Goochelaar Huren Alex Buijk

Maak kennis met deze leuke goochelaar in Hattem.

Zoek jij leuk amusement voor jouw feest of evenement? Boek dan nu Alex Buijk, top goochelaar in Hattem.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk

En wat kies jij voor entertainment op jouw feest? Zal je entertainment schrappen en het risico lopen dat je gasten zich zullen vervelen en daardoor ook vroeger naar huis zullen keren? Of zal je kiezen voor het zelfde entertainment van op al je afgelopen feestjes? Entertainment die een deel van je gasten wel wist te bekoren, maar een ander deel ervan gewoon volledig links liet liggen? 


Het hoeft helemaal zo niet te gaan, want jij hebt de keuze! Je kan kiezen voor iets anders, iets nieuws en spannends! Je kan kiezen voor een goochelaar op je volgend evenement of feestje! Waarom zou jij het risico lopen dat je feest een echte flop zal worden? Is het niet veiliger om te kiezen voor een vorm van entertainment die gegarandeerd succes zal opleveren? Een vorm van entertainment waar je gasten gelukkig van worden? 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Meer dan hocus, pocus!

Het is algemeen geweten dat een goochelaar het goed doet op kinderfeestjes. En ergens is dit ook logisch, want een goochelaar doet kinderen denken aan een tovenaar die ze kennen vanuit de films die ze graag zien. Het doet ze geloven dat magie echt bestaat en dat geeft ze een zalig gevoel. Toch is de tijd dat goochelaars enkel voor kinderfeestjes werden ingehuurd al lang gepasseerd. Een goochelaar kan nog zo veel meer bieden dan enkel het bezighouden en entertainen van de kleinste onder ons.


Een goochelaar stelt zowel jong als oud tevreden. Een goede goochelaar is op de hoogte van de nieuwste en beste goocheltrucs. Om die reden weet hij ook hoe hij om moet gaan met elke soort leeftijd. Een goede goochelaar voert zijn goocheltrucs op een professionele manier en met veel precisie uit. Op die manier zal hij zelf de oudste onder ons kunnen overtuigen dat magie écht bestaat. 


Kiezen voor een goochelaar is kiezen voor entertainment anders dan andere vormen van entertainment. De kans is groot dat je gasten nog geen ervaring hebben opgedaan met het entertainment van een goochelaar, omdat deze vorm van entertainment nog te vaak wordt ondergewaardeerd. Hierdoor wordt kiezen voor een goochelaar, dus kiezen voor iets anders dan je gewend bent, iets anders dan waarschijnlijk al jouw gasten gewend zijn. Dit zorgt voor verfrissing, spanning en sensatie op je feest. Wat wil je nog meer?


En zelfs al zijn er gasten die al ervaring hebben met een goochelaar als entertainer, dan nog zullen ze blij zijn met de keuze die je hebt gemaakt. Een goochelaar is een geboren entertainer en weet elke keer opnieuw te verbazen. Hij zorgt dat hij altijd kennis heeft van de nieuwste trucjes en komt mede hierdoor telkens verrassend uit de hoek! 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Op zoek naar een goochelaar regio Hattem

Hattem is een streek waar Alex zich graag vertoeft. Hij heeft het privilege gehad om er een aantal spetterende feestjes te mogen verzorgen van topentertainment. Hij werd er steeds in dankbaarheid ontvangen en kijkt terug met mooie herinneringen op die tijden dat hij daar mocht entertainen. Alex zal dus met veel genoegen je volgend feest in de omgeving van Hattem voorzien van de meest spectaculaire goocheltrucs!


Maar wie is Alex Buijk nu precies? Alex Buijk is goochelaar, niet enkel van beroep maar ook in hart en ziel. Hij vindt zijn beroep helemaal geweldig en voert al zijn goocheltrucs uit met evenveel liefde en passie én dat merk je ook gewoon als je hem bezig ziet. Omdat het concept van goochelaar toch steeds populairder aan het worden is, zal er voor jou dus ook een keuze aan goochelaars beschikbaar zijn. Het is niet makkelijk te kiezen, maar een goede keuze zal je feest naar een hoger niveau kunnen tillen. 


Alex Buijk is een goede keuze omdat hij al heel veel ervaring heeft opgedaan. Gaande van pensioenfeesten tot vrijgezellenparty's en kinderfeestjes tot trouwfeesten, geen uitdaging die Alex niet aankon! Dankzij zijn ervaring weet hij hoe hij een goede sfeer op jouw feest kan creëren. Alex is ook spreker/lezer en energizer, dit maakt het voor hem nog gemakkelijker om de aandacht van je gasten te kunnen trekken. Niemand zal zich vervelen want hij voorziet je gasten van eindeloos enthousiasme en energie!

Boek Alex Buijk

Boek Alex als rondlopende goochelaar of tafelgoochelaar( een goochelaar in het midden van je genodigden of een goochelaar die zich bij jouw gasten aan tafel vertoeft) of kies voor iets ertussen. Alex biedt goochelwerk op maat aan, zodat jij nog meer tevreden kan zijn!