Goochelaar Huren Alex Buijk

De Goochelaar in Hellevoetsluis voor jouw feest.

Vier jij binnenkort een feest en zoek je een Goochelaar in Hellevoetsluis? Reserveer dan nu Alex Buijk voor jouw feest compleet te maken.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Feestje in Hellevoetsluis

Wil je een feestje geven in de Nederlandse plaats Hellevoetsluis, maar mag het dit jaar wel eens iets anders zijn dan je gewoonlijk doet? Dan heb je misschien niet onmiddellijk een idee wat je zou kunnen doen. Misschien kan ik je hierin wel helpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goochelact in Hellevoetsluis? Interesse, lees van zeker hieronder verder.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waarom kiezen voor een act als goochelaar in Hellevoetsluis?

 • Zoals eerder al gezegd, is een goochelact eens iets helemaal anders dan je voorgaande activiteiten. Het is dan ook een activiteit die je niet snel zal vergeten. En misschien nog belangrijker voor jou, je gasten zullen hier ook nog jaren over kunnen napraten. Het gaat dan ook over een magische ervaring. Dit is toch iets dat iedereen wilt voor zijn of haar gasten op zijn of haar feestje?

 • Kiezen voor een show met een goochelaar in zorgt voor een gevoel van entertainment op je feest. Het brengt mensen meteen aan het lachen. Bovendien zorgt dit er ook voor dat het mensen dichterbij brengt. Dit is ideaal op feesten waarbij de genodigden elkaar niet kennen. Vaak hebben mensen dan een extra duwtje nodig om de eerste stap te zetten. Dan kan een goochelact hier een grote hulp bij zijn: de mensen hebben meteen een eerste onderwerp om over te praten.

 • Misschien heb je dit altijd zelf al willen doen, maar is dit nooit gelukt of is het er nooit van gekomen. Wanneer je dit kan zien op een of ander feest, dan kan je op deze manier dit toch nog aanleren. Later kan je dit eventueel zelf anderen aanleren op een ander feest.

 • Het is een activiteit die je kan gebruiken voor zowel jong als oud. Heb je een feest waarbij je zowel ouderen als kinderen te gast hebt, dan kan je deze activiteit inzetten voor beide groepen. Dit bespaart je energie en geld om naar een aparte activiteit te zoeken.

 • Kiezen voor een goochelact is bovendien ook een act die je kan gebruiken voor verschillende soorten feesten: zowel voor formele als voor informele gelegenheden. Dit kan je heel wat tijd besparen wanneer je verschillende feesten voor verschillende gelegenheden moer organiseren voor verschillende types van mensen.
alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Met welke soort shows/goochelacts kan ik je allemaal helpen?

 • Misschien wil je altijd al leren goochelen? Of misschien wel je gasten? Dan bied ik je graag een workshop goochelen aan.

 • Anderzijds sta ik ook klaar voor een tafelgoochelact, zou kan je genieten van eten en drinken en tezelfdertijd ook van entertainment aan je tafel.

 • Uiteraard bied ik ook de 'normale goochelact' aan. Dit betekent gewoon dat ik voor een groep van mensen vooraf de goocheltrucks uitoefen.

 • Wil je met je bedrijf een stand op de beurs hebben? Dan kan ik deze stand interessanter maken voor iedereen door te zorgen voor deze act.

 • Een andere soort van act die ik ook aanbied, zijn kindershows.

Enkele voordelen die je kan ervaren wanneer je voor mij kiest

 • Bij mij kan je rekenen op echte vakkennis. Ik heb dan ook intussen al een jarenlange ervaring van maar liefst 15 jaar.

 • Bovendien kan je genieten van een 100 % tevredenheidsgaranties bij mijn shows.

 • Ik geef intussen ook meer dan 150 shows per jaar, dus intussen weet ik ook wel waarmee ik bezig ben. Dit kan jou meteen wat meer vertrouwen bezorgen.

 • Is bovenstaande toch nog niet voldoende voor jou qua vertrouwen? Dan kan je je misschien wel baseren op de klanttevredenheid. Er gingen je immers al heel wat tevreden klanten voor. Deze kan je eenvoudig terugvinden op de website.

 • Ik doe deze job niet enkel al verschillende jaren intussen, ik doe dit ook nog steeds met hart en ziel. Dit maakt je feestje een onvergetelijke belevenis.

Meer informatie gewenst over mijn diensten?

Heb je ook wel interesse in een uniek feestje bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje op de website. Daar kan je meer informatie terugvinden over de diensten die ik allemaal aanbied. Is dit toch nog niet voldoende voor jou, dan kan je zeker ook contact opnemen met mij. Dit kan je doen via de website door te klikken op contact. Op deze pagina vul je dan je naam en e-mailadres in. Dan stuur ik je, geheel vrijblijvend, de prijzen en beschikbaarheden door van mijn diensten. Hopelijk tot later!