Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu Alex Buijk de goochelaar in Helmond.

Maak jouw evenement een succes en boek de goochelaar in Helmond die je een show vol magie geeft!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Helmond.

Voor ons jaarlijkse bedrijfsfeest wilde ik eens iets anders dan normaal. Normaliter komt er altijd iemand van het management dingen vertellen over het bedrijf, hoe staan de zaken, zijn de cijfertjes positief en gaan er nog belangrijke dingen gebeuren het komende jaar en zijn er nog bijzondere dingen gebeurd in het afgelopen jaar. Van het personeel kreeg ik lichtelijke klachten hierover. Tuurlijk vonden zij het belangrijk om te weten wat er binnen het bedrijf speelt, maar een bedrijfsfeest moet ook wel leuk zijn in plaats van alleen maar serieus gepraat over hoe de zaken ervoor staan en de cijfertjes. Dat is voor niemand, behalve voor de baas als de cijfers positief zijn, erg boeiend om te horen. Daarom wilde we het dit jaar eens over een andere boeg gooien. Tuurlijk vonden wij het belangrijk dat er evengoed ruimte was voor de presentatie van het management, maar dit mocht worden aangevuld met iets leuks, iets luchtigs wat voor het personeel en die hun partners naast informatief ook erg leuk was om naar te luisteren. Na lang twijfelen kwamen we uit op een goochelaar. Na even googelen kwamen we uit op Goochelaar Helmond, ook lekker dicht in de buurt van waar het bedrijf zich bevindt. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelen is maatwerk

Na telefonisch contact gehad te hebben met de Goochelaar Helmond gaf deze aan benieuwd te zijn wat mijn wensen waren. Ik heb hem verteld dat ik graag wilde dat de goochelaar zijn trucs kon laten zien rondom de manager die zijn verhaal verteld. Dus of hij wellicht samen met de manager een soort presentatie kon voorbereiden, zodat de manager voldoende tijd krijgt om zijn verhaal te vertellen maar dat de goochelaar ook voldoende tijd krijgt om het saaie verhaal wat op te leuke, zodat het voor de gasten ook leuk blijft om naar te luisteren. Daarnaast krijgen de gasten bij het bedrijfsfeest ook te eten. Dus ik vroeg mij ook af of de goochelaar na de presentatie wellicht aan de eettafels van de gasten wat trucs kon laten zien. De goochelaar gaf aan dat dit ook tot de mogelijkheden behoorde. 


Manager en Goochelaar

Ik had met de manager besproken dat hij even met de goochelaar om tafel moest om e.e.a. te bespreken over de invulling van de presentatie. De goochelaar gaf daarbij aan dat hij diverse energizers zou kunnen doen tijdens de presentatie, zodat de gasten gefocust konden blijven luisteren naar wat de manager te vertellen had. Dit was wel ideaal. Daarnaast heb ik met de goochelaar gezeten om door te spreken wat er bij de tafels van hem tijdens het eten verwacht werd. Hij had hier zelf al erg goede ideeën over, dus dit heb ik aan hem overgelaten Ik verwachtte dat dat wel goed zou gaan komen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Unieke ervaring voor je gasten

Het feest

Voorafgaand aan het feest heb ik al diverse werknemers gesproken. Zij gaven aan eigenlijk weinig zin te hebben in de presentatie en waren van plan om wat te laat te komen, zodat zij alleen aanwezig zouden zijn bij het eten, waar zij wel zin in hadden. Ik heb toen aangegeven dat ik hen aanraadde toch maar wel ook naar de presentatie te komen, omdat er wellicht een leuke verassing te wachten stond. En wat was het een verassing voor het personeel. Ik heb hen nog nooit zo verbaast zien kijken. Het was écht te gek. Het verhaal van de manager werd door het personeel goed gevolgd, doordat de goochelaar tussendoor zijn energizers deed en het personeel weer met de aandacht naar de manager getrokken werd. 


Ook tijdens het eten werd de goochelaar positief ontvangen. Doordat hij als tafel goochelaar werd ingezet, ging hij alle tafels langs om zijn kunsten te vertonen. Dit zorgde ervoor dat ongemakkelijke stiltes werden vermeden en dat het wachten op het eten minder lang leek te duren.

De reacties

Ik heb na het bedrijfsfeest van diverse werknemers feedback teruggekregen op het feest. Zij vonden het allemaal super gaaf dat er een goochelaar kwam. Allereerst waren ze sceptisch, een goochelaar is dat niet iets voor kinderen.. Nou, deze goochelaar zeker niet! Hij wist boeiende dingen te vertellen en gave trucs uit te voeren, die voor volwassenen echt onwijs leuk waren en niet te begrijpen zijn. Hoe doet hij nou zoiets? Ik heb hem in ieder geval voor volgend jaar weer gereserveerd en ik hoorde van een van de werknemers dat die hem zelfs voor hun bruiloft hebben geregeld!