Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een Goochelaar in Heerde, neem contact op met Goochelaar Alex Buijk.

Ga voor het allerbeste entertainment en kies voor Alex Buijk, Goochelaar in Heerde. Maak kennis met de leukste trucs en ga genieten van geweldige magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Kies voor Goochelaar Alex Buijk

Het leven biedt ons een aantal mooie momenten. Je leert de partner van je leven kennen en gaat trouwen, je krijgt kindjes en je koopt een nieuwe woonst. Allemaal mooie momenten die het een voor een verdienen om gevierd te worden. Hoe vier je nu juist zo'n mooie levensgebeurtenis?


Het is geen optie om een mooi moment zomaar aan je voorbij te laten gaan maar hoe pak je dat nu het beste aan? Een kleine bijeenkomst organiseren bij je thuis is gezellig, maar op die manier laat je wel een aantal belangrijke mensen links liggen. En dat is toch het laatste wat je wil? Als je echt graag je geluk met al je vrienden, familie, collega's en kennissen wil delen dan is het geven van een feest misschien wel een goed idee? 


Een mooie gebeurtenis in je leven verdient het om gevierd te worden in stijl. Toch is een goed feest organiseren niet altijd gemakkelijk. Er moet namelijk met heel wat zaken rekening worden gehouden. Je moet op zoek gaan naar een plaats die voor iedereen goed te bereiken is, versiering die door iedereen gewaardeerd zal worden en eten dat door iedereen gesmaakt zal worden. En dan mag je het belangrijkste element nog niet vergeten: het entertainment. Want zelf als al de rest tegen valt, kan een goed entertainment ervoor zorgen dat je feest toch nog een succes wordt!


Maar wat houdt een goed entertainment in? Het belangrijkste in het kiezen van een goed entertainment is dat je een vorm van entertainment kiest die voor iedereen geschikt is. Een vorm van entertainment die elke persoonlijkheid en leeftijd kan boeien. Zo'n vorm van entertainment kan je aangeboden worden door een goochelaar. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Wat een goochelaar je kan bieden

Wie goochelaar zegt, denkt vaak aan kinderfeestjes. En ook al is een goochelaar goed in het entertainen van de allerkleinste, een goochelaar is nog zo veel meer dan dat.

Doordat goochelaars de dag van vandaag steeds professioneler worden, zijn goochelaars ook zeker een meerwaarde op feestjes voor volwassenen. Zijn goocheltrucs zal hij zo weten uitvoeren dat hij zelfs de oudsten op je feest nog kan laten geloven in magie!


Wie kiest voor een goochelaar op zijn feest of evenement, kiest voor vernieuwing, verfrissing, spanning en sensatie. Een goochelaar inhuren is een keer iets anders. Het laat je gasten toe om open te bloeien en zo wordt er een aangename sfeer op je feest gecreƫerd. Jouw gasten zullen versteld staan van je keuze, want de kans is groot dat ze zelf nog niet veel ervaring hebben opgedaan met feestjes waar er een goochelaar aanwezig was. Dit maakt ook dat je gasten je feest nog lang zullen herinneren en dat jij(of toch tenminste jouw feest) het gespreksonderwerp van het jaar zal worden!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Kies voor Alex Buijk als je goochelaar in Heerde

Doordat het inhuren van een goochelaar op een feest of evenement steeds populairder wordt, wordt de keuze alsmaar groter. Het is dus niet evident om te kiezen tussen een zee van mogelijkheden. Er is er vast wel meer dan een goede die jou en je gasten kan verbazen met zijn spectaculaire goocheltrucs. Toch is het kiezen voor Alex Buijk de beste keuze die je kunt maken, want Alex Buijk is niet zomaar een goochelaar.


Alex Buijk voert zijn werk uit mer precisie en professionaliteit. Dat zorgt ervoor dat hij exact weet hoe hij jouw gasten moet betoveren. Dankzij zijn ervaring kan hij zich aanpassen aan allerlei verschillende soorten feesten en evenementen en elk soort publiek.


Daarnaast is Alex ook werkzaam als lezer, energizer en spreker. Hij weet hoe hij jouw publiek moet toespreken en hoe hij de aandacht moet trekken en houden. Dit is goed, want dat zorgt ervoor dat je gasten geboeid blijven en ze dus ook niet vroegtijdig je feest zullen verlaten. 


Alex gaat te werk op twee verschillende manieren. Als tafelgoochelaar en als rondlopende goochelaar. Een rondlopende goochelaar voert zijn goocheltrucs uit terwijl hij rondloopt tussen jouw gasten, een tafelgoochelaar pakt het net iets anders aan. Hij schuimt de tafels van je feest af om ze op een interactieve manier te voorzien van de leukste goocheltrucjes. 

Boek Alex Buijk

Alex werkt in heel Nederland en is daarmee dus ook beschikbaar in de buurt van Heerde. Zelf heeft hij er al een heel deel feesten en evenementen in de buurt mogen voorzien van topentertainment. Alex staat dus volledig paraat om van jou feest het volgende succes te maken.