Goochelaar Huren Alex Buijk

Wil jij een Goochelaar in Heiloo voor jouw feest?

Ben jij op zoek naar een Goochelaar in Heiloo? Dan is Alex Buijk wat je zoekt! Deze veelzijdige goochelaar levert op maat en past zijn show aan ieder publiek.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Waarom mag een goochelaar niet ontbreken op je feest?

Over een half jaar is het dan zo ver. Je hebt er lang naar uitgekeken maar het komt steeds dichterbij. Je geeft een groot feest omdat je 12 ½ jaar getrouwd bent met je lieve man. Je bent er heel trots op dat jullie nog steeds samenzijn. En je voelt je nog steeds super verliefd. De liefde is iets prachtigs en dat vier je dan ook graag. Samen met je man vier je daarom een groot feest en het mag er echt wel uitspringen. Dit is een gelegenheid die je niet elk jaar viert en daarom wil je er een geweldig feest van maken.


Nog steeds gelukkig samen

Als je om je heen kijkt weet je dat het bijzonder is en een hele prestatie. De liefde is zo sterk dat jullie het al jaren met elkaar uithouden. En nog steeds gelukkig zijn met elkaar. Veel vrienden in je omgeving hebben dit geluk niet, ze gaan uit elkaar en maken dit feestelijke moment niet mee. Het is niet vanzelfsprekend om zolang bij elkaar te blijven. Voor jullie misschien wel maar voor de meeste mensen is het niet vanzelfsprekend. Daarom vind je het ook belangrijk om dit moment te vieren.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Een groots feest vieren

Het is een bijzondere gelegenheid die je niet zomaar voorbij kunt laten gaan. 

Het moet gevierd worden met al je vrienden, familie, collega’s en andere kennissen. Als je de gastenlijst maakt schrik je misschien enorm. Want die lijst is toch altijd groter dan je in eerste instantie had gedacht. Je nodigt altijd meer mensen uit dan de bedoeling was. Het is ook niet gek want er zijn veel mensen in je leven die belangrijk voor je zijn. Op het moment dat je ze allemaal opschrijft kom je hier pas achter. Het zijn misschien veel gasten maar je wilt ze er wel allemaal bij hebben. Ze zijn allemaal even belangrijk voor je en daarom mogen ze het feest niet missen. 


Hoe ga je dit vieren? 

De gastenlijst is dus groter dan gedacht. Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een mooie locatie waar al je gasten zich prettig voelen. De kans is groot dat je het thuis niet kunt vieren maar toch op zoek moet gaan naar een andere plek. Als je de locatie hebt gevonden dan begint het feest pas. Wat ga je met je gasten doen, kan je ze allemaal spreken of is dit praktisch gezien onmogelijk? Als het niet lukt om met iedereen bij te praten maak dan de keuze om iemand in te schakelen die je gasten gaat vermaken. Met een professionele goochelaar in Heiloo zorg je ervoor dat een entertainer in het publiek aanwezig is. Onverwachts loopt hij door het publiek en haalt verschillende grapjes uit. Dit doet de goochelaar in Heiloo voordat de voorstelling begint. Hij kan dan even de sfeer proeven en ontdekt een aantal gasten die hij later uitnodigt op het podium. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een geweldige avond

Het is een hele prestatie dat je dit jubileum viert met je partner. Zolang samen zijn is niet meer vanzelfsprekend voor de meeste mensen. Daarom weet je hoe bijzonder dit is en dat je dit niet zomaar voorbij kan laten gaan. Door de belangrijkste mensen in je leven uit te nodigen maak je er een speciale avond van. Niet alleen voor jezelf en je partner maar ook voor je gasten. De gasten zien hoe gelukkig jullie nog steeds zijn. Ze krijgen daarmee de bevestiging dat er genoeg liefde is in de wereld als je maar de juiste persoon ontmoet.

Maak er een geweldige avond van

Geef je gasten een geweldige avond door een magische voorstelling te laten opvoeren. De goochelaar in Heiloo maakt een aantal grapjes over je huwelijk en laat een aantal voorwerpen verdwijnen die centraal staan in je huwelijk. De gasten zullen het herkennen en hebben de grootste lol van hun leven. De gasten kijken met veel plezier naar de bijzondere goocheltrucs en vermaken zich prima. Het mooie van de voorstelling is dat hij geschikt is voor verschillende leeftijd en daarom past op elk feest. Iedereen vindt het leuk om te kijken naar een bijzondere, magische goochelshow. Ook zijn de grapjes die de goochelaar terugbrengt hilarisch. Wil je meer weten over wat de goochelaar in Heiloo voor je kan betekenen? Neem dan contact op en stel ons al je vragen om van je feest een geweldige ervaring te maken.