Goochelaar Huren Alex Buijk

Maak kennis met de Goochelaar in Heemstede; Alex Buijk.

Boek nu een geweldige Goochelaar in Heemstede die zorgt dat jouw bedrijfsfeest of trouwfeest uniek word door spektakel vol geweldige trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Maak je deze fouten en geniet je niet van je eigen feest?

Heb je geen zin om een feest te vieren? Misschien kom je uit een grote familie en is het huis bomvol als je iedereen uitnodigt. Je komt uit een groot gezin, je bent een van de zeven kinderen. Als je al je broers en zussen uitnodigt op je verjaardag dan komen ze natuurlijk niet alleen. Ze nemen hun partner mee en de kinderen. Dat is natuurlijk heel gezellig want je ziet ze niet elke dag. Dit soort momenten zijn dan ook bijzonder voor je. Maar deze dagen zijn ook doodvermoeiend. 


Je vindt het heel gezellig om samen te zijn met al je broers en zussen maar als je iedereen wil vermaken en ook nog voor genoeg drankjes en hapjes wilt zorgen blijf je maar bezig. Het is vermoeiend om maar rond te rennen op je eigen feest. Het kan niet anders maak je jezelf misschien wijs. Dat is het nadeel van je grote familie. Maar is het wel echt nodig dat je rondrent en niet geniet van je eigen verjaardag? Is het echt nodig of heb je altijd de verkeerde keuzes gemaakt en kan je het voortaan beter op een andere manier aanpakken? 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Maak het jezelf gemakkelijk

Het is een zegen dat je een gezellige grote familie hebt. Maar als iedereen op je verjaardag is dan is je huis vol. Heel leuk om iedereen weer te zien en te spreken. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je vervolgens de hele dag maar bezig blijft om iedereen te bedienen. Veel mensen denken dat het hun eigen verantwoordelijk is en ze alles zelf moeten doen. Maar waarom moet je dit van jezelf? Waarom maak je dit jezelf wijs? Als je er eens bij stilstaat dat het niet nodig is ga je op zoek naar een oplossing.


Is er iemand in je omgeving die werkt als gastvrouw of een opleiding hiervoor volgt? Kan je iemand in je omgeving inschakelen die je helpt het rondbrengen van hapjes en drankjes? Dat maakt je handen vrij en hierdoor kan je echt genieten van je eigen verjaardag. Dan kan je pas echt bijkletsen, normaal ben je gejaagd en luister je niet echt goed. Je probeert het wel maar er gaan dan nog duizenden gedachtes door je hoofd. Want je moet nog van alles doen en je vergeet ook wel eens wat te doen. Stop dus met dit gejaagde gevoel en schakel de juiste hulp in.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Duurt de dag te lang?

Als je met elkaar bekletst is de gespreksstof op een gegeven moment misschien op. Ook is het mogelijk dat sommige familie leden het niet zo leuk vinden om de hele dag bij te kletsen. De gespreksstof is op en sommige mensen vinden het fijn om iets te doen. Ze vinden het leuker om spellen te spelen of een activiteit te ondernemen dan de hele dag stil te zitten. Maak dan gebruik van de betoverende trucjes van de goochelaar in Heemstede.


De goochelaar komt als een verassing zomaar verschijnen op je feest. Er komen verschillende spullen uit de grote goochel koffer van de goochelaar in Heemstede. De goochelaar verast je gasten, betoverd de gasten met zijn magie en brengt ze ook nog eens aan het lachen. Als je familie gek is op vermaak dan is dit de manier om de aandacht te prikkelen en er voor iedereen een leuke dag van te maken. Het mooie is dat jij je handen vrij hebt en je kan ook genieten van de show die de goochelaar in Heemstede opvoert.

Feest vieren met grote families

Voor een grote familie gaat het toch net even wat anders. Er zijn meer stoelen nodig, er zijn meer monden te vullen en meer drankjes nodig. Dit betekent dat je misschien gestrest rondloopt op je eigen verjaardag. Aan de ene kant wil je graag genieten van je eigen verjaardag maar aan de andere kant weet je ook dat je gasten een drankje en hapje lusten. Als je iedereen aandacht wil geven en daarnaast ook nog drinken, eten en het vermaak wilt regelen blijf je maar bezig. Schakel zoveel mogelijk hulp in zodat je minder hoeft te doen. Dit is de beste manier om meer te genieten van je eigen feest. 


Door een goochelaar in Heemstede in te schakelen zorg je ervoor dat al je gasten een leuke verjaardag hebben. Geniet meer van je eigen feest doordat je niets meer hoeft te doen.