Goochelaar Huren Alex Buijk

Huur nu een Goochelaar in Heerhugowaard, boek Alex.

Ontmoet Alex Buijk hij is de Goochelaar in Heerhugowaard die je zoekt voor jouw feest. Een show vol magie en gave trucs zal je gasten laten verbazen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een geweldig feest vieren doe je niet alleen

Met de leukste mensen uit je omgeving breng je graag tijd door. Je vrienden zijn belangrijk voor je. Vooral de afgelopen maanden toen het wat minder goed ging met je. Je vrienden hebben je er doorheen gesleept door naar je te luisteren en er voor je te zijn. Door je te steunen maar je ook weer aan het lachen te maken als je dat nodig had. Je bent zo dankbaar voor deze steun dat je met je verjaardag eens groots wil uitpakken. 


Dit jaar wil je er een groots feest van maken. De belangrijkste mensen in je omgeving wil je graag bedanken voor hun steun van de afgelopen tijd. Je had ze nodig want je kon het even niet alleen. Dit zijn dan ook de momenten die je laten zien wie je echte vrienden zijn. Het geeft je inzicht in welke mensen er altijd voor je zijn ook als het wat minder goed met je gaat. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Dankbaar zijn voor de mooie dingen

Om door diepe dalen te gaan waardeer je ook meer wat er wel leuk en mooi is in je leven. Je geniet extra van de mooie dingen als je ook de andere kant hebt gezien. Nu je daar doorheen bent gekomen is het tijd om het leven te vieren. Het is tijd om voluit te genieten. Door je verjaardag dit keer eens groter te vieren dan je normaal doet wil je alle vrienden even in de watten leggen. Je bent superblij dat ze er voor je zijn en nu doe je op deze manier wat voor ze terug. 


Je gaat het toch doen

Je staat niet graag op een podium of überhaupt in de aandacht maar nu kan je niet anders dan een krachtige toespraak voorbereiden. Soms is het nodig dat je onder woorden brengt wat een ander voor je betekend. Om die waardering te laten blijken neem je nu de tijd om je gevoelens op papier te zetten. Een korte en krachtige toespraak zal ervoor zorgen dat je onder woorden brengt dat je alle steun bijzonder waardeert. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Genieten en ontspannen

Vind je het niet leuk om de hele avond maar rond te lopen met hapjes en drankjes? Vind je het maar vervelend om iedereen de hele avond te bedienen? Doe dit dan niet, maar maak gebruik van de juiste hulp en zorg ervoor dat je dit niet alles zelf hoeft te doen. Je kan niet overal goed in zijn, als dit iets is waar je geen plezier aan beleeft dan hoef je het niet te doen. Schakel kennissen in of een nichtje om je te helpen met de drankjes en de hapjes. Zo kan jij lekker genieten met je vrienden en plezier maken. 


Lachen is gezond

Vind je het heerlijk om de slappe lach te krijgen? Ben je gek op een grappige film of voorstelling? Dan kan een geweldige hilarische en magische voorstelling niet ontbreken. Onderbreek de muziek door iets speciaals te laten opvoeren. Door de goochelaar in Heerhugowaard verschijnt er wel een hele speciale voorstelling tijdens je feest. Deze voorstelling zorgt ervoor dat de goochelaar in Heerhugowaard iedereen stil krijgt, de goochelaar in Heerhugowaard is hilarisch en er zal al snel een bulderend gelach ontstaan. Je vrienden vinden het magisch maar ook hilarisch. Als je de keuze maakt om het dit keer helemaal anders te doen pak het dan goed aan. Door te zorgen voor een leuke voorstelling geniet iedereen van de magische goocheltrucs, het is ook nog eens onwijs grappig. Wat wil je nog meer?

Maak er een speciale verjaardag van

Soms zit het even tegen, de belangrijkste mensen in je omgeving helpen je weer overeind. Het is dan een kleine moeite om deze geweldige mensen te bedanken voor hun steun. Als je geen idee hebt hoe je dit kan doen maak dan slim gebruik van je verjaardag. Vier je verjaardag dit keer groots en bedank iedereen voor hun steun door een korte toespraak. 


Geniet zoveel mogelijk van je verjaardag door de hulp van kennissen die de hapjes en drankjes rondbrengen. Door de voorstelling van de goochelaar in Heerhugowaard vermaken je gasten zich prima door een hilarische, prachtige goochelshow. Als je het deze keer eens helemaal anders wilt doen maak dan gebruik van de beste hulp die je maar kunt inschakelen. Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op, samen maken we er een geweldige verjaardag van