Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Hellendoorn boeken? Huur TOP goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Hellendoorn.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Hellendoorn inhuren? Boek Alex Buijk

Weet je hoe belangrijk het is om je medewerkers regelmatig te vertellen dat ze hun werk goed doen en je supertevreden met ze bent? Als je medewerkers regelmatig laat weten dat je tevreden bent over het harde werk wat ze uitvoeren zijn ze eerder geneigd om nog harder te werken. Het beste bedrijfsfeest met een goochelaar. Een positieve beloning werkt altijd goed. Medewerkers hebben behoefte aan complimenten en waardering. Dit is dan ook super belangrijk voor een goede werksfeer. Door voldoende positieve waardering kan een medewerker kritiek veel beter verwerken. Het hoort er nu eenmaal bij maar moet niet de overhand krijgen. Door een gezonde balans van complimenten en negatieve feedback kan een medewerker prima met kritiek omgaan. Positief met elkaar omgaan is voor medewerker dan ook essentieel om voor een langere tijd bij je in dienst te blijven. Een bijdrage aan deze positieve werksfeer is het jaarlijkse bedrijfsfeest. Het is belangrijk dat je de medewerkers één keer per jaar eens goed verzorgd door een geweldige avond.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Hellendoorn?

Een fantastisch bedrijfsfeest

Maak er een fantastisch bedrijfsfeest van waar je medewerkers zich supergoed vermaken. Laat je personeel een leuke avond beleven en een goed gevoel krijgen van het bedrijf. Je wilt natuurlijk dat het een geweldige avond wordt waar nog lang over wordt nagepraat. De spontane foto’s mogen natuurlijk niet ontbreken voor de volgende nieuwsbrief.

Voor de nieuwe medewerkers is het een geweldige manier om met alle collega’s kennis te maken en het bedrijf beter te leren kennen. De omgeving waarin je werk moet een goede gezellige sfeer uitstralen zodat je daar met plezier elke dag naartoe gaat. Door van het bedrijfsfeest een gezellig feest te maken waar de medewerkers het gevoel krijgen dat ze worden gewaardeerd.

Misschien doe je dit in een toespraak en vertel je iedereen hoe blij je wel bent dat je medewerkers zich elke dag weer inzetten om nieuwe resultaten te behalen. Je mag je dankbaarheid tonen voor alle medewerkers die elke dag met plezier naar hun werk gaan. Door hun inzet groeit je bedrijf elke jaar weer door.

Misschien heb je tijdens deze avond geen tijd om met iedereen bij te praten. Tijdens deze feestavond is het dan ook goed om na te denken hoe je deze avond zo leuk mogelijk maakt voor je gasten.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Wat ga je doen?

Door een aantal activiteiten zorg je ervoor dat je medewerkers een aantal leuke dingen doen met elkaar. Hierdoor weet je zeker dat de avond goed is gevuld. Doe dit door een dansavond of een voorstelling van een goochelaar in Hellendoorn. Je kan er ook voor kiezen om bepaalde spellen neer te zetten of een pokerspel te introduceren. Wat je gaat doen maakt niet uit, als er maar genoeg te doen is voor iedereen. Hou je wel van een grapje en een beetje gezelligheid dan is een magische voorstelling van de goochelaar in Hellendoorn iets wat niet mag ontbreken. Door de voorstelling van de goochelaar in Hellendoorn weet je zeker dat je medewerkers hard moeten lachen en het naar hun zin hebben. Ze zullen zich ook meer verbonden voelen met elkaar. Samen lachen is een hele laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Door humor maken mensen makkelijker contact met elkaar. Wat de reden ook is voor je bedrijfsfeest maakt niet uit. Of je nu bent gegroeid of je er een jaarlijks evenement van maakt geen verschil. Het is belangrijk om je personeel te laten weten dat je het werk wat ze elke dag doen ontzettend waardeert. Laat je medewerkers dus weten hoe belangrijk ze voor je zijn en dat je blij bent met hun inzet. Als directeur is het belangrijk dat je dit laat weten aan je personeel. Die waardering en persoonlijke aandacht dat onthouden mensen. Wil je nu een geweldig bedrijfsfeest organiseren regel dan een goochelaar in Hellendoorn om een geweldige voorstelling op te voeren. Maak er een geweldige avond van met je team waar je zelf ook onwijs van geniet.

Hoe fijn is het dat dit bedrijfsfeest zoveel indruk maakt op je personeel dat ze hier nog een jaar over napraten. Als je dus nog bezig bent met een organiseren van een bedrijfsfeest of je erover nadenkt dan kan ik je garanderen dat het voor elk bedrijf een belangrijk onderdeel is van de bedrijfscultuur. Maak tijd om die positieve bedrijfssfeer terug te brengen door dit geweldige feest. Je hoeft niet alles zelf te doen dus huur een goochelaar in Hellendoorn om je te helpen.