Goochelaar Huren Alex Buijk

Wil jij spektakel op jouw feest? Boek dan nu Alex Buijk; Goochelaar in Heemskerk

Dit is Alex Buijk, hij is de unieke Goochelaar in Heemskerk die je zoekt voor jouw feest of evenement. Hij zal je gasten vermaken met de leukste trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Het spektakel van de avond

Er is altijd een reden voor een feestje. Dit maakt wel duidelijk dat het heel normaal is om feestelijke gebeurtenissen niet zomaar voorbij te laten gaan. Maar alle mooie momenten in je leven wil je vieren. Daarom gebruik je de kalender om alle mooie momenten te ontdekken. Een verjaardag, een trouwdag, je dochter die haar diploma behaalt en andere mooie momenten zijn essentieel om te genieten van het leven. Sta er niet alleen maar bij stil maar vier het samen met al je vrienden, familie en goede kennissen. Je leeft maar één keer, hang dus zelf de slingers op. 


Feestelijke gelegenheden zijn er altijd 

Het is heel normaal dat je stilstaat bij bijzondere momenten, we leven er meestal ook naar toe. Of dit nu het halen van een cursus is voor je werk, of dit je dochter is die haar diploma haalt maakt niets uit. Dit soort momenten zijn bijzonder en blijven ons altijd bij. Het is toch een opluchting als je een opleiding of cursus haalt. Daar zit een hoop tijd en hard werk in. Dan ben je superblij als je het eindelijk hebt behaald. Kies ervoor om de mooie, bijzondere momenten te delen met de leukste mensen van je leven. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Het maken van nieuwe herinneringen

Het leven gaat te snel voorbij als je er niet genoeg bij stil staat. Maak hier dus tijd voor vrij en organiseer elke paar maanden een kleine borrel. Nodig alle belangrijke, gezellige en grappige mensen uit je omgeving uit en vier de mooie momenten uit je leven. En die zijn er genoeg, als je maar aandacht geeft aan de mooie en bijzondere dingen van je leven. Dat is iets wat je natuurlijk afgaat en daarom geniet je onwijs van het leven. Vier je nu een groot feest omdat er iets heel moois gebeurt in je leven, maak het dan speciaal. Kies een geweldige bijzondere locatie die je feestelijk en sfeervol inricht. En maak veel plezier met alle feestgangers die met je mee genieten van dit bijzondere moment.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Echt genieten omdat je niets meer hoeft te doen

Als je echt wilt genieten van het leven en helemaal wilt ontspannen tijdens je feestavond dan doe je zo min mogelijk zelf. Maak je handen vrij om zelf rond te lopen, een dansje te doen op de dansvloer en met iedereen bij te praten en grapjes te maken. Een vrije avond hebben op je eigen feest klinkt misschien heel onwaarschijnlijk maar dat is het niet als je de juiste mensen inhuurt om je te helpen. 


Door een cateraar uit te nodigen om rond te gaan met de hapjes en de drankjes hoef je hier niets meer voor te doen. Door een goochelaar in Heemskerk in te schakelen weet je zeker dat je gasten een onvergetelijke avond hebben. Plezier maken en ontspannen is natuurlijk het belangrijkste van je hele feest. Maar je kan nu eenmaal niet iedereen vermaken, dat is onmogelijk. Geef iedereen een leuke avond door iemand in te schakelen om je gasten te vermaken. 

Voor elke mooie gelegenheid een feest vieren

Er zijn genoeg mooie, bijzondere momenten in je leven die de moeite waard zijn. Het is net waar je aandacht aan geeft. Waar je aandacht aan geeft, dat groeit. Sta dus zoveel mogelijk stil bij bijzondere momenten, de momenten die je een grote glimlach geven omdat je zo intens geniet. Vier dit soort momenten met je vrienden, familie en kennissen. Zelf ontspannen de feestavond doorkomen is heel fijn. Huur dus een cateraar in om rond te gaan met de hapjes en drankjes. Schakel een goochelaar in Heemskerk in om al je gasten een leuke avond te bezorgen.


De goochelaar in Heemskerk geeft al je gasten een grote glimlach, betovert je gasten en geeft de gasten een onvergetelijke avond. Als je zelf zo min mogelijk wilt doen dan is het nodig dat je het eens anders doet. Door zoveel mogelijk hulp in te schakelen loopt je feest gesmeerd en heeft iedereen een leuke avond. Dat is het belangrijkste wat er is, toch?

Geniet meer van je eigen feest door de juiste hulp. Laat iemand de drankjes inchenken voor je gasten en rondlopen met de lekkerste borrelhapjes. De goochelaar in Heemskerk maakt de avond helemaal af doordat hij iedereen optimaal vermaakt. Wil je een spetterend feest vieren? Doe dan zo min mogelijk zelf. Wil je meer weten, neem dan contact op met de beste entertainer.