Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar Heerenveen voor jouw feest huren? Boek Alex

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Heerenveen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Heerenveen inhuren? Boek Alex Buijk

Het is een groot feest als je weer jarig bent. Je leeft maar één keer en elke gelegenheid moet je dan ook aangrijpen om het leven te vieren. Elk jaar dat je weer een jaartje ouders wordt sta je daar even bij stil. Je vindt het alleen maar leuk om weer een jaartje ouder te worden en vind het geweldig om dit te vieren met familie en vrienden. Je denkt graag overal over na, zowel over het eten en drinken als over het juiste entertainment. Een van de dingen die je heel leuk vindt zijn goochel trucjes. Zelf probeer je natuurlijk ook wel eens wat, je kinderen vinden dit geweldig. Maar om nu op te treden voor al je vrienden en familie gaat je net te ver. Daar huur je liever een professionele goochelaar voor in die iedereen de hele avond kan vermaken.. Hoe fijn is het dan om een Goochelaar in Heerenveen in te schakelen. Een goochelaar die alle vrienden en familie de hele avond kan vermaken en ervoor kan zorgen dat ze met open mond naar alle trucjes kijken. Dat wil je toch voor je gasten, dat ze zich op en top vermaken. Dit zal ervoor zorgen dat je feestje een geweldige ervaring wordt voor alle gasten. Een ervaring die ze nooit meer vergeten.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waarom wil je een goochelaar in Heerenveen? 

Als je in de omgeving woont van Heerenveen is het geweldig om te weten dat je een goochelaar kan inschakelen die bij je thuis komt. Deze goochelaar maakt het feestje helemaal compleet. Onze goochelaar in Heerenveen is wel wat gewend en heeft dan ook genoeg ervaring met drukke feesten en partijen. Misschien vind jij het maar lastig om iets te doen wat al je gasten leuk vinden. Voor onze goochelaar is het geen enkele moeite om een leuke act neer te zetten.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw feest meer magie

De goochelaar in Heerenveen zal ervoor zorgen dat al je gasten netjes op een rij zitten en worden betoverd door alle mooie trucjes die voorbij komen. Het is zo leuk om iedereen te zien genieten en helemaal te zien opgaan in de trucjes. Alleen maar kijken is voor de meeste mensen geen goed idee. Sommige mensen hebben er nu eenmaal baat bij om mee te doen en actief te worden betrokken bij wat er op het podium gebeurd. De goochelaar heeft hier een speciaal momenten voor uitgekozen zodat ook deze gasten helemaal tot hun recht komen.

Het ultieme feest

Als je een feestje viert vind je het natuurlijk heel belangrijk dat het feestje onvergetelijk is. Je wil dat iedereen optimaal geniet, superveel plezier heeft en alleen maar geniet van de leuke avond.

De goochelaar zal het feestje onvergetelijk maken door alle leuke trucjes.

Het is helemaal geweldig om te zien dat je gasten ook nog een actieve rol krijgen. Hierdoor hoeven je gasten niet alleen maar de hele avond stil te zitten maar worden ze ook echt geactiveerd om mee te doen. En natuurlijk is er aan het einde van de show nog iets leuks voor de jarige van het feestje. Wat dat is dat blijft natuurlijk een verassing.

Waarom wil je een Goochelaar in Heerenveen inschakelen

Maak er zonder enige moeite een knallend feest van. Het maakt niet uit hoe klein of groot de groep is, met een juiste act van onze goochelaar gaat iedereen met een grote glimlach en een geweldige ervaring naar huis. Een ervaring om nooit te vergeten.

         

Ik als goochelaar werk graag met een leuke groep mensen.

Ik als goochelaar doe dit  wekelijks en weet dan ook om te gaan met een drukke groep. We maken voor elk feest een gepersonaliseerd aantal trucjes die we opvoeren op het feest en zullen het publiek actief betrekken bij de hele show. Het is leuk voor jong en oud en we zorgen ervoor dat de jarige zich speciaal en belangrijk voelt. Maar ook komen de andere gasten niets tekort. Doordat de interactie wordt aangegaan verveelt niemand zich. Als je echt een onvergefelijk feest wil geven, huur dan een goochelaar in. Dit zal het feest echt tot een hoogtepunt maken. De ervaring die je de gasten hiermee geeft zal hun leven echt veranderen. Dit gaan ze nooit meer vergeten en dit feest