelen.

Hoe gaat de beursgoochelaar te werk?

De goochelaar begint in de ochtend, wanneer het op de beurs nog rustig is. Zonder opdringerig te zijn zal hij beursgangers op een prettige manier aanspreken. De meeste mensen raken geïnteresseerd en zullen na een aantal leuke trucs te hebben gezien, zomaar contact willen met de standhouder.

Het doen van een complete act, die helemaal bij jou bedrijf aansluit, doet wonderen. Is het druk bij de beursstand, dan zal de goochelaar met zijn act proberen de mensen in de buurt te houden, totdat er een medewerker tijd heeft om zijn aandacht aan de potentiële klant te besteden. Heb je géén goochelaar bij je stand, dan zullen mensen door de drukte snel voorbijlopen en geen aandacht meer schenken.

Aan het einde van de dag hebben beursgangers niet meer optimaal overal aandacht voor. Een illusionist biedt uitkomst, om tóch nog mensen te lokken en zijn act te laten zien. Medewerkers van de beursstand spelen daar dan weer handig op in om toch nog, ook al loopt het tegen het einde van de dag, hun product of diensten aan te prijzen. Een beursgoochelaar geeft maatwerk, weet alles van het bedrijf wat zich presenteert op de beurs en kan daar dus met zijn gespecialiseerde trucs op in spelen.

         

Goochelshow

Een professioneel goochelaar zal zich bij elke gelegenheid waar hij gaat optreden zich in zijn publiek moeten verdiepen. Of hij nu op een kinderfeest zijn goocheltrukjes laat zien of dat er een personeelsfeest moet worden opgeluisterd. De goochelaar weet welk vlees hij in de kuip heeft. Een goochelshow welke avondvullend kan zijn kan afgesloten worden met een workshop goochelen. Ben je eigenaar van een camping of restaurant, dan kun je jezelf en je bedrijf onderscheiden en op de kaart zetten, door regelmatig een goochelaar te laten optreden. Kijk voor alle informatie over tarieven en offertes op de desbetreffende website.