Goochelaar Huren Alex Buijk

De goochelaar in Heeze-Leende is Alex Buijk.

Reserveer deze top goochelaar in Heeze-Leende en jouw evenement word een succes.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Toevoeging aan jouw feest.

Woon jij in het mooie Brabantse Heeze - Leende en ben jij een feestje aan het organiseren? Kan jij nog een leuke aanvulling gebruiken voor jouw feestje? Wellicht dat ik jou dan kan helpen, want ik ben namelijk een goochelaar in Heeze - Leende en omgeving. Ik kan jouw feestje dus extra speciaal maken met mijn spannende goochelshow.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waar ben ik voor in te huren?

Zoals hierboven al vermeld, ben ik dus een goochelaar in Heeze - Leende en omgeving. Meestal treed ik op voor volwassenen, dat is mijn specialiteit. Maar ook voor een kinderfeestje draai ik mijn hand niet om. Ik ben dus in te huren voor een goochelshow voor elke leeftijd. Vaak wordt ik uitgenodigd op een bruiloft, vrijgezellenfeest of een verjaardag, maar ook voor andere feestjes, zoals bijvoorbeeld een kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst ben ik in te huren. Dus het maakt niet uit wat voor soort feestje jij organiseert, als jij wat magie kunt gebruiken, kan je contact opnemen met mij en ik zorg er voor dat deze magie toegevoegd wordt aan jouw feestje!


Goochelaar in de zaal

Ik vind het altijd erg leuk om de gasten te betrekken bij mijn show. Als ik een act op het podium doe, vraag ik regelmatig hulp van een of meerdere gasten. Daarnaast loop ik ook door de zaal (tussen de gasten door). Tijdens het lopen doe ik enkele trucs. Af en toe stop ik ook bij een tafel en dan doe ik daar een truc. Soms vraag ik assistentie aan een van de gasten en soms ook niet. Doordat ik de trucs zo dicht bij de gasten doe, heb ik de volledige aandacht van hen. Zij hopen uiteraard te ontdekken hoe een truc werkt, maar ik zorg er natuurlijk voor dat dat niet lukt. Gasten vinden het vaak leuk en spannend dat ik de trucs zo dichtbij doe. Ik krijg hier vaak positieve reacties op!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Hoe werkt een truc?

Dit is de meest gestelde vraag in en na mijn shows. Uiteraard vertel ik dat niet, want het is en blijft magic. Omdat ik dit niet uitleg, gaan gasten met elkaar in gesprek over de mogelijkheden. Iedereen heeft zijn eigen ideeën over mijn trucs. Deze worden uitgebreid met elkaar besproken. Zelfs mensen die elkaar niet kennen raken in gesprek over mijn acts. Ik vind dit altijd erg speciaal, want door mijn trucs leren mensen elkaar dus kennen en dat is natuurlijk altijd leuk en voor een feestje is dit erg goed. Des te meer mensen elkaar kennen, des te meer mensen er samen feesten! En dat is iets wat iedereen toch graag wil op zijn of haar feestje?


Ook in te huren voor zakelijke bijeenkomsten

Naast de shows voor particulieren, geef ik ook show bij bedrijven. Dit kan dan bijvoorbeeld bij het jaarlijkse bedrijfsfeest zijn, maar ook als het een zakelijke bijeenkomst is, kan jij mij inhuren. Ik kan dan langskomen als goochelaar, maar ook als energizer of spreker ben ik in te huren. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn en dan komen wij er vast en zeker samen wel uit. 


Standaard show of maatwerk

Vaak voor ik een van mijn standaard shows op, maar als jij liever maatwerk hebt, dan is dat ook geen enkel probleem. Samen met jou bespreek ik jouw wensen en dan ga ik daar uiteraard mee aan de slag. Ik zal dan een show in elkaar zetten die aan jouw wensen voldoet. Zo kan jij bijvoorbeeld doorgeven welke act jij absoluut wel of juist niet wil zien of je kunt het doorgeven als ik bijvoorbeeld een specifieke gast moet betrekken bij een act. Er is heel veel mogelijk.

Eindelijk is het zo ver...

De dag van het feest of de bijeenkomst... eindelijk is het zo ver. Op deze dag moet alles natuurlijk tot in de puntjes verzorgd zijn. Ik zorg er voor dat ik ruim op tijd aanwezig ben op de feestlocatie. Indien nodig kunnen wij nog wat laatste details bespreken. Daarna zal ik het podium en de zaal even bekijken en als alles duidelijk is, ga ik mezelf achter de schermen voorbereiden. Ik ga mezelf omkleden en enkele trucs voorbereiden. Als het moment suprême is aangebroken, betreed ik de zaal. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Dit is iets wat ik vooraf ook met jou zal bespreken. Zodra ik in de zaal ben, neem ik jouw gasten volledig mee in de wereld van de magie. Jouw gasten zullen dan alleen nog maar aandacht hebben voor mijn acts en na mijn show zal er nog heel lang nagepraat worden over de show. Jouw feestje zal niet snel vergeten worden.